Ekim/Kasm ay tedavi olacak ve alama yaptracak savalar hazr myz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi YS88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım iğneyi ben vurdum korkulcak hiç bir şey yok görsen ben bile vuruyosam herkes vurur:) ilk aşılamamda puregon kullandım bunda gonalf kullandım bence ikiside aynı inşallah herşey yolunda gider ben bugün aşılama oldum .5 yumurtam vardı.inşallah herşey normaldir inşallah şimdi bebişim ordadır..geçen seferki aşılamamda aşılamanın olduğu gün çok ağrım olmamıştı ama bugün aşılamadan sonra çok ağrım oldu acaba normal mi yumurtalıklarım çok ağrıdı acaba tutanlarda ağrı olmuyor mu? off düşünmek istemiyorum ama korkuyorum.Allahım sen hayırlısıyla ver ne olur burdaki herkese bana da tez zamanda...

canım inş.en kısa zamanda hayırlı haberini alırızzz.allahım neolur :Saruboceq:

canım bende izmirliyim nersinde oturuyosun ve hangi okulda görev yapıyosun branşın ne merak ettim.aslen izmirliyim 7 aydır görev gereği afyondayız...buraya yazamazsan özelden msj at bana...

canım özelden msj attım ama bilemiyorum gitti mi daha yeniyim:) fen ve teknoloji öğretmeniyim.bornovada oturuyoruz 28 ekim çarşamba aşılamam oldu 12 kasım test tarihim..

canım inş.en kısa zamanda hayırlı haberini alırızzz.allahım neolur :Saruboceq:

canım benim cümlemiz için rabbim isteyen herkese en sağlıklı en hayırlı en güzel bebekleri versin başkasına dua edenin duası kabul olur inşallah duaların kabul olur rabbim sanada tez zamanda versin inşallah......

canlarım aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar yaptıracağı tarih kesinleşenleşenler yazsın da liste yapalım...çünkü ben karıştırıyorum bazen sizleri...inşallah liste hep pozitif yazar......

canım özelden msj attım ama bilemiyorum gitti mi daha yeniyim:) fen ve teknoloji öğretmeniyim.bornovada oturuyoruz 28 ekim çarşamba aşılamam oldu 12 kasım test tarihim..

canım benim de 28 ekimde aşılamam oldu.bana test tarihi falan vermedi doktor.sen rapor falan aldın mı?ben sınıf öğretmeniyim.bu hafta rapor aldım.3. aşılamam uygulandı.inşallah bu süreç herkes için hayırlı olur.

canlarım aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar yaptıracağı tarih kesinleşenleşenler yazsın da liste yapalım...çünkü ben karıştırıyorum bazen sizleri...inşallah liste hep pozitif yazar......

CANIM BENİM AŞILAMA TARİHİM DAHA BELLİ DEGİL KESİNLEŞİNCE YAZARIM
BUGÜN DR.A GİTTİM
yumurtam büyümüş en büyügü 13mm olmak üzere 3tane olmuş
ama yeterli degil dedi dr
tekrar puregon 600luk igne aldırdı
dozu artırdı ve 2günlüm doz verdi çarşamba yine gidicem
çok büyümemesi lazım 20mm olsun yeter dedi
bilmem 2günde büyürmü okadar acabaCADIARZUCADIARZU

canım benim de 28 ekimde aşılamam oldu.bana test tarihi falan vermedi doktor.sen rapor falan aldın mı?ben sınıf öğretmeniyim.bu hafta rapor aldım.3. aşılamam uygulandı.inşallah bu süreç herkes için hayırlı olur.

canım öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için ben özel sektörde öğretmenlik yaptım 6 yıl bu yıl işe ara verdim çünkü aşılama olmazsa tüp bebek denicez riske atamadım ve ben doktora hep özelden gittiğim için devlet karşılamıyor canım o nedenle doktor ilaçlar özel hastane hepsini cepten ödedik aşılama yapıldığı gün test tarihini hem doktorum hem hemşire söylediler kağıda da yazmışlar eşime vermişler..Sen nerde yaptırdın?madem aynı gün yaptırmışız bence sende 12 kasımda kandan baktır..

CANIM BENİM AŞILAMA TARİHİM DAHA BELLİ DEGİL KESİNLEŞİNCE YAZARIM
BUGÜN DR.A GİTTİM
yumurtam büyümüş en büyügü 13mm olmak üzere 3tane olmuş
ama yeterli degil dedi dr
tekrar puregon 600luk igne aldırdı
dozu artırdı ve 2günlüm doz verdi çarşamba yine gidicem
çok büyümemesi lazım 20mm olsun yeter dedi
bilmem 2günde büyürmü okadar acabaCADIARZUCADIARZU

endişe etme canım 3 tane sayı olarak ideal benim 15 17 ve 13 lükler vardı 1 gün gonalf den 100 2 gün 75ml vurdum gittiğimde kontrole büyümüşlerdi 15 olan 19 olmuş 13 lükler 17 olmuştu zaten doktorun söylediği 17 ile 20 arası normalmiş endişelenme...

ys 88 cim bak beni listeye yaz 2 kasım 2.aşılama test tarihi 17 kasım diyee....

pulsargülsencim
ben iki aşılamamı eskişehirde bi prof.un özelinde yaptırdım.bu aşılamada doktor değiştirdim.bu sefer benim son eğer sonuç alamazsak yine 15 tatilde ankarada bi tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz.bende sözleşmeli olarak çalıştığım için rapor hakkım pek yok,ücretsiz izin de yok bizde ne yapacağım bilmiyorum.

