EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Yumurta toplama işleminiz oldu mu acaba nasıl geçti herşey yolundadır umarım bizi de haberdar edin
Benim yaşım 37 doktorum yaşıma göre beklentisinde yumurta olduğunu söyledi ama herkesin farklı ilerliyor süreç misal ben gonal d yi 350 lilik vurdum 5. Gün gonal f ye bir iğne daha eklenti onuda 5 tane vurdum sonra toplama oldu toplama olmadan 2 gün önce iki tane çatlatma iğnesi oldum bir iğneden iki tane aynı anda diğeeinden 1 tane vurdum.dünde sadece iki lağman iki turuncu bi fitil kullandım :)

Evet yaa heyecanlı sürece başladınız çok güzel maşallah ama ne kadar çok iğne ilaç alıyoruz sonucu olumlu olsunda herşeye değer inşallah toplananların hepside çok güzel ilerler inşallah benimde taze transfer için uygun olur herşey beklemek daha strese sokuyor beni. Sizin 3. Gün mü yoksa 5. Gün embriyo transferi mi olacak bununla ilgili bir bilgi veriyor mu doktor

Çok teşekkürler daha bilmiyorum hatta embriyo olcakmı onu da bilmiyorum :) bugun sabah 10 da toplandı yarın ilk telefonu alıcam o zaman sanırım kaçı döllendi söylerler :) sonrasında 3. Gün 5. Gün gün ve gün aradıklarında bilfdirecekler diye düşünüyorum :) şuan doktorda bişi diyemiyor embriyoların kalitelerini bilmeden :)

Hadi bakalım hayırlı haberler alın inşallah

Canım.benim bol bol yumurtan olsun inşallah ben 2023 yılında bir kez denedim 4 yumurtam döllendi ikisini transfer oldum ama kimyasal olarak sonuçlandı kasım'ın 10u bat tarihim eğer beklediğim gün olursam direkt doktora gideceğim transfer işlemine başlayacağız yani direkt umarım güzel gider dozu gayet güzel başlamış umarım bol bol yumurtaların olur bol bol da döllenir

Amin canım inşallah hepimiz için güzel sonuçlar gelsin rabbim dualarımızı kabul etsin çok güzel sizinde hazırda 2 tane var o halde tek mi koyacaklar ikisini de mi hiç konuştunuz mu yada öyle bir talebiniz var mı ? Kimyasallar için üzgünüm hayal kırıklığı yaşatmıştır 6 yıllık evliyim hiç ne kimyasal ne başka bişi yaşadım hamilelik için kan testi sadece geçen ay verdim aşılamadan dolayı hiç regli gecikmem bile olmadı doğru düzgün sırf meraktan idrar testlerini denedim üç beş kez yani hamilelik ihtimalinin kıyısından bile geçemedim gerçekten

İkisinide transfer edeceğim. Şans daha yüksek oluyor o şekilde rabbim birdahakine kırmızı çizgi göstersin sana inşallah testlerdee

İkisinide transfer edeceğim. Şans daha yüksek oluyor o şekilde rabbim birdahakine kırmızı çizgi göstersin sana inşallah testlerdee
amin inşallah evet şans daha yüksek diyorlar benim doktorum tekten yana bakalım önce bi hayırlısıyla büyüsün yumurtalarda döllensinde gerisi nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…