EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Yemin ederim beni aglattiniz o güzel kalbiniz içimi ısıttı Allah'ım bin kere razı olsun güzel dileklerinize tavsiyelerinize kocaman sarıldım
Yalnız değilsiniz inanıyorum ki mücadele eden gerçekten isteyen herkes bir gün istediği her şeye ulaşır sizden de Allah razı olsun

Kızlar herkese merhaba şuan transferimi oldum ve iki tane embriyo koyuldu hepimiz için güzel haberler olsun
Hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunular sana. Benim de 3 Kasım da transfer olacak inşallah rahim kalınlaşmasında sorun olmazsa. Ben şeyi merak ediyprum idrara çok mu sıkışık girdin transfere sorun oldu mu ve kaç dk dinlendin transferden sonra

Şimdiden sanada hayırlısı olsun canım çok teşekkürler :) valla ben yaklaşık 1 litre su içtim yarım litresini evdeyken içmiştim diğerini odada beklerken işleme gitmeden içtim :) transferde hiç sorun olmadı 5 dakika sürdü biter biter dizleri karna çektirip 15 dakika yattım sonrasında da bi yarım saat daha uzandım ama 15 dakikadan sonra wc ye gidebiliyorsun ben sürgüye yapamadım 1 saatte çıktık yemeğe gittil eczaneye gittik birde alışveriş yaptık şimdi eve geldim :) sakınan göze çöp batar diye düşünüyorum doktorum full yatma sakın dedi iş yapma iki gün dinlen dedi sonra ağır iş yapmamak kaydıyla hayatına dönebilirsin dedi. Bana iki tane 4. Gün blast embriyo konuldu

Ben açıkcası pek ikiz istemiyordum ama yaşım 37 o yüzden doktorum iki tane koyalım dedi biz eşimle karar veremedik sağlıkla gelsin de bir iki farketmez sizden de güzel haberler bekliyorum
Mesaj yanıt vermeye kapalı cevap veremedim çok teşekkür ederimm iyi dileklerin için. Benim eşim de ikiz risklerinden dolayı istemiyor ama ben çok istiyorum

Mesaj yanıt vermeye kapalı cevap veremedim çok teşekkür ederimm iyi dileklerin için. Benim eşim de ikiz risklerinden dolayı istemiyor ama ben çok istiyorum
Ah şimdi baktım açtım sanırım bilmiyordum :) benim eşimde evdeki konuşmalarda istemiyordu ama klinikte bana bıraktı hatta ya yarına çıkmazsa diğer iki embriyo diye söylenmeye başladı son anda onlarında fikirleri değişiyor bence bende risklerden dolayı istemiyordum ama hayırlısı neyse o olucak ondan içimi rahat tutuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…