- 9 Aralık 2014
- 400
- 513
- 303
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acillerde hemen giriyorlar o sistemi bende hiç anlamıyorum düşün ben ikinci kanı acilde veriyorum o çıktı 1 saate ilk kan hala e nabızda görünmüyor hatta hiç kan verdiğimden bahsetmedim testim pozitif çıktı çok sancım var dedim hemen kan aldılar zaten. Hemşirelere bunu söyleyince değerlerime bakmak için kan aldıkları zaman söylemiştim evet biriktirip öyle giriyorlar sisteme demiştiKim giriyor ki sonuçları sisteme? Pazar günü çalışmıyor bunlar. E nabıza düşer dedi ama girişi kimin yaptığını sormadım. Belki giderim bugün acile
Allah allllaaahhhBugün dpo 8 önceki kasık ağrılarımdan eser yok çok nadir bi sızlıyo geçiyo ve çok çok az akıntım var ama çok az peçeteyle silince fark ettim beyaz losyon gibi normal mi
buralardayım canım napim dün gece sol kasık ağrısıyla uykumdan uyandım o yüzden kalktım sabahın 6 sında uyanır uyanmaz test yaptım awox tabiiki negatif
Yaaa maşallah ben gördüm gölge gibi inşallah doğrudur. Bunun kaç dakikada çıktığı önemli yarın ve ya sonraki gün testi tekrarlamanı öneririm inşallah vardırKızlar uzun zamandır burada ve diğer konulardan takip arıyordum sessizce sizi ama hamilelik yoktur diye de yazmamıştım şimdi dpo10 bugün ve dayanamayıp test yaptım ama heveslenmedi miyim sizce
Ay ben bi şey görüyorumKızlar uzun zamandır burada ve diğer konulardan takip arıyordum sessizce sizi ama hamilelik yoktur diye de yazmamıştım şimdi dpo10 bugün ve dayanamayıp test yaptım ama heveslenmedi miyim sizce
Evet evet bend öyle dokununca gördüm rengini ve varla yok arasıAllah allllaaahhhbeyaz losyon bende de vardı kız
çok değil ama dokununca görüyordum rengini
Dpo kaç zeynoburalardayım canım napim dün gece sol kasık ağrısıyla uykumdan uyandım o yüzden kalktım sabahın 6 sında uyanır uyanmaz test yaptım awox tabiiki negatif
sen naptın yaptın mı test eğer yapmadıysan bekle bari bende çıkmadı bak varsa bile
Kız chat diyor ki regl olacak insanda beyaz losyon kıvamı görülmez. Ay umutlansak mııEvet evet bend öyle dokununca gördüm rengini ve varla yok arası
Yok yapmadım ben test seni merak ettim ben de naptın diyeburalardayım canım napim dün gece sol kasık ağrısıyla uykumdan uyandım o yüzden kalktım sabahın 6 sında uyanır uyanmaz test yaptım awox tabiiki negatif
sen naptın yaptın mı test eğer yapmadıysan bekle bari bende çıkmadı bak varsa bile
Hadi buyuuuuuuur deme bak umutlanırımKız chat diyor ki regl olacak insanda beyaz losyon kıvamı görülmez. Ay umutlansak mıı
Yavrum bunu ne chat ne de bir doktor net bir sey söyleyebilir. Benim kurtaj olan arkadasimin gecikmeden sonucu 2bin kusurlerdeydi direkt kese gozukmustu. Ben o oranlarin neye gore kucuk ya da yuksek ciktigini bilmiyorum. Bi ara cinsiyet ile bir ilisiği var mi diye mskale taradim. Alakasi yokmus. Saglik durumu ile de yokmus. Yani beklediginden cok yuksek de cikabilir cok dusuk de. Dusuk cikarsa korkulcak bir durum yok. 2 gundeki artisi onemli balimMillian baksana cg’nin betam hakkındaki yorumu;
Şu Aşamada En Gerçekçi Beklenti
Bugün sen DPO 15 olduğuna göre:
Beklenen beta:
600 – 1500 hatta 2000 üstü bile şaşırtmaz
Dpo8 akşamı flaşla, 9’da kenardan incecik gördüğümü ve dpo15 olduğunu söylerdim. Görselleri de ekledim. Olur mu o kadar ya :))
yoooo bana da gayet normal bu gebelik diyemeyiz diyor şerefsiz dfhdgKız chat diyor ki regl olacak insanda beyaz losyon kıvamı görülmez. Ay umutlansak mıı
Amin canım sakın ol bakalım haklısın insan cok heyecanlı sabırsız oluyor ama sabredicez valla ben bile heyecandan uyuyamam senin adına sabah erkenden kalkar bakarım çıkmışmı paylastınmı diyeİnşallah ya sonuç çıkana kadar şimdi ben kendi kendimi yemeye sebep buldum
bende gündüz bir şey hissetmiyorum öyle ağrım falan yok. geceleri ufak oluyor bazen bir şeyler o kadar. o da artık gaz mı bağırsak mı adet öncesi mi tam kestiremez hale geldim hepsi birbirine benziyoorr
Tekrar yumurtluyor olabilir misiniz. Losyon beyaz akinti ben de o donem oluyor daBugün dpo 8 önceki kasık ağrılarımdan eser yok çok nadir bi sızlıyo geçiyo ve çok çok az akıntım var ama çok az peçeteyle silince fark ettim beyaz losyon gibi normal mi
Tamam yarın olsun ya ona göre hesaplarız biz deYarın gidelim sabah diyor eşim de şimdi yarın benim diş randevusu var onun da sınavı giderken uğrarız diyo