• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 16,3%
  • Kasım

OY: 29 59,2%
  • Aralık

OY: 12 24,5%

• Ankete Katılan
    49
Kızlar bugün evdeydim ağrım pek olmadı evde durunca. Sadece idrar sonrası ağrı oldu 5 dk sürüyor. Batma falan da olmadı bu sefer de acaba niye olmadı diye düşünüyor insan 😂🤦🏼‍♀️
Yarın doktora gidicem tekrardan karından bakacakmış 🧿
Alemsin sen ya :)

Beynim beni uykuda ele geçirdi ya bi şey olduysa bilemediysem ya düşüşe geçtiyse değerim falan randevum yarına çatlayacam valla. Uyandım en sonunda kaset test arıyorum flaşla odada karanlıkta 😂😂 eşim uyansa korkardı o an 😂 buldum da yaptım koyulaşma olmuş daha fazla rahatladım biraz daha uyuyacağım şimdi

Kızlar günaydınnn bugün yine erkenden uyandım. 🤦🏼‍♀️
Beynim beni uykuda ele geçirdi ya bi şey olduysa bilemediysem ya düşüşe geçtiyse değerim falan randevum yarına çatlayacam valla. Uyandım en sonunda kaset test arıyorum flaşla odada karanlıkta 😂😂 eşim uyansa korkardı o an 😂 buldum da yaptım koyulaşma olmuş daha fazla rahatladım biraz daha uyuyacağım şimdi
Günaydin ❤🌸
Bende uyuyamıyorum bütün gece saatte 1 wcye kalkıyorum bu gece hiç durmadı uyku uyudummu uyumadımmı anlamadım 🥴 bugün kontrolde var onunda heyecanı var 🤩
Hahahhaa alemsin ya 😂 iyi kalkmamış enişte uykusu derin benim eşim olsa anında uyanırdı sabah sabah delirdin mi sen diye 😂😂
İyi cok şükür rahat ol bak yat uyu içini ferah tut 1 güncük kaldı❤

Günaydin ❤🌸
Bende uyuyamıyorum bütün gece saatte 1 wcye kalkıyorum bu gece hiç durmadı uyku uyudummu uyumadımmı anlamadım 🥴 bugün kontrolde var onunda heyecanı var 🤩
Hahahhaa alemsin ya 😂 iyi kalkmamış enişte uykusu derin benim eşim olsa anında uyanırdı sabah sabah delirdin mi sen diye 😂😂
İyi cok şükür rahat ol bak yat uyu içini ferah tut 1 güncük kaldı❤
Bu heyecan bizi mahvetti ya 😂 iyi ne güzel bugünmüş randevun ya keşke benim de olsa 😄😄 ama yok
Tam bi uykucu var ya tam yani bebek olduğunda naneyi yedim ben bununla asla duymaz gibi geliyor

Bu heyecan bizi mahvetti ya 😂 iyi ne güzel bugünmüş randevun ya keşke benim de olsa 😄😄 ama yok
Tam bi uykucu var ya tam yani bebek olduğunda naneyi yedim ben bununla asla duymaz gibi geliyor
Aynen öyle 😂 haftalar geçmiyor bugünden sonra bir daha 3 hafta falan olmaz rahat 2li teste kadar nasıl geçecek zaman bakalım 😂
Seninde birşey kalmamıski yarın 🤭
Uykucu olmasada çalıştıkları için cok hayırları olmaz ki yine bize kalıcak 😂😂

Back
X