- 25 Ekim 2025
- 1.567
- 1.005
- 48
- 32
Herkes öyle dedi. Devlet kontrolüm de var olmazsa orda yaptırırım özelden isteneni :) teşekkürlerTsh yüksek sanki ilaç başlayabilir çoğu var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes öyle dedi. Devlet kontrolüm de var olmazsa orda yaptırırım özelden isteneni :) teşekkürlerTsh yüksek sanki ilaç başlayabilir çoğu var
Tamam canım sende nasıl durumlarTam kan sayımı hormon biyokimya vitamin toksoplazma aklıma gelenler bunlar iye idrarda isteyebilir
Bende geriliyorum ama insan bir kayıp yaşayınca o kadar umutlanıp aylarca, daha bir dikkatli oluyor üstüne titriyor inşallah kimse bunu anlamak zorunda kalmaz. Ben sadece doktorum ne diyorsa dinlemeye çalışıyorum işte farklı fikirler söyleyince doktorlar en doğru geleni yapmaya çalışıyorum o kadar takmıyorum sadece ilaç konusunda doktorun dediğinin dışına çıkmamaya çalışıyorum yoksa her kafadan bir ses herkesin tecrübesi farklı oluyor.
Hahahah al sana bi anksiyete dahaYa çok önemli mi bakım ürünleri ben ürünlerimden çok memnunum gebeliğe uygun mu bilmiyorum![]()
Yavrum ilaçların amacı ne? Duyduğum ilaçlar ama ne koruması olduğunu bilmiyorum. Karından da görmene sevindimKızlar doktordan çıktım. Pazartesi karından gözükmemişti vajinal bakmıştı. Bugün ise karından gözüktü 7.5-8 mm olmuş
2 hafta sonra gel dedi nasıl geçecek bilmiyorum
Bu arada 5-5.5 haftalık gibisin dedi. Sat a göre 5+4 üm.
Yolk sordum yine o haftaya çıkar ama önemli olan kalp o yüzden 2 hafta sonra gel dedi.
Ceviz ye vitaminlerini al karın ağrın normal dedi.
Decavit
Ecopirin (aspirin)
Duphaston kullanıyorum
Hepimizin sağlıkla sıhhatle gelcek inşallah bende kalpten inanıyorum bunaöyle haklısın ki. Rabbim bir daha yaşatmasın sana da, kimseye de inşallah
ama bebişin sağlıkla gelcekkk :) biz hissediyoruz teyzesiii
![]()
Bende olmadı kuzum. Yüz değişikliklerim var daha kırmızılık gibi. Sıcak değilim ama kırmızı. Niye oldu ki acaba hormonlardan mıBenim gibi yüzü sivilcelenen var mı ya ? Baya kötü oldu hele şu son 1 haftadır
Duphaston rahim içini güçlendiriyor gebeliği destekliyorYavrum ilaçların amacı ne? Duyduğum ilaçlar ama ne koruması olduğunu bilmiyorum. Karından da görmene sevindimdemek 2 haftaya kalp atışları görülecekkk
Cephane dolu maşallahDuphaston rahim içini güçlendiriyor gebeliği destekliyor
Ecopirin kan sulandırıcı rahme giden kan akışı hızlansın pıhtılaşma olmasın diye
Decavitte de folik asit vitaminler falan var![]()
Ben kahvesiz yapamayan biriydim. Günde 2-3 kahve içmeden duramazdım. Yumurtlamadan sonraki hafta midem o kadar kötü oldu ki yanmaya başladı o zamandan beri çok az içiyorum içesim gelmiyor mideme dokunuyor sankiHahahah al sana bi anksiyete dahadoktora soralım en iyisi. Kimi kahve var diyor, kimi yok diyor. Kendimize özel soralım her şeyi :)))(
Pcos mu var. Kulladığın ilaçlar var mıydı destek çatlama iğnesi falan. Doktor takiplisin sanırım. Kolaylıkla nasip olsunBenim bat karışık ya düzensiz oluyorum ben geçen ay 50 gün sürdü 2 ayda bir fire veriyorum bu ay yumurtlama çatlama gördük amh düşük bende
Ahahahah inşallahhhCephane dolu maşallah![]()
Hulk olacak çocuk anasının karnında belli olur :)))
Doğrudur. Mide rahatsızlığı hafif hafif bende de var. Şişlik var mı? İştah azalması gibi şeyler. Sanki zor yiyorum ben şiş hissediyorum. Ve yanma fazlalaşıyorBen kahvesiz yapamayan biriydim. Günde 2-3 kahve içmeden duramazdım. Yumurtlamadan sonraki hafta midem o kadar kötü oldu ki yanmaya başladı o zamandan beri çok az içiyorum içesim gelmiyor mideme dokunuyor sanki![]()
Ahahahah inşallahhh
Doktor 2 ceviz ye diyor ben garantiye alayım diye 3 ceviz yiyorum
Allahtan doktor da iyice tanıdı stres panik yapma 2 hafta sonra gel dedi. Ben diyorum hemen haftaya gelsem daha iyi olmaz mı
Eşim de ben tutarım onu merak etmeyin diyor![]()
Yaa acayip bir şişlik var pantolonun düğmelerini açmak zorunda kaldım. Bulantım yok ama pek yiyesim de yok bir şeylerDoğrudur. Mide rahatsızlığı hafif hafif bende de var. Şişlik var mı? İştah azalması gibi şeyler. Sanki zor yiyorum ben şiş hissediyorum. Ve yanma fazlalaşıyor
Ben olsam aç giderdim ama bilenler cevap versinnArkadaşlar kadın doğuma ilk defa gidecem ya sadece beta mı bakar ne yapar aç mı gitmek lazım yarın
Ama ne kadar sıkışık hocamYaa acayip bir şişlik var pantolonun düğmelerini açmak zorunda kaldım. Bulantım yok ama pek yiyesim de yok bir şeyler
Ay kızlar komik bir şey oldu bi de bugün. Ben doktora gittim idrara sıkışık olmam gerekiyordu. Ama adamın hastaları bitmedi bir türlü ben de git gide daha da sıkıştım karnım çatlayacak. En son rica ettim erken alın tutamayacğım diye. Doktor ultrasondan rahmimi çok zor gördü bu kadar da sıkışık olma rahmin gözükmeyecek neredeyse dedi benim bir şeyleri abartma seviyem![]()
Ayy maşallahBen ilk kez yapıyorum var mı sizce
Sanırım hormonlardan ya bende anlamadım sadece sivilce olurdu ama yüzüm doldu resmen. Derler ya kız çocuk annenin güzelliğinden çalar çirkinleştirir diye hayırlısı bakalımBende olmadı kuzum. Yüz değişikliklerim var daha kırmızılık gibi. Sıcak değilim ama kırmızı. Niye oldu ki acaba hormonlardan mı