• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Maşallah🧿🧿 Kalp için ne zamana gün verdi size🥰 Transferim sizinle aynı gün. Ben 30 Ekim'de gideceğim nasip olursa acaba dedim kalbi de duyarmıyız (henüz keseyi/ keseleri görmedik, merakla, özlemle bekliyoruz)🥹
Benim asıl randevum 28 ekim de ama bende dün lekelenme ve çok şiddetli rahimde ağrı başladı. Bugün korkumdan gittim. Keseyi gördük, kalp atışı yoktu. Haftaya inşallah🤲

Benim asıl randevum 28 ekim de ama bende dün lekelenme ve çok şiddetli rahimde ağrı başladı. Bugün korkumdan gittim. Keseyi gördük, kalp atışı yoktu. Haftaya inşallah🤲
İnşallah Rabbim sizi de bebeklerinizi de (ezcümle hepimizin, olmuş ve olacak olan bebeklerini ) korusun. Güzel haberlere olsun inşallah💐🤲🏻🧿🧿

İnşallah Rabbim sizi de bebeklerinizi de (ezcümle hepimizin, olmuş ve olacak olan bebeklerini ) korusun. Güzel haberlere olsun inşallah💐🤲🏻🧿🧿
İnşallah canım valla 5.denemem.6 ay öncede 5.haftada başlayan kanama sonrasında 7.haftaya girerken düşük yaptım. O yüzden hala çok korkuyorum. Allahım sen büyüksün 🤲

Benide eklermisiniz acaba 27 Ekim 5aa 2 embryo
1761224024999.webp

Merhaba 5 Ekim de transfer olmuştum 19 Ekim de adet oldum normalde 3 gün sürer hala kırmızı geliyor böyle olması normal mi acaba kızlar
Evet ben de 19'unda oldum 3.gün azalmaya başlar benim de ama bu kez daha fazla kan geldi öncekilere göre.Doktora sordum normal dedi.Dün muayeneyi zor oldum çok akıntım vardı 🫠

İlkinde hangi ilaçları kullandınız kaç embriyo transfer edildi ve kalitesi nedeydi inşallah kolaylıkla Allahım nasip eder pozififleniriz
Aminn aminn🤲🏻 İlkiyle bu seferki arasında bi fark yok aslında geçen sene progestan dex göbekten kullanıyodum bu sefer transfere kadar kalçadan olanı verdi.Farklı olarak bu sefer bi transfer öncesi ve bi transfer günü olacak şekilde likit serum verdi.6.gün 2si 5aa olan 2 embriyoydu süreçte oldukça iyiydi ama negatifle sonuçlandı. Bu sefer de 5.gün 5aa 4aa çift embriyo transferi olacak Allahın izniyle🤲🏻🥹

Kizlar selam, benim bugun 9. Günüm. Düne kadar hiçbir belirtim olmadı. Dün belim çok ağrıyordu bugün hafiflemiş bugünde kasıklarım ağrıyor bıçak saplaması gibi. Göğüslerim zaten transferden önce balon gibi olmuştu kullandığım ilaçlardan. Ama iki gündür çok acıyor. Bu belirtiler ilaçtan kaynaklı mıdır? Bu belirtileri yasayip kanda pozitif goren var mi? 🤲🏼🤲🏼

Kizlar selam, benim bugun 9. Günüm. Düne kadar hiçbir belirtim olmadı. Dün belim çok ağrıyordu bugün hafiflemiş bugünde kasıklarım ağrıyor bıçak saplaması gibi. Göğüslerim zaten transferden önce balon gibi olmuştu kullandığım ilaçlardan. Ama iki gündür çok acıyor. Bu belirtiler ilaçtan kaynaklı mıdır? Bu belirtileri yasayip kanda pozitif goren var mi? 🤲🏼🤲🏼
İlaçlar yapıyo diye biliyoru .ben deiğneden dolayı sanırım kasık ağrılarım oluyor ince ince öyleki daha transferim yarın ama progestron aşırı şişiriyor şimdiden şiştim bende🥲🥲

Back
X