EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Merhaba kızlar bende 23 Ekimde çift embriyo transferi oldum test günüm 4 Kasım çok yoruldum insallah hepimiz güzel haberler alırız, evde idrar testi yapıp morel bozmak istemiyorum bugün transfee sonrası 4.günümdeyim.
 
Yan falan dönüyormusunuz ? Sırt üstü yatılcak denilmedi bana ama sormadım da:)
Ben transferden sonra hemen yan sedyeye geçtim direk 20 dk sonra da wc ye gittim. 1 gün sonra duş önerildi. 2 gün boyunca ağır kaldırmamak ve kabız olmamam hakkında bilgi verildi. Hatta progestan kabızlık yapıyor ıkınma olmasın diye magnezyum yazıldı. Sağ sola dönebilirsin dendi.
 
Ohh süper sevindim buna çok sağolun bende bugun oldum transfer demin nar sıktım lavaboya çıktım hemen aklınızda olsun :)
 
Yarın transfer sonrası 5.günüm olacak şu anlık göğüs hassasiyetim dişinda bir belirti yok idrar testi yapıcam gün gün herkese fikir olsın diye paylaşacağım bu süreçlerde hepimiz güsel haberler alalım insallah
 
Merhaba. Sizi anladığım için biraz dudak büküp üzülerek okudum. Allah yardımcınız olsun. Dua ederken bu yolda kim varsa Allah yüzlerini güldürsün diye dua ediyorum. Umarım üzerinize bi etkisi olur hayırlısı nasip olur.
Ben de aynı süreçte hem de çok üstüste arkadaşlarımın hamilelik haberlerini aldım. Bu sene sonuna kadar herhangi bir şey yapmadan devam edip sonra tüp bebek sürecine gireriz diyordum. Ama insan o kadar etkileniyorki, geçen gün eltimin doğumuna hastaneye gittik. Her şey çok normaldi, onlar içinde çok dua etmeme rağmen eve geldiğinde patlama yaşayıp ağlama krizine girdim. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim. Bebeklerine bakarken herkes bana bakıyor gibi hissediyordum o gün. Sanki ben çekemiyorum gibi izleniyor gibiydim. İnsanların bu tarz davranışları, bebek yüzünü göstermemek vs aşırı üzücü şeyler ve bunları sadece