EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

İkinci regli mi bekliyorsunuz durumlar nasılher yerde gecikir diyorlar. Benim 29 ekim gibi görüniyor bakalım neler olacak. Benim gibi yakın tarih olan var mı
Bende 20 eylülde transfer oldum,negatif oldu. 2.reglimi bekliyorum 31 ekim de gözüküyor bakalım olucak mı

Hikayenin sonunda bizde mutlu olacağız inanıyorum

Evet canım transfere hazırlık aşamasındayım
Bende reglimi 2.bekliyorum
2.transfer biraz daha garip başına neler gelecek ilaçların acıısı herşeyi biliyorsun. İlkinde sızlanıyordum iğneler acıtıyor diye. Şimdi başlasamda ilaçlara hiç söylenmeyeceğim diyorum. Onları özledim...

Dondurulmuş embriyon var mı reglden sonra transfer mi olacaksın tekrar

maşallah yaa sanki ben transfer olacakmış gibi heyecanlandım valla çok güzel hayırlı haberler alacağız Allah’ın izniyle

Hikayeniz o kadar tanıdık ki, okurken duygulandım bende 2018 de evlendim ve tam olarak sizinde yazdığınız gibi ilk 1 yıl hiç çocuk düşüncesinde değildim olmayacağını bu kadar emek harcayacagimi bende asla tahmin etmezdim. Ama benim hikayemin daha zor ve trajik tarafları da oldu buraya ilk kez tüp bebek hakkinda birine yazıyorum. Size yazma sebebim çevrenizdeki o kötü insanların sizi incitmesine izin vermemeniz. Herkes konuşur herkes bir şeyler söyler fakat insanoğlu başına gelmeden hiçbir şeyi anlayamayaz herkes bir şeylerle sinaniyor bu hayatta lütfen ne olursa olsun önceliğiniz kendiniz olun siz güçlü olun ki dünyaya getirmek için bu kadar çaba harcadığınız minik bebeğiniz de hayatta güçlü adımlarla ilerlesin. Herşey gönlünüzce olsun umarım en kısa sürede beklediğiniz haberi alırsınız.

Yemin ederim beni aglattiniz o güzel kalbiniz içimi ısıttı Allah'ım bin kere razı olsun güzel dileklerinize tavsiyelerinize kocaman sarıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…