Ekim/Kasm ay tedavi olacak ve alama yaptracak savalar hazr myz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi YS88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

YS88

Gel Mucizem Ne olur :(
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.522
6
116
Afyon
Kızlar ekim ve kasım ayı tedavi olacaklar aşılama yaptıracaklar lütfen gelin dertlerimize ortak olalım...tedavi sürecimizi ve tecrübelerimizi paylaşalım...

merhaba ben yeniyim burda. ben de ilk defa bu ay tedaviye başladım. klomen + estrofem kullanarak. bakalım ne olacak. en çok beni bu tedavilerin kilo aldırması ve maliyeti üzüyor. inşallah emeklerimize değer.

merhaba ben yeniyim burda. ben de ilk defa bu ay tedaviye başladım. klomen + estrofem kullanarak. bakalım ne olacak. en çok beni bu tedavilerin kilo aldırması ve maliyeti üzüyor. inşallah emeklerimize değer.

canım daha yolun başındasın tedavi demişsin ama aşılamamı yoksa sadece ilaç tedavisimi anlamadım bende klomen kullandım aşılama oldum 2. kez bekliyoruz bakalım umudunu kayebtme inşallah en kısa zamanda olur sorun ne acaba sizde kaç yaşındasın?

yeşimcim naber ya bu site beni delirtcek çok yavaş açılıyor mesajları yavaş kabul ediyor önceden böyle değildi seninde öyle mi öbür taraftandsa kopma sakın ben mümkün olduğunca yalnız bırakmıycam seni burda öptüm canım bye

ay yeşim ya neyse zar zor buldum burayı.... canım ya biz seni hiç yalnız bırakır mıyız ama sende topiği boşlama herkes seni bekliyor bak... öptüm canım......

boşlar mıyım aşkolsun canlarım.misafirim vardı yeni girebildim.gelişmeleri tedavi sürecemizi yeni arkadaşlarımız da aramıza katılırsa paylaşalım...inşallah emekelrrimiz boşa çıkmaz.çok zor bi durum moralimizi yüksek tutalım.ben adet olmayı bekliyorum 2.gün tahlil vercem tekrar ama neye bakılacak kanda bilmiyorum sizin bilginiz var mı?sonrada yeni tedavime start veriyorum...aşılama yaptırmıcam artık normal yolla deniycz.inşallah bu ay hepimizin son olur...

canım hoşgeldin aramıza teşekkür ederim ilgin için.tam olarak sorunun nedir?klomen tedavisi çok ucuz ve basit bişey tatlım...inşallah hemen sonuç alırsın da bizim gibi iğnelerle canın yanmaz.iğne tedavisi daha pahalı.yani başlarken 500 tl yi gözden çıkarcan...inşallah hayırlısıyla kalırız bu ay son tedavimiz olur.ve 2010 a hamişşş:CüvCüv:gireriz hepimiz...gelişmeleri yaz kontrolün ne zaman?

meraba, ben 37 yaşındayım. malesef çok geç evlenenlerdenim. 1 yıldır evliyim. 1 yıldır olmadı bisürü doktora gittik. en sonunda problemin endometrium kalınlaşmasında olduğunu söylediler. yumurtam 10. günde çatlıyor ve 10. günde endometrium kalınlığı 6.5 mm gebelik oluşması için çok az dedi doktor. ve klomen ve estrofem verdi . bu ay böyle denicez. olmazsa bidahaki ay iğneyle deneriz dedi olmazsa 2 defa aşılama yaparız daha da olmazsa tüp bebek merkezine sevkederiz sizi dedi.yumurta sayım ve değerlerim yaşıma göre oldukça iyiymiş eşimin testleri de çok iyi çıktı ama yaşım ileri olduğu için fazla tedavi süremiz yok. pahalı dediğim tüp bebek yöntemi idi. inşallah gerek kalmaz.siz ne durumdasınız?

kontolüm salı günü yani 9.gün bu ay bu ilaçlarla hem endometriumu kalınlaştırmak hem de yumurtlama süresini 14. güne çekmeyi amaçladığını söyledi. bakalım neler olacak.

