• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 16,3%
  • Kasım

OY: 29 59,2%
  • Aralık

OY: 12 24,5%

• Ankete Katılan
    49
Kızlar bugün evdeydim ağrım pek olmadı evde durunca. Sadece idrar sonrası ağrı oldu 5 dk sürüyor. Batma falan da olmadı bu sefer de acaba niye olmadı diye düşünüyor insan 😂🤦🏼‍♀️
Yarın doktora gidicem tekrardan karından bakacakmış 🧿
Alemsin sen ya :)

Beynim beni uykuda ele geçirdi ya bi şey olduysa bilemediysem ya düşüşe geçtiyse değerim falan randevum yarına çatlayacam valla. Uyandım en sonunda kaset test arıyorum flaşla odada karanlıkta 😂😂 eşim uyansa korkardı o an 😂 buldum da yaptım koyulaşma olmuş daha fazla rahatladım biraz daha uyuyacağım şimdi

Kızlar günaydınnn bugün yine erkenden uyandım. 🤦🏼‍♀️
Beynim beni uykuda ele geçirdi ya bi şey olduysa bilemediysem ya düşüşe geçtiyse değerim falan randevum yarına çatlayacam valla. Uyandım en sonunda kaset test arıyorum flaşla odada karanlıkta 😂😂 eşim uyansa korkardı o an 😂 buldum da yaptım koyulaşma olmuş daha fazla rahatladım biraz daha uyuyacağım şimdi
Günaydin ❤🌸
Bende uyuyamıyorum bütün gece saatte 1 wcye kalkıyorum bu gece hiç durmadı uyku uyudummu uyumadımmı anlamadım 🥴 bugün kontrolde var onunda heyecanı var 🤩
Hahahhaa alemsin ya 😂 iyi kalkmamış enişte uykusu derin benim eşim olsa anında uyanırdı sabah sabah delirdin mi sen diye 😂😂
İyi cok şükür rahat ol bak yat uyu içini ferah tut 1 güncük kaldı❤

Günaydin ❤🌸
Bende uyuyamıyorum bütün gece saatte 1 wcye kalkıyorum bu gece hiç durmadı uyku uyudummu uyumadımmı anlamadım 🥴 bugün kontrolde var onunda heyecanı var 🤩
Hahahhaa alemsin ya 😂 iyi kalkmamış enişte uykusu derin benim eşim olsa anında uyanırdı sabah sabah delirdin mi sen diye 😂😂
İyi cok şükür rahat ol bak yat uyu içini ferah tut 1 güncük kaldı❤
Bu heyecan bizi mahvetti ya 😂 iyi ne güzel bugünmüş randevun ya keşke benim de olsa 😄😄 ama yok
Tam bi uykucu var ya tam yani bebek olduğunda naneyi yedim ben bununla asla duymaz gibi geliyor

Bu heyecan bizi mahvetti ya 😂 iyi ne güzel bugünmüş randevun ya keşke benim de olsa 😄😄 ama yok
Tam bi uykucu var ya tam yani bebek olduğunda naneyi yedim ben bununla asla duymaz gibi geliyor
Aynen öyle 😂 haftalar geçmiyor bugünden sonra bir daha 3 hafta falan olmaz rahat 2li teste kadar nasıl geçecek zaman bakalım 😂
Seninde birşey kalmamıski yarın 🤭
Uykucu olmasada çalıştıkları için cok hayırları olmaz ki yine bize kalıcak 😂😂

Herhalde heyecan yapıyoruz bilinçaltında o yüzden uyanıyoruz. Ben gece tuvalete uyanmıyorum tam sabaha karşı 5-6 gibi uyanıyorum sıkışmış oluyorum sonra da geri uyuyamıyorum 🤦🏼‍♀️ ki normalde çok uyurum hemen dalarım uykum çok güzeldir 😂

Bende ekledim işte zararlıymış google falan fazlası zararlı diyor bir çay kaşığı kadar koydum ortalama ama bir korku bir telaş kapladı beni birşey olmaz inşallah
hiç birsey olmaz cancazım daha cok zerdacal zencefıl cay formlarını içmeyin bitki çaylarını baharatları bu traz azaltın o da fazlası zarar dıye yanı kız yemege koydugundan hıc bırsey olmaz merak etme :*

Back
X