- 25 Ekim 2025
- 1.476
- 960
- 38
- 32
Ben de haftayaBen de bir sıkıntı yok
Gelecek hafta doktora gidicem inşallah
Sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de haftayaBen de bir sıkıntı yok
Gelecek hafta doktora gidicem inşallah
Sen nasılsın
Gözün aydın canımÇok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Alemsin sen ya :)Kızlar bugün evdeydim ağrım pek olmadı evde durunca. Sadece idrar sonrası ağrı oldu 5 dk sürüyor. Batma falan da olmadı bu sefer de acaba niye olmadı diye düşünüyor insan
Yarın doktora gidicem tekrardan karından bakacakmış![]()
Ne yapmışş detayyyOhh iyisin iyi ben de bugün kocama bıraktım bi şeyler yapıyor mutfakta ben dinleniyorum birazcık![]()
5 galiba. Doktor görmedi ama uygulama öyle dedi:))Amin canım inşallah sağlıkla gelsinler☺
Senin bebiş kaç haftalık oldu![]()
Tavuk sote, pilav, salataNe yapmışş detayyy
Bu hafta görünür canım sağlıkla büyüsün5 galiba. Doktor görmedi ama uygulama öyle dedi:))
Amin tüm isteyenlereTelefon kastı başka foruma yazacaktım ama inşallah sana da kısmet olur
Ben randevuya 1 hafta önce gitmişimSen biliyor muydun vermediklerini? Deneyerek mi öğrendin![]()
Teşekkür ederimBu hafta görünür canım sağlıkla büyüsün![]()
Ben randevuya 1 hafta önce gitmişimdr a kızıyorum saatim geçti diye orda gördüm çıkanlar örtü yok dedi
Günaydın ben de aklıma takıldı beta veremedim diye uyuyamıyorum kaset test yaptım şu anKızlar günaydınnn bugün yine erkenden uyandım.![]()
Kızlar günaydınnn bugün yine erkenden uyandım.![]()
Günaydin ❤Beynim beni uykuda ele geçirdi ya bi şey olduysa bilemediysem ya düşüşe geçtiyse değerim falan randevum yarına çatlayacam valla. Uyandım en sonunda kaset test arıyorum flaşla odada karanlıktaeşim uyansa korkardı o an
buldum da yaptım koyulaşma olmuş daha fazla rahatladım biraz daha uyuyacağım şimdi
Bu heyecan bizi mahvetti yaGünaydin ❤
Bende uyuyamıyorum bütün gece saatte 1 wcye kalkıyorum bu gece hiç durmadı uyku uyudummu uyumadımmı anlamadımbugün kontrolde var onunda heyecanı var
Hahahhaa alemsin yaiyi kalkmamış enişte uykusu derin benim eşim olsa anında uyanırdı sabah sabah delirdin mi sen diye
İyi cok şükür rahat ol bak yat uyu içini ferah tut 1 güncük kaldı❤
Aynen öyleBu heyecan bizi mahvetti yaiyi ne güzel bugünmüş randevun ya keşke benim de olsa
ama yok
Tam bi uykucu var ya tam yani bebek olduğunda naneyi yedim ben bununla asla duymaz gibi geliyor
hiç birsey olmaz cancazım daha cok zerdacal zencefıl cay formlarını içmeyin bitki çaylarını baharatları bu traz azaltın o da fazlası zarar dıye yanı kız yemege koydugundan hıc bırsey olmaz merak etme :*Bende ekledim işte zararlıymış google falan fazlası zararlı diyor bir çay kaşığı kadar koydum ortalama ama bir korku bir telaş kapladı beni birşey olmaz inşallah
Valla Zaman durduAynen öylehaftalar geçmiyor bugünden sonra bir daha 3 hafta falan olmaz rahat 2li teste kadar nasıl geçecek zaman bakalım
Seninde birşey kalmamıski yarın
Uykucu olmasada çalıştıkları için cok hayırları olmaz ki yine bize kalıcak![]()