Farklı marka testlerle yapıyorsanız da farkedebilir. Transferden sonra ilk günler umutlu geçiyor, sonlara doğru çok geriliyor insan. Umarım sonucunuz pozitif çıkarBende idrar testi yaptım fakat koyuşmadı hiç en son perşembe yaptım moralimi bozmamak adına iki gündür yapmıyorum
Şuan için kendime sadece perşembe yapsaydın sevinecektin çizgiyi görüp koyulaşıp açıklaştığına bakmıycaktın diyorum :) ondan saldım gitti pazartesi hayırlısı neyse onu öğreneceğim. Çok teşekkürlerFarklı marka testlerle yapıyorsanız da farkedebilir. Transferden sonra ilk günler umutlu geçiyor, sonlara doğru çok geriliyor insan. Umarım sonucunuz pozitif çıkar
Test verdiniz mi benim 9. Günü test istediler beşinci gün embriyosu varsa 9. Gün çıkar dediler geçende öyle verdirmislerdiBu belirtilerin hepsi bende de var kasık ağrısı belmağrısı sabah yataktan çıkmadan daha miğde bulantısı ama bende ilaçlara ve psikolojik olarak diye düşünüyorum.transfer + 13. Günüm
Yok vermedim benimde iki tane 4. Gün embriyosu doktorum direk ayın 10 u dediTest verdiniz mi benim 9. Günü test istediler beşinci gün embriyosu varsa 9. Gün çıkar dediler geçende öyle verdirmislerdi
Hadi az kalmış hayırlısı olsun inşallah bugün ağrılarım var özellikle akşam üzeri umutlandıriyor böyle olması bakalım 14 ü benimde test günümYok vermedim benimde iki tane 4. Gün embriyosu doktorum direk ayın 10 u dedi
Bende ağrılar var diye üzülüyorum kasık bel ağrılarımdan dolayı regl gibi. İnşallah sizde güzel haberler alırsınızHadi az kalmış hayırlısı olsun inşallah bugün ağrılarım var özellikle akşam üzeri umutlandıriyor böyle olması bakalım 14 ü benimde test günüm
Bence üzülme genelde 6. Günde bu ağrıların başlamış olması tutunmaya işaretmis ama tabiki ilaç çok kullanıyoruz ondan da olabilir ama ben bugün tutundu benimkiler öyle hissediyorum bekleyip göreceğiz tabiki heyecanlaBende ağrılar var diye üzülüyorum kasık bel ağrılarımdan dolayı regl gibi. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız
son günler çok zor geçiyor hepimize sabır diliyorumBence üzülme genelde 6. Günde bu ağrıların başlamış olması tutunmaya işaretmis ama tabiki ilaç çok kullanıyoruz ondan da olabilir ama ben bugün tutundu benimkiler öyle hissediyorum bekleyip göreceğiz tabiki heyecanla
Evet az kaldı güzel düşünelimson günler çok zor geçiyor hepimize sabır diliyorumumarım dediğiniz gibidir bebişler güzelce tutunur
Az kalmış sabır bakalımYok vermedim benimde iki tane 4. Gün embriyosu doktorum direk ayın 10 u dedi
Aminnn inşallahson günler çok zor geçiyor hepimize sabır diliyorumumarım dediğiniz gibidir bebişler güzelce tutunur
Doktorların takdiri yine ama 12. Haftaya kadar genelde devam edilecekmiş. Bazen erken de bıraktırabiliyorlar. Özel durumlarda doğuma kadar kullanan da varmışKızlar şimdi Allah izin verirse pozitif çıkarsa ilaçlara ve ignelere devam ediyor muyuz birde pozitifi öğrenince bu hafta hesaplama olayı nasıl oluyor
Yaaa sağlık olsun bakalım iğneler biraz zorlamaya başladı beniDoktorların takdiri yine ama 12. Haftaya kadar genelde devam edilecekmiş. Bazen erken de bıraktırabiliyorlar. Özel durumlarda doğuma kadar kullanan da varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?