Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben yeniyim burda. ben de ilk defa bu ay tedaviye başladım. klomen + estrofem kullanarak. bakalım ne olacak. en çok beni bu tedavilerin kilo aldırması ve maliyeti üzüyor. inşallah emeklerimize değer.
merhaba ben yeniyim burda. ben de ilk defa bu ay tedaviye başladım. klomen + estrofem kullanarak. bakalım ne olacak. en çok beni bu tedavilerin kilo aldırması ve maliyeti üzüyor. inşallah emeklerimize değer.
kontolüm salı günü yani 9.gün bu ay bu ilaçlarla hem endometriumu kalınlaştırmak hem de yumurtlama süresini 14. güne çekmeyi amaçladığını söyledi. bakalım neler olacak.
FULYACIM CANIM GELİŞMELERİ YAZ OLUR MU?İNŞALLAH BU DEFA YÜZÜN GÜLER BİTANEM.HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR...DUA ETMEKTEN SABRETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN....BUARADA BENDE ADET OLMAYI BEKLİYORUM 2.GÜN GİTCEM KAN TAHLİLİ YAPCAM DEDİ DOKTORUM.ARANIZDA BU NE TAHLİLİ OLDUĞUNU BİLEN VAR MI?opuyorumnanaktan:Saruboceq:
adetin 2.günü E2-FSH-LH genelde E2 hormonunu tedavi bitene kadar tekrarlatır canım.
ben yaptırdım 3. gün e2 testi yani östrojen ona bakıyorlar yumurta rezervini belirleyebiliyorlar 6 nın altında br değerse mükemmel deniyor... inşallah senin de bu ay olur canım ya...:ecrin_bebek:
CANIM HAYIRLISI OLSUN...İNŞALLAH İYİ SONUÇLANIR TEDAVİN BENDE ÇOK HEYECANLI VE BU YENİ BAŞLAYACAĞIM TEDAVİDEN ÇOK UMUTLUYUM.BUARADA ENDOMETRİUM NE DEMEK YAZABİLİR MİSİN?opuyorumnanaktanzemuszemus:hulya: