Ekim/Kasm ay tedavi olacak ve alama yaptracak savalar hazr myz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi YS88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili zambak 3,
ben heralde bu yolda kanımın son damlasına kadar uğraşırım. bırakamam.
aşılama zaten ben de enfazla 2 kere denerim.
ama o kadar çok zaman kaybettim ki.
borçları toparlayıp evlenebilmemiz 2 sene sürdü.
1 senedir evliyim ama eşim hep şehirdışında olduğu için kimi zaman denk geldik kimi zaman gelemedik.
yani 1yıldır uğraşıyorum ama en fazla 5-6 ay denk gelmişizdir.
bunca zaman kaybı varken 2 ay da aşılama için kaybediliversin.
zaten artık tahammülüm çok azaldı.
tüp negatif çıkarsa ikinciyi denemek için hiç param kalmaz.
kredi filan alıcaz heralde.
zor durumlar.
ben 36 yaşımı bitirmeme 2 ay var.
fsh değerim de 5. buçuk.
yani doktor 40 a kadar rahat çocuğun olur senin tüp için acele etmene gerek yok dedi.
eşim de bana çok destek oluyor.
yani 2 kere aşılama denicem sanırım.
herşey çok iyi değerler iyi rahim temiz.
rahim duvarında incelik vardı haplarla o da halloldu ama
olmuyor işte.....

motivasyonun süper...gerçekten en önemlisi bu..ne umutsuzlukardan mucizeler çıkıyor kaldı kı senin durumunda yas faktoru dısında bişey yok ki bu a bence hiç mi hiç önemli değil...

allah yardımcın olsun umarım en yakın zamanda mujdelı haberı alırız kaydirigubbakcemile5

kızlar bugun dr dan geldim

esımın degerlerı dusuk oldugundan asılamaya karar vedi.

bakalım hayırlısı ıle aralık ayında başlıyoruz....:lepi:

çok şükür ki artık nelerle karşılaşacagımı biliyordum...bu belirsizlik heray olacak stresi beni bitirmişti...

sevgili zambak 3,
ben heralde bu yolda kanımın son damlasına kadar uğraşırım. bırakamam.
aşılama zaten ben de enfazla 2 kere denerim.
ama o kadar çok zaman kaybettim ki.
borçları toparlayıp evlenebilmemiz 2 sene sürdü.
1 senedir evliyim ama eşim hep şehirdışında olduğu için kimi zaman denk geldik kimi zaman gelemedik.
yani 1yıldır uğraşıyorum ama en fazla 5-6 ay denk gelmişizdir.
bunca zaman kaybı varken 2 ay da aşılama için kaybediliversin.
zaten artık tahammülüm çok azaldı.
tüp negatif çıkarsa ikinciyi denemek için hiç param kalmaz.
kredi filan alıcaz heralde.
zor durumlar.
ben 36 yaşımı bitirmeme 2 ay var.
fsh değerim de 5. buçuk.
yani doktor 40 a kadar rahat çocuğun olur senin tüp için acele etmene gerek yok dedi.
eşim de bana çok destek oluyor.
yani 2 kere aşılama denicem sanırım.
herşey çok iyi değerler iyi rahim temiz.
rahim duvarında incelik vardı haplarla o da halloldu ama
olmuyor işte.....

canım benimm
eşinle tam olması gereken zamanlarda yanyana olamadınız belkide
çünkü sebepsizmiş
herşey normal ama olmuyor
dr.unda ne güzel işte 40ına kadar olur demiş
canım
ben kendi düşüncemi söyledim tabikii...
allahım gönlüne göre versinnn
en yakın zamanda bir iki bebişin olsunnnn innnşaaalllaaahhh

kızlar bugun dr dan geldim

esımın degerlerı dusuk oldugundan asılamaya karar vedi.

bakalım hayırlısı ıle aralık ayında başlıyoruz....:lepi:

çok şükür ki artık nelerle karşılaşacagımı biliyordum...bu belirsizlik heray olacak stresi beni bitirmişti...

canım hadi bakalım hayırlısı olsunn ilk ve son tedavin olur ve bebişin seninle olur inşallah..

arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim.
bafo aşılamayı nerde yaptırmayı düşünüyorsun?
hangi kliniğe gidiyorsun şimdi?

arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim.
bafo aşılamayı nerde yaptırmayı düşünüyorsun?
hangi kliniğe gidiyorsun şimdi?