canım senin aşılamadan sonra herhangi bi ağrın oldu mu?benim iki aşılamada kasıklarımda ve göğüslerimde çok ağrı olmuştu.bu sefer göğüslerimde biraz ağrı var başka bi sıkıntım yok.izmirde hangi doktora gidiyorsun.benim ablam erol beye gitmişti.bende izmirliyim.balçova...neyse canım görüşmek üzere...

pulsargülsencim
ben iki aşılamamı eskişehirde bi prof.un özelinde yaptırdım.bu aşılamada doktor değiştirdim.bu sefer benim son eğer sonuç alamazsak yine 15 tatilde ankarada bi tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz.bende sözleşmeli olarak çalıştığım için rapor hakkım pek yok,ücretsiz izin de yok bizde ne yapacağım bilmiyorum.

canım senin aşılamadan sonra herhangi bi ağrın oldu mu?benim iki aşılamada kasıklarımda ve göğüslerimde çok ağrı olmuştu.bu sefer göğüslerimde biraz ağrı var başka bi sıkıntım yok.izmirde hangi doktora gidiyorsun.benim ablam erol beye gitmişti.bende izmirliyim.balçova...neyse canım görüşmek üzere...
canım 1.aşılamam egede prof sait yücebilgindi şimdi doç rafael leviye gidiyorum egede odası erol beyle aynı oda hatta ilk erol beyde gitmeye karar vermiştim doktor arkadaşım leviyi önerdi
aşılamam şifada oldu.benim ilk aşılamamda ağrım yoktu 7.gün ağrım olmuş geçmişti ama bu sefer çok ağrım oldu göğsümde yokta kasıklarımda var.ağrı olup olmaması yumurta sayına ve vücudun ilaca tepkisine bağlıymış hayırlısı olsun diyorum bizim bu tutmazssa tüp bebek olcak.bizimki nedensiz inferlite.aslında ben direk tüp bebek dedim ama doktoru ikna edemedim.Hayırlısı bekliyoruz.İnşallah çok sıkıntın olmadan hamile kalırsın canım..

endişe etme canım 3 tane sayı olarak ideal benim 15 17 ve 13 lükler vardı 1 gün gonalf den 100 2 gün 75ml vurdum gittiğimde kontrole büyümüşlerdi 15 olan 19 olmuş 13 lükler 17 olmuştu zaten doktorun söylediği 17 ile 20 arası normalmiş endişelenme...

inşalllah canım inşallah büyür bakalım yarın ne olacak hayırlısı demekten başka iyecek bişey yokk
umarım seninde aşılaman tutar
allah kucaklarımızı boş bırakmasınn inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar.bende 8 yıllık evliyim ve bu 8 yılın 6 yılı ara ara tedavilerle geçti.klomen tedavisi yumurta takibi yapıdı ama sonuç hep negatif.ilk aşılamamda purogon iğneyle 2 tane yumurta oluştu aşılama yapıldı olmadı.aradan 1 yıl geçti dün 2.aşılamam yapıldı.bu tedavi süresince yumurtaları uyarmak için klomen verdi drum yeterli olur dedi 1 tene yumurta oluştu aşılamayı yaptı inş tutar bu sefer.artık kavuşuruz bebelerimize inşl.

merhaba arkadaşlar.bende 8 yıllık evliyim ve bu 8 yılın 6 yılı ara ara tedavilerle geçti.klomen tedavisi yumurta takibi yapıdı ama sonuç hep negatif.ilk aşılamamda purogon iğneyle 2 tane yumurta oluştu aşılama yapıldı olmadı.aradan 1 yıl geçti dün 2.aşılamam yapıldı.bu tedavi süresince yumurtaları uyarmak için klomen verdi drum yeterli olur dedi 1 tene yumurta oluştu aşılamayı yaptı inş tutar bu sefer.artık kavuşuruz bebelerimize inşl.

inşallah canım inşallah ..bende aşılama yaptırdım bekliyorum..

Aşılaman öncelikle hayırlı olsun
inşallah bebişine bu aşılamanda kavuşursun....:Saruboceq::Saruboceq:

CrazyŞeker aramıza hoŞgeldın ınŞallah tutmuŞtur aŞılamann.Şımdıden hayırlı olsun canım

Zambak3 sıkma canını bÜyÜr merak etme.benım 6 gÜnde bır anda 15 mm oldu sıkma canını olmadı bı kaÇ gÜn daha ıĞne vurunursun ne olcak.benım yumoŞlar 23 gÜnde zor bÜyÜdÜ ve drum 35 gÜne kdr uzayabılme durumu var dedı tedavı sÜrecının.sıkma canını

Zambak3 sıkma canını bÜyÜr merak etme.benİm 6 gÜnde bİr anda 15 mm oldu sıkma canını olmadı bİ kaÇ gÜn daha İĞne vurunursun ne olcak.benİm yumoŞlar 23 gÜnde zor bÜyÜdÜ ve drum 35 gÜne kdr uzayabİlme durumu var dedİ tedavİ sÜrecİnİn.sıkma canını

Sagol canım azönce dr.dan geldim.
17mm olmuş yumurtam 14.12.ve 10olmak üzerede diger yumurtalar
yarın çatlatma ignesini yaptırcam
ve hayırlısıyla cuma günü 11buçuk gibide aşılama var hayırlısı ile inşallahh
dua edin kızlar neolurrrr:Saruboceq::Saruboceq:
allah hepimize versin:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X