Ekim/Kasm ay tedavi olacak ve alama yaptracak savalar hazr myz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi YS88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi bakalım hayırlısı inşallah rahat geçer aşılaman ve sonucu mükemmel olur...zemuszemuskaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

canım çok saol hayırlısı tabi Allahtan ona tevekkül ettim o isterse olur..İnşallah seninde olur?sen ne durumdasın?

merhaba canım bende heyecanlıyım bugün doktora gideceğiz ya yarın ya çarşamba aşılamam olacak Allah nasip ederse ben gonalf450 kullanıyorum.5 gün 100ml vurdum 2 gün 75ml vurdum işte bugün kontrol var.sen ne durumdasın?

canım valla bende senin yerine heycanlıyım.inş.hayırlı haberlerini alırız.mutlaka haber ver.hayırlısıysa olur inş.sen kullanmaya başlamışsın daha var bana.hadi hayırlısı bakalım.göbekten dimi can seninki.

canım valla bende senin yerine heycanlıyım.inş.hayırlı haberlerini alırız.mutlaka haber ver.hayırlısıysa olur inş.sen kullanmaya başlamışsın daha var bana.hadi hayırlısı bakalım.göbekten dimi can seninki.

evet birtanem göbekten yapıyoruz eşimle birlikte:) doktor sana ne verdi? ben ilk aşılamamda puregon kullanmıştım o zaman başka bir doktora gidiyorduk şimdiki farklı verdi birbirimize dua edelim sen benden sonra olcaksın:) inşallah ikimizinde tutar....Allahım ne olur dualarımızı kabul et..:Saruboceq:

canım çok saol hayırlısı tabi Allahtan ona tevekkül ettim o isterse olur..İnşallah seninde olur?sen ne durumdasın?

canım ne yapayım işte bugün gittim dr a önceki sayfada var yazmıştım.iğne kullanmama gerek kalmadığını ama çok istediğim için bebişi klomen tedaavisini tekrar başlattacağını söyledi drum.p.şembe günde 3 defa olmak üzere klomene başlayacağım...hakkımızda hayırlısı tedbiri bizden takdiri allahtan...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar::dance:

canım ne yapayım işte bugün gittim dr a önceki sayfada var yazmıştım.iğne kullanmama gerek kalmadığını ama çok istediğim için bebişi klomen tedaavisini tekrar başlattacağını söyledi drum.p.şembe günde 3 defa olmak üzere klomene başlayacağım...hakkımızda hayırlısı tedbiri bizden takdiri allahtan...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar::dance:

hadi hayırlısı bakalım...... kistler kayboldu değil mi? tabi ya daha küçüksün sen acele etmeopuyorumnanaktan bu sefer olcak inşallah...:Saruboceq:

canım dualarım seninle inşallah hayırlı zaman gelmiştir hepimiz kavuşuruz bebişlerimize...

zambak 3 burdayım canım ben dün adet oldum bugün dr a gittim ve yeni geldim..yumurtalıklarıma baktı gelişmeye başlamış yumurtaların var dedi.ben iğne tedavisi uygulamıcam sana dedi.sen boş yere aşılama yaptırmışsın iğnelerle canını yakmışsın dedi.tabi bu yeni drum.sen kendinden bile hamile kalabilirsin ama hızlandırmak istiyosun onun için hap tedavisi uygulucam dedi.klomen verdi yine ben 5 ay kullandığımı işe yaramadığını söyledim günde 3 defa ve vitamin takviyesiyle vercem ve %80 büyücek yumurtalıkların dedi.p.şembe günü başlıcam klomene 1 hafta sonra da yumurtalıklarıma bakacak.inşallah büyür bu defa...iğneleri kalçadan yemek çok zor oluyo.yaramazlar yüzünden nelere katlanıyoz.inşallah en kısa süree anne oluruz bizde...allah fazla aratmasın...buarada benim yaşım 21 olduğu için dr iğnelerle yazık etmeyelim sana olacak bebeğin dio.e3527 canım aşılaman hayırlı olsun inşallah bebişin sendedir...öpüyorum hepinizi canlarım

canım negüzel dogal yoldan bile hamile kalma ihtimalin varyerimseniben
klomen inşallah iyi gelirde busefer bebişine kavuşursun :Saruboceq:

buldum siziiiii :))))

burcum hoşgeldin bitanem...senin topiğindeydik hepimiz 200 sayfayı geçtik bakalım burası da öyle olacak mı?ama ordan kopamıyoz ki....kaydirigubbakcemile3a.s.hihoyyyt

hadi hayırlısı bakalım...... kistler kayboldu değil mi? tabi ya daha küçüksün sen acele etmeopuyorumnanaktan bu sefer olcak inşallah...:Saruboceq:

evet canım doktorun dediği gibi gerilerek patmamış ve kendiliğinden kaybolmuşlar...inşallah canım klomen beni utandırırda yumoşlarımı büyütür...

pulsargülsen ve zambak3 canlarım teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.ama benim yumurtlamam geç oluyo geçen ay iğnelerle 23 günde zor büyüdü bakalım klomen büyütebilecek mi?belki geç büyüyecek ay bilmiyorum ya kafam çok karışık...

kızlar aranızda klomen kullananlar yazabilir mi?adetin kaçıncı günü başladınız ve günde kaçtane içtiniz..ve yumurtanız büyüdü mü?

merhaba canım bende heyecanlıyım bugün doktora gideceğiz ya yarın ya çarşamba aşılamam olacak Allah nasip ederse ben gonalf450 kullanıyorum.5 gün 100ml vurdum 2 gün 75ml vurdum işte bugün kontrol var.sen ne durumdasın?

canım mrb.bende gonal-f 450.yi kullanacağım henüz başlamadım.adet olmamı bekliyrz.ya nasıl olacakki.çok korkuyrm aslında.iğneyi senmi vuruyrsun.bugünmü olacak aşılaman.hadi hayırlısı inş.banada az kaldı.inş.tutar seninki.benimki olana kadarda sen bana dua edersin.tutmasa bile vardır bundada bi hayır.napalım nediyelim başka.öpüyrum şeker

space canım çok basit iğneden korkma gonalf bende kullandım.ama keşke puregon kullansan o daha etkili diolr.bana gonalf yaramadı hiç.menogonla devam ettim sonrasında ama tutmadı aşılamam.iğneyi vuracağın yeri sıktır kolanya ve amukla sil iğneyi batır.bende çok korkuyodum ama yaptım..basit merak etme...inşallah sende işe yarar...

kızlar aranızda klomen kullananlar yazabilir mi?adetin kaçıncı günü başladınız ve günde kaçtane içtiniz..ve yumurtanız büyüdü mü?

ben de klomen kullanım 2ay sadeceilkinde adetin 3.günü başladım digerinde ise 5.günü başladım ve günde 1tane içtim
ama dr beni yumoşlara bakmak için çagırmadı bile.
yani büyüdümü büyümedimi bilmiyorum
inşallah seninki büyürr
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq:

canım mrb.bende gonal-f 450.yi kullanacağım henüz başlamadım.adet olmamı bekliyrz.ya nasıl olacakki.çok korkuyrm aslında.iğneyi senmi vuruyrsun.bugünmü olacak aşılaman.hadi hayırlısı inş.banada az kaldı.inş.tutar seninki.benimki olana kadarda sen bana dua edersin.tutmasa bile vardır bundada bi hayır.napalım nediyelim başka.öpüyrum şeker

slm
bencede igneden korkma
zaten çok ufak
göbüşünün yan tarafından yapıyorsun
hatta kendin yap
ben 3.ignemi yaptım eşimden istemiştim yapmasını ama o elim titrer dedigi için yapıyorum kendim
eger sende eşinde yapamazsanız bisaglık kuruluşuna gider yaptırırsın
ama korktugun gibi degilyerimseniben

slm
bencede igneden korkma
zaten çok ufak
göbüşünün yan tarafından yapıyorsun
hatta kendin yap
ben 3.ignemi yaptım eşimden istemiştim yapmasını ama o elim titrer dedigi için yapıyorum kendim
eger sende eşinde yapamazsanız bisaglık kuruluşuna gider yaptırırsın
ama korktugun gibi degilyerimseniben

canım sağol moral verdiğin için.eşime yaptırmak istyrm ama bakalım hayırlısı.senin durumlar nasıl

slm kızlar ben yarın aşılama yaptırıyorum.menogon kullandım 10 gün bu gün ovitrelle yapıldı.yarın saat 1 de 3. uygulamam yapılacak.ama pek ümitli değilim artık.dualarım hepimizle...sizde benim için dua edin lütfen buna ihtiyacım var...

yeşimcim bende biliyorsun klomen kullanmıştım günde 2 tane 5 gün ama ben adetle beraber incir kürü yaptım bence sende yap ben çok faydasını gördüm madem geç ve zor yumurtlama problemi var incir yap ne kaybedersin inşallah allah gönlüne göre verir canımcım...hepimizin tabiki...

deniz35 canım incir kürünü sen nasıl yapıosun.eğer incir bulabilirsem yapayım biliyosun afyonda kasabada yaşıyorum görev gereği.herşeyi bulmak zor.sen tarif et bakalım nasıl yaptın.senin kaç gün kaldı öğrenmene inşallah teyzesinin kuzusu sendedir...

Back
X