türkiye hast. gidiyorum şimdi ama dr medical park göztepede yapacakmıs ama fiyatlardan hiç haberim yok ve de korkuyorum açıkçası :çok üzgünüm:

kızlar benim aşılamam olmadı CANIM ALLAHIM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ.sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.büyük Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın tüp bebek yaptırcaz kısmetse artık Rabbim o yolda elimizi boş bırakmasın...

kızlar benim aşılamam olmadı CANIM ALLAHIM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ.sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.büyük Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın tüp bebek yaptırcaz kısmetse artık Rabbim o yolda elimizi boş bırakmasın...

canım ya uzulme diyeceğim ama zordur biliyorum ama şöyle düşün. heseyde bir hayır vardır bir zamanı vardır.

ayrıca tüp bebek şansı daha fazla ve en kaliteli yumurta ve sperm secildiğinden cok daha sağlılklı oluyor inş. en yazkın zamanda :emir_bebek: gelir. :Saruboceq:

bu arada aşılama öncesi kaç gün iğne yumurta vs takibi oldu. benim aralıkta yumurta takibi olacakmıs sizce ne kadar sürede aşılama olur

ayrıca sen kaça yaptırmıstın ve nerde yaptırmıstın arkadaşım

canım ya uzulme diyeceğim ama zordur biliyorum ama şöyle düşün. heseyde bir hayır vardır bir zamanı vardır.

ayrıca tüp bebek şansı daha fazla ve en kaliteli yumurta ve sperm secildiğinden cok daha sağlılklı oluyor inş. en yazkın zamanda :emir_bebek: gelir. :Saruboceq:

hayırlısı canım elden ne gelir ki ben gonalf 450 iğne kullandım 7 gün vurdum 5 yumurtam vardı.özel şifada yaptırdık herşey özeldendi ilaçlara 680tl hastane 350 doktor aşılama işlemi için 350 tabi buna doktor muyene ücretini eklemedim bir muyane ücreti 150 tl.

Güzel allahım böyle istemiş diyecek laf yok
ama tüpbebekte şansın daha çokk
inşallahh ona bile gerek kalmadan bebişin gelir

hayırlısı canım elden ne gelir ki ben gonalf 450 iğne kullandım 7 gün vurdum 5 yumurtam vardı.özel şifada yaptırdık herşey özeldendi ilaçlara 680tl hastane 350 doktor aşılama işlemi için 350 tabi buna doktor muyene ücretini eklemedim bir muyane ücreti 150 tl.

off bayada pahalıymışşş bakalım bize kaça patlıcak.beli ilaçları sgk verir yani inşallahkafamçokkarıştı

cnm üzülme dicem ama üzülmemek elde değil bilirim yaşamıştım çünkü.gerçekten çok üzüldüm sanki benm tutmamış gibi oldu nasıl anlatsam çok iyi anlıyorum seni her şerde bizim göremediğimiz bir hayır vardır.inşl tüp bebek yaptırmanıza gerek kalmadan hamile kalırsın.sakın moralini çok bozma umudunu yitirme

gerçektende pahalıymış canım.ben çok önce bu ilk ölen kızım ilk aşılamada tutmuştu canım.o zamanlar bende gonal-f kullanmıştım ama fakültede tedavi oldugum için hiç masrafımız olmuyordu hatta yol masrafımızı bile veriyordu dolmuşla gidiyorduk 1.5 saatlik yola gidiyorduk eşimde refakatçı oldugu için onunda yol masrafını veriyorlardı.sonra maraş- elbistana gelince burada tedaviye başladık. burada özel muayene 100tl ünlü bir doktor çok yerden hasta geliyor.büyük bir yaşam hastanesi açıldı doktor oraya geçti şimdi o hastaneye gidince kendi doktorumda ücretsiz muayene oluyorum sadece aşılamayı özelinde 250 tl ye yapıyor.bana gonal -f ten daha iyi ve fiyatı uygun diye merional adlı igneyi verdi hamileydim ama düşük yaptım yine bayramdan sonra bu igneyi kullanıp son aşılamamı yaptıracam olmazsa bu kez gonal-f igneye geçecez burada tedavi görecez doktor ankaradaki profösörle diyalog içinde yumurta toplama işlemi için ankaraya gönderecek hayırlısı allahım tüp bebege muhtaç etmeden olur bebegimiz .bu son aşılamadan yana ümitliyim ama hayırlısı.

