• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 14,3%
  • Kasım

OY: 33 58,9%
  • Aralık

OY: 15 26,8%

• Ankete Katılan
    56
Bende geriliyorum ama insan bir kayıp yaşayınca o kadar umutlanıp aylarca, daha bir dikkatli oluyor üstüne titriyor inşallah kimse bunu anlamak zorunda kalmaz. Ben sadece doktorum ne diyorsa dinlemeye çalışıyorum işte farklı fikirler söyleyince doktorlar en doğru geleni yapmaya çalışıyorum o kadar takmıyorum sadece ilaç konusunda doktorun dediğinin dışına çıkmamaya çalışıyorum yoksa her kafadan bir ses herkesin tecrübesi farklı oluyor.
:( öyle haklısın ki. Rabbim bir daha yaşatmasın sana da, kimseye de inşallah 🙏🏼 ama bebişin sağlıkla gelcekkk :) biz hissediyoruz teyzesiii 🌺

Ya çok önemli mi bakım ürünleri ben ürünlerimden çok memnunum gebeliğe uygun mu bilmiyorum 😂
Hahahah al sana bi anksiyete daha 😅 doktora soralım en iyisi. Kimi kahve var diyor, kimi yok diyor. Kendimize özel soralım her şeyi :)))(

Kızlar doktordan çıktım. Pazartesi karından gözükmemişti vajinal bakmıştı. Bugün ise karından gözüktü 7.5-8 mm olmuş 🥹
2 hafta sonra gel dedi nasıl geçecek bilmiyorum 🤦🏼‍♀️
Bu arada 5-5.5 haftalık gibisin dedi. Sat a göre 5+4 üm.
Yolk sordum yine o haftaya çıkar ama önemli olan kalp o yüzden 2 hafta sonra gel dedi.
Ceviz ye vitaminlerini al karın ağrın normal dedi.
Decavit
Ecopirin (aspirin)
Duphaston kullanıyorum
Yavrum ilaçların amacı ne? Duyduğum ilaçlar ama ne koruması olduğunu bilmiyorum. Karından da görmene sevindim 🙏🏼🌺🌺 demek 2 haftaya kalp atışları görülecekkk

Benim gibi yüzü sivilcelenen var mı ya ? Baya kötü oldu hele şu son 1 haftadır
Bende olmadı kuzum. Yüz değişikliklerim var daha kırmızılık gibi. Sıcak değilim ama kırmızı. Niye oldu ki acaba hormonlardan mı

Yavrum ilaçların amacı ne? Duyduğum ilaçlar ama ne koruması olduğunu bilmiyorum. Karından da görmene sevindim 🙏🏼🌺🌺 demek 2 haftaya kalp atışları görülecekkk
Duphaston rahim içini güçlendiriyor gebeliği destekliyor
Ecopirin kan sulandırıcı rahme giden kan akışı hızlansın pıhtılaşma olmasın diye
Decavitte de folik asit vitaminler falan var 😂

Duphaston rahim içini güçlendiriyor gebeliği destekliyor
Ecopirin kan sulandırıcı rahme giden kan akışı hızlansın pıhtılaşma olmasın diye
Decavitte de folik asit vitaminler falan var 😂
Cephane dolu maşallah 🤩 😅 Hulk olacak çocuk anasının karnında belli olur :)))

Hahahah al sana bi anksiyete daha 😅 doktora soralım en iyisi. Kimi kahve var diyor, kimi yok diyor. Kendimize özel soralım her şeyi :)))(
Ben kahvesiz yapamayan biriydim. Günde 2-3 kahve içmeden duramazdım. Yumurtlamadan sonraki hafta midem o kadar kötü oldu ki yanmaya başladı o zamandan beri çok az içiyorum içesim gelmiyor mideme dokunuyor sanki 🥺

