- 19 Ağustos 2024
- 245
- 207
- 23
Normal bence canım aynen takipte kal bakalım tekrar hayirli olsunnLosyon kivaminda devam ediyor ama rengi diğer iki güne daha şeffaf sanki bakalım takip edecem kendimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal bence canım aynen takipte kal bakalım tekrar hayirli olsunnLosyon kivaminda devam ediyor ama rengi diğer iki güne daha şeffaf sanki bakalım takip edecem kendimi![]()
Progestan verebilir istersen bi git aklımda kalacağınaSağ olun kızlar yarın yine aynı yerde veririm inşallah sizce bu leke içinde doktoruma gideyim mi daha çok küçük gitsem ne yapabilir ki ?
Bu konuda bir bilgim yok ama keseye göre daha net söyler zaten doktor eğer 4 haftalıksa çok yakınız benimde 4+2Şöyle ki aşılama yaptırmıştım eğer o günün 14 gün kabul edersem 4+0 ama son adet tarihini baz alırsam 3+4. Hangisine göre ilerleyeceğimi kestiremedim am aşılama tarihini 14. Gün kabul etmk daha doğru gibi
Yarın kan verecem zaten, kendimi takip edeyim o şekilde giderim. Maalesef çalışıyorum öğretmenim ayaktayım bu durum canımı sıkıyorProgestan verebilir istersen bi git aklımda kalacağına
Amin ne demekAmin inşallah canım çok sağ ol içime su serptin![]()
Haha acele etme eşini dinle her hafta gitmeye gerek yok hepimiz isteriz gidelim görelim ama zamanı varHer şey yolundadır umarım. Kendimi çok zor tutuyorum doktora gitmemek için daha doğrusu eşim tarafından tutuluyorum
Dün ikna etmeye çalıştım no doktor 23 ünde gel dedi dedi bana kalsa her hafta giderim
Artışınız güzelse bebek güçlü tutunmuş demektir o zaman korkmayın benim ilk gebeliğimde kanamam olmuştu resmen ama beta değerim çok hızlı yükseliyordu doktor öyle demişti bana Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz merak etmeyinYarın kan verecem zaten, kendimi takip edeyim o şekilde giderim. Maalesef çalışıyorum öğretmenim ayaktayım bu durum canımı sıkıyor![]()
İnşallah asla kötü düşünmek istemiyorum. İnanıyorum bebeğim çok güçlü tutunacakArtışınız güzelse bebek güçlü tutunmuş demektir o zaman korkmayın benim ilk gebeliğimde kanamam olmuştu resmen ama beta değerim çok hızlı yükseliyordu doktor öyle demişti bana Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz merak etmeyin![]()
İnşallah kuzumÇok sağ ol canım evet çok değişik bir ağrıydi ben o ağrıyı iki gün sonra akşam yemeği yerken de yaşadım. İnşallah sağlıkla selametle kucağımiza alırız bebislerimizi![]()
Önceki bebeğin için üzgünümMerhaba herkese, ben de dün güzel haberimi aldım çok şükür.![]()
Regle 4 gün kala beta HCG 42.44 çıktı.
Yarın tekrar kan vericem, inşallah düzenli şekilde artar ve sağlıkla ilerler.
7 ay önce 8 haftalık gebeliğim sona ermişti maalesef.
Çok korkuyorum, inşallah bu defa sağlıklı bir şekilde devam eder.
Çok teşekkür ederim.Önceki bebeğin için üzgünümGeçmiş olsun. Güzel haber almana da sevindim
daha önce düşüğün olduğu için progestan verirler diye tahmin ediyorum. Artışlardan sonra randevuna geç kalma bakalım hayırlı haberler al
![]()
Merhaba hoşgeldinMerhaba herkese, ben de dün güzel haberimi aldım çok şükür.![]()
Hoş buldumMerhaba hoşgeldin
Tebrikler sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallah
Sende bizim gibi erkencilerdensin
Geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
Korkma içini ferah tut agızdan çıkan dua olur hep güzel düşün güzel söyle Amin![]()
Bu arada siz de bebişinize sağlikla kavuşun inşallah.Merhaba hoşgeldin
Tebrikler sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallah
Sende bizim gibi erkencilerdensin
Geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
Korkma içini ferah tut agızdan çıkan dua olur hep güzel düşün güzel söyle Amin![]()
Tebrik ederimMerhaba herkese, ben de dün güzel haberimi aldım çok şükür.![]()
Yaa evet, gerçekten geçmiyor.Tebrik ederimayy bende senin gibi erkenciydim 4 gün kala öğrendim bende erken öğrenince de zaman geçmiyor
inşallah düzenli güçlü artışların olur
İdrardan çıkınca oluyor genelde toplamda 10 kez falan oluyorsa 6-7 tanesi 10 üzerinden 1 şiddetinde yani çok hafif diğerleri 10 üzerinden 3-4Günde en az bı 4 5 kez oluyor bazen aniden bir girip korkutuyor bazen de tatlı tatlı sızlamalar şeklinde oluyor sen de nasıl
Ay inşallah inşaaalllh bir sürü adak adadımHaha acele etme eşini dinle her hafta gitmeye gerek yok hepimiz isteriz gidelim görelim ama zamanı varyolunda merak etme
![]()
MaşallahHoş buldum
Evet, hem de ne erken :) bat'a 8 kala test yapmaya başladım, 4 gün kala hafif çizgiyi görmeye başladım.
Belki bu kadar aceleci olmak da iyi değil ama, dayanamıyoruz işte.
Bir de benim amh düşüklüğüm var, önümüzdeki aylarda tüp Bebek tedavisine başlamayi düşünüyorduk.
Cok Teşekkür ederim, hepimiz için güzel olsun herşey inşallah![]()
amin amin hepimizBu arada siz de bebişinize sağlikla kavuşun inşallah.![]()
amin kuzum aminAy inşallah inşaaalllh bir sürü adak adadım![]()