hatta arkadaşım bu marional ignenin tanesi 29.90tl toplam igne masrafımız genelde sadce 80 tl oluyor 250 de aşılamaya veriyoruz büyük memlekette yaşadıgın için herşey pahalı.önceden diyarbakıra gider gelirdik memleket büyük ama çok rezillik yaşadık şimdi küçük bir ilçede daha rahat tedavi görüyorsun.

gerçektende pahalıymış canım.ben çok önce bu ilk ölen kızım ilk aşılamada tutmuştu canım.o zamanlar bende gonal-f kullanmıştım ama fakültede tedavi oldugum için hiç masrafımız olmuyordu hatta yol masrafımızı bile veriyordu dolmuşla gidiyorduk 1.5 saatlik yola gidiyorduk eşimde refakatçı oldugu için onunda yol masrafını veriyorlardı.sonra maraş- elbistana gelince burada tedaviye başladık. burada özel muayene 100tl ünlü bir doktor çok yerden hasta geliyor.büyük bir yaşam hastanesi açıldı doktor oraya geçti şimdi o hastaneye gidince kendi doktorumda ücretsiz muayene oluyorum sadece aşılamayı özelinde 250 tl ye yapıyor.bana gonal -f ten daha iyi ve fiyatı uygun diye merional adlı igneyi verdi hamileydim ama düşük yaptım yine bayramdan sonra bu igneyi kullanıp son aşılamamı yaptıracam olmazsa bu kez gonal-f igneye geçecez burada tedavi görecez doktor ankaradaki profösörle diyalog içinde yumurta toplama işlemi için ankaraya gönderecek hayırlısı allahım tüp bebege muhtaç etmeden olur bebegimiz .bu son aşılamadan yana ümitliyim ama hayırlısı.

ah canım sende baya ugrasmıssın...umarım en yakın zamanda duaların kabul olur ve hayrlısı ıle bebğine kavusursun:Saruboceq:

canlarım hepinize çok teşekkürler hala tam toparlanamadım aileme söyleyemedim ve ağzıma bir lokma alamadım tabiki herşey Allahtan çok dua etmiştim etmeye de devam edeceğim. 1 aşılama daha yaptırmak istemiyoruz artık tüp bebeğe geçeceğiz Allahım büyüktür hiç bir sorunumuz yok belki bu ay kendiliğinden olur.olmazsa zaten tüp bebekle verir inşallah rabbim.merhameti bol olan canım ALLAHIM bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler ver.amin..

kızlar bişey anlatayım size benim eski işyerimden izmirden bi arkadaşım vardı sebepsiz inferliteydi 1 yıl kendileri denedi olmadı 35 yaşındaydı arkadaşım sonrasında kloemen yumurta takibi derken olmadı temmuzda aşılama yaptırdı tuttu ama bebeğin kalbi durdu yaşamadı.kürtaj olunca dr 3 ay yasakladı ama bunlar zaten olmuyo die normal yolla korunmamışlar ve kendinden hamile kaldı 11 haftalık ama dr 3 ay ara verilmediğinden bebekte gelişim bozukluğu olabilir demiş ama şuanda bişey yok yine de tereddütlü sevinemiyo garibim bebeğe bişey olcak die.inşallah bişey olmaz bütün dualarım onunla...size moral olsun die yazdım bitanelerim...

Arkadaşlar merhaba. Ben siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum. Bugün aşılamamda 12. günüm. Yarın tahlil yaptıracağım. İçimde bir korku, bir heyecan anlatam. İlk kez bugün koyu kıvamlı kahverengi akıntım geldi. Kasıklarım ve rahim kısmım ara ara ağrıyor. Tıpkı adet olucakmışım gibi. Aşılamamı Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Prof Dr Hakan YARALI yaptı. 200 TL.muayene+2 kutu Ganol F (2. kutunun yarısını kullandım) Günde 75 ünite. 400 TL.+ 850 TL. aşılama ücreti. Yani toplam 1450 TL. Herkes çok pahalı dedi. Biz çok araştırdık. Bir çok aşılama da spermler iyi yıkanmıyor sonuç olumsuz oluyor denildi. Onun için tüp bebek merkezine gittik. Tabi geldik gittik 2500 TL. para harcadık. Bir tüp bebek parasının yarısı gitti. Ben pcos luyum. Eşimde bir problem yok. Arkadaşlar inşallah yarın sonuç pozitif çıkar. Çok korkuyorum, üzülüyorum... Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. Bu yollarda daha fazla oyalamasın.

Back
X