Benim bat karışık ya düzensiz oluyorum ben geçen ay 50 gün sürdü 2 ayda bir fire veriyorum bu ay yumurtlama çatlama gördük amh düşük bende
Pcos mu var. Kulladığın ilaçlar var mıydı destek çatlama iğnesi falan. Doktor takiplisin sanırım. Kolaylıkla nasip olsun 🤲🏻🌺

Cephane dolu maşallah 🤩 😅 Hulk olacak çocuk anasının karnında belli olur :)))
Ahahahah inşallahhh 🥹
Doktor 2 ceviz ye diyor ben garantiye alayım diye 3 ceviz yiyorum 😂
Allahtan doktor da iyice tanıdı stres panik yapma 2 hafta sonra gel dedi. Ben diyorum hemen haftaya gelsem daha iyi olmaz mı
Eşim de ben tutarım onu merak etmeyin diyor 😂😂

Ben kahvesiz yapamayan biriydim. Günde 2-3 kahve içmeden duramazdım. Yumurtlamadan sonraki hafta midem o kadar kötü oldu ki yanmaya başladı o zamandan beri çok az içiyorum içesim gelmiyor mideme dokunuyor sanki 🥺
Doğrudur. Mide rahatsızlığı hafif hafif bende de var. Şişlik var mı? İştah azalması gibi şeyler. Sanki zor yiyorum ben şiş hissediyorum. Ve yanma fazlalaşıyor

Ahahahah inşallahhh 🥹
Doktor 2 ceviz ye diyor ben garantiye alayım diye 3 ceviz yiyorum 😂
Allahtan doktor da iyice tanıdı stres panik yapma 2 hafta sonra gel dedi. Ben diyorum hemen haftaya gelsem daha iyi olmaz mı
Eşim de ben tutarım onu merak etmeyin diyor 😂😂
😅😅😅 senin eşinin işi işşş :) tatlı panikler

Doğrudur. Mide rahatsızlığı hafif hafif bende de var. Şişlik var mı? İştah azalması gibi şeyler. Sanki zor yiyorum ben şiş hissediyorum. Ve yanma fazlalaşıyor
Yaa acayip bir şişlik var pantolonun düğmelerini açmak zorunda kaldım. Bulantım yok ama pek yiyesim de yok bir şeyler
Ay kızlar komik bir şey oldu bi de bugün. Ben doktora gittim idrara sıkışık olmam gerekiyordu. Ama adamın hastaları bitmedi bir türlü ben de git gide daha da sıkıştım karnım çatlayacak. En son rica ettim erken alın tutamayacğım diye. Doktor ultrasondan rahmimi çok zor gördü bu kadar da sıkışık olma rahmin gözükmeyecek neredeyse dedi benim bir şeyleri abartma seviyem 😂😂

Yaa acayip bir şişlik var pantolonun düğmelerini açmak zorunda kaldım. Bulantım yok ama pek yiyesim de yok bir şeyler
Ay kızlar komik bir şey oldu bi de bugün. Ben doktora gittim idrara sıkışık olmam gerekiyordu. Ama adamın hastaları bitmedi bir türlü ben de git gide daha da sıkıştım karnım çatlayacak. En son rica ettim erken alın tutamayacğım diye. Doktor ultrasondan rahmimi çok zor gördü bu kadar da sıkışık olma rahmin gözükmeyecek neredeyse dedi benim bir şeyleri abartma seviyem 😂😂
Ama ne kadar sıkışık hocam :D detay da yok. Yarısını yap gel dememiş iyi 😅😅😅

Bende olmadı kuzum. Yüz değişikliklerim var daha kırmızılık gibi. Sıcak değilim ama kırmızı. Niye oldu ki acaba hormonlardan mı
Sanırım hormonlardan ya bende anlamadım sadece sivilce olurdu ama yüzüm doldu resmen. Derler ya kız çocuk annenin güzelliğinden çalar çirkinleştirir diye hayırlısı bakalım😂

Back
X