EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Benim de 3. Günüm aynı durumdayım hiçbir belirtim yok içim içimi yiyor var mı yok mu tutacsk mu diye. 13 Kasım test tarihi dedi ama dayanabilir miyim bilmiyor. Senin test günün ne zaman
Bende aynı çok heyecanlıyım ve tedirginim 15 i test tarihi benimde

Bende dün oldum canm bugün ilk günüm her yerim ayrı ağrıyor nedense
Tarihimiz yakın birlikte takip edelim sürecimizi ne güzel Benim yumurta toplamadan beri göğüs hassasiyetim ve hafif regl gibi bel ağrım var sadece onun dışında şimdilik iyiyim bugün. Birşey soracağım iğne kullanıyor musunuz bana progestan dex ve oksapar verdi kan sulandırıcı yaptım bu akşam ama yumurta büyütme iğneleri gibi değil yaktı ve acıttı bunlar

Malesef oksapar hepimizin acı kısmı :) ama çok yavaş yavaş yaparsanız çokaz yakıyor :) ben öyle yapıyorum

İkisini de kullanıyorum dex sabah akşam digeri günde tek ama çok yakıyor daha öncede kullanmıştım koldan yada bacaktan vur tavsiyem doktorum göbek kol bacak her yerden vurabilirsin dedi içinde sıvı ilkokuldaki su çiçeği acısı gibi bir zulüm banada

Teşekkür ederim doktor göbekten yap dedi bana sorarım olmadı tekrardan valla acılı bişeymiş gerçekten yapacak birşey yok dayancaz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…