YS88 canım yeni açtığın topic hepimiz için hayırlı olur inşallah sıra sıra hamile haberleri alırız

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım 27 yaşındayım ve 1. tüp bebek denememiz olmadı. azosperm var şuan ikinciyi deniyoruz 1.5 yumurtam oluşmuş ne kadar mutluyum anlatamam daha çok yeni dio doktor iğnelerime devam Rabbim hepimize sağlık sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin herşeyin hayırlısı banada yardımcı olursanız çok mutlu olacağım bitkisel vs herşey aklınıza gelebilecek herşey özeldende yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Nbnh teşekkür ederim canım inşallah bu ay uğurlu gelirde geçen ay negatif aldığımız sonuçlar bu ay pozitif olur...bir an önce bebişler gelir.sonrada hamilelikteki sorunlarımızı paylaşırız yine ayrılmayız...öpüyorum canım

FULYACIM CANIM GELıŞMELERı YAZ OLUR MU?ıNŞALLAH BU DEFA YÜZÜN GÜLER BıTANEM.HERŞEYDE BıR HAYIR VARDIR...DUA ETMEKTEN SABRETMEKTEN BAŞKA ÇAREMıZ YOK..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN EMEKLERıMıZı BOŞA ÇIKARMASIN....BUARADA BENDE ADET OLMAYI BEKLıYORUM 2.GÜN GıTCEM KAN TAHLıLı YAPCAM DEDı DOKTORUM.ARANIZDA BU NE TAHLıLı OLDUĞUNU BıLEN VAR MI?opuyorumnanaktan:Saruboceq:

kontolüm salı günü yani 9.gün bu ay bu ilaçlarla hem endometriumu kalınlaştırmak hem de yumurtlama süresini 14. güne çekmeyi amaçladığını söyledi. bakalım neler olacak.

CANIM HAYIRLISI OLSUN...İNŞALLAH İYİ SONUÇLANIR TEDAVİN BENDE ÇOK HEYECANLI VE BU YENİ BAŞLAYACAĞIM TEDAVİDEN ÇOK UMUTLUYUM.BUARADA ENDOMETRİUM NE DEMEK YAZABİLİR MİSİN?opuyorumnanaktanzemuszemus:hulya:

adetin 2.günü E2-FSH-LH genelde E2 hormonunu tedavi bitene kadar tekrarlatır canım.

merhaba bende aranıza yeni katıldım.

FULYACIM CANIM GELİŞMELERİ YAZ OLUR MU?İNŞALLAH BU DEFA YÜZÜN GÜLER BİTANEM.HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR...DUA ETMEKTEN SABRETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN....BUARADA BENDE ADET OLMAYI BEKLİYORUM 2.GÜN GİTCEM KAN TAHLİLİ YAPCAM DEDİ DOKTORUM.ARANIZDA BU NE TAHLİLİ OLDUĞUNU BİLEN VAR MI?opuyorumnanaktan:Saruboceq:

ben yaptırdım 3. gün e2 testi yani östrojen ona bakıyorlar yumurta rezervini belirleyebiliyorlar 6 nın altında br değerse mükemmel deniyor... inşallah senin de bu ay olur canım ya...:ecrin_bebek:

ben yaptırdım 3. gün e2 testi yani östrojen ona bakıyorlar yumurta rezervini belirleyebiliyorlar 6 nın altında br değerse mükemmel deniyor... inşallah senin de bu ay olur canım ya...:ecrin_bebek:

hadi, ya özlemcim onu anlayabiliyorlar mı?ay ne güzel de mi tıp.ay çok merak ettim inşallah kötü çıkmaz.bi de her tedaviye başladığınızda adetliyken vajinal usgye bakılıyo mu iki veya üçüncü gün.benim geçen ay bakılmıştı.çok utanmıştm drdan.inşallah bu defa bakmaz...bi de benim fsh 1.1 çıkmıştı nasıl sizce

CANIM HAYIRLISI OLSUN...İNŞALLAH İYİ SONUÇLANIR TEDAVİN BENDE ÇOK HEYECANLI VE BU YENİ BAŞLAYACAĞIM TEDAVİDEN ÇOK UMUTLUYUM.BUARADA ENDOMETRİUM NE DEMEK YAZABİLİR MİSİN?opuyorumnanaktanzemuszemus:hulya:

endometrium çocuğu taşıyan rahim duvarıyla ilgili. doktorum çocuğun evi die nitelendiriyor. herşey normal ama çocuğun yaşayacağı ev dar dedi.rahimle ilgili bişey. yumurta erken çatladığı için rahim hazırlığı eksik kalıyormuş. 1 yıl doktor kontrolüdeydim ama hiç böyle bişeyden bahsetmediler. boşuboşuna 1 yıldır her ay hamileyim zannedip hayal kırıklığı yaşadım. meğer tedavi olmadan çocuğum olmazmış. umarım haplar işe yarar. sen ne durumdasın ? neden olmuyor?

Back
X