Ekim/Kasm ay tedavi olacak ve alama yaptracak savalar hazr myz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi YS88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba. Ben siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum. Bugün aşılamamda 12. günüm. Yarın tahlil yaptıracağım. İçimde bir korku, bir heyecan anlatam. İlk kez bugün koyu kıvamlı kahverengi akıntım geldi. Kasıklarım ve rahim kısmım ara ara ağrıyor. Tıpkı adet olucakmışım gibi. Aşılamamı Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Prof Dr Hakan YARALI yaptı. 200 TL.muayene+2 kutu Ganol F (2. kutunun yarısını kullandım) Günde 75 ünite. 400 TL.+ 850 TL. aşılama ücreti. Yani toplam 1450 TL. Herkes çok pahalı dedi. Biz çok araştırdık. Bir çok aşılama da spermler iyi yıkanmıyor sonuç olumsuz oluyor denildi. Onun için tüp bebek merkezine gittik. Tabi geldik gittik 2500 TL. para harcadık. Bir tüp bebek parasının yarısı gitti. Ben pcos luyum. Eşimde bir problem yok. Arkadaşlar inşallah yarın sonuç pozitif çıkar. Çok korkuyorum, üzülüyorum... Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. Bu yollarda daha fazla oyalamasın.

canım inşallah hamilesindir ama belirtilerin adet belirtisi gibi geldi bana .çatlatma ignesini vurdurdugun gün dahil 12. günü adet olman lazım olmazsan sevinebilirsin ama kahverengi akıntı adetinin başladıgınıda gösterebilir ama inşallah yanılırız inşallah hamilesindir

Arkadaşlar merhaba. Ben siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum. Bugün aşılamamda 12. günüm. Yarın tahlil yaptıracağım. İçimde bir korku, bir heyecan anlatam. İlk kez bugün koyu kıvamlı kahverengi akıntım geldi. Kasıklarım ve rahim kısmım ara ara ağrıyor. Tıpkı adet olucakmışım gibi. Aşılamamı Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Prof Dr Hakan YARALI yaptı. 200 TL.muayene+2 kutu Ganol F (2. kutunun yarısını kullandım) Günde 75 ünite. 400 TL.+ 850 TL. aşılama ücreti. Yani toplam 1450 TL. Herkes çok pahalı dedi. Biz çok araştırdık. Bir çok aşılama da spermler iyi yıkanmıyor sonuç olumsuz oluyor denildi. Onun için tüp bebek merkezine gittik. Tabi geldik gittik 2500 TL. para harcadık. Bir tüp bebek parasının yarısı gitti. Ben pcos luyum. Eşimde bir problem yok. Arkadaşlar inşallah yarın sonuç pozitif çıkar. Çok korkuyorum, üzülüyorum... Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. Bu yollarda daha fazla oyalamasın.

seymacım allah yardımcınız olsun ınsallah mujdelı haber gelır saglıkla dualarımız senınle:Saruboceq:

seyma 76 cnm eğer kahverengi akıntı geldiyse adetin gelecektir benim öyle başladı 13.günümde.bende pkoluyum herşeyde bi hayır vardır.herşeyin bi vakti var rabbim vaktini bekliyo.allah yardımcımız olsun bitanem...

canım inşallah hamilesindir ama belirtilerin adet belirtisi gibi geldi bana .çatlatma ignesini vurdurdugun gün dahil 12. günü adet olman lazım olmazsan sevinebilirsin ama kahverengi akıntı adetinin başladıgınıda gösterebilir ama inşallah yanılırız inşallah hamilesindir
merhaba nese çatlatma iğnesini vurulduğun gün dahil 12. günü adet olmazsanız sevine bilirsiniz yazmışsınız bunu nerden biliyorsunuz dr falanmı söyledi yoksa herkeste öylemi oluyor ben 31 ekimde vuruldum yani bügün 15.gün hamile olabilirmiyim acaba 10 kasımda yapmıştım test idrarla ama çıkmadı erken yaptım galiba

merhaba ben yeniyim burda. ben de ilk defa bu ay tedaviye başladım. klomen + estrofem kullanarak. bakalım ne olacak. en çok beni bu tedavilerin kilo aldırması ve maliyeti üzüyor. inşallah emeklerimize değer.

ah ahh inşallah Allah dualarımızı kabul ederde bizimde bebeklermiz olur arkadaşım :(( benim de aşılamam haftaya yapılacak :(( hiç ümidim yok ilk aşılamam :((:gitme:

kızlar mrb benimde yarın aşılamam yapılacak.2.aşılamam.çok korkuyorum heycanlıyım.ya olmazsa.

merhaba nese çatlatma iğnesini vurulduğun gün dahil 12. günü adet olmazsanız sevine bilirsiniz yazmışsınız bunu nerden biliyorsunuz dr falanmı söyledi yoksa herkeste öylemi oluyor ben 31 ekimde vuruldum yani bügün 15.gün hamile olabilirmiyim acaba 10 kasımda yapmıştım test idrarla ama çıkmadı erken yaptım galiba

evet canım ne kadarda olsa tecrübe sahibiyiz. idrarda geç çıkabilir canım bunun için kanda baktırman gerek. ben tedavi aşamasını çok gördügüm için biliyorum.her zaman şu 12. günü bi atlatsak derdik ama hep adet oludum. canım.allahın işine karışılmaz ama bi kanda baktır canım

bebing tatlım netim yoktu sorun vardı ondn giremiyorum.ben yarın izmire memleketime gidiyorum bayram süresince de giremem hepinizin bayramını kutluyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz...

2.aşılamamı yaptırdım.ama tutmadı.off ya offff.çok umutluydum çook.hala adet de olmadım.aşılamamın 18.günü moralim sıfır resmen.

ya kızlar ya.kahverengi,aynı çamur gibi bi leke geldi.hala hamile olma ihtimalim varmıdır.neolur bişey deyinnn.çok affedersiniz bide çökelik gibi kahve bişeyler dökülüyor.

ah ahh inşallah Allah dualarımızı kabul ederde bizimde bebeklermiz olur arkadaşım :(( benim de aşılamam haftaya yapılacak :(( hiç ümidim yok ilk aşılamam :((:gitme:

ümidimizi kaybetmeyelim. ben de bu sayfanın bir üyesiydim şimdi 3. buçuk aylık hamileyim. hepiniz için dua ediyorum hamilelerin duası tutar derler. kızlar asla moral bozmayalım ama tavsiyem tek doktorla yetinmeyelim. benim derdiminn dermanını 4. gittiğim doktor buldu ve ertesi ay hamile kaldım. her doktor infertiliteden anlamıyor.hepiniz için dua ediyorum. ama nolur nazar değirmeyin maşallah diyelim. darısı tüm uğraşanların başına çünkü ne kadar zor olduğunu bilirim. öpüyorum hepinizi.

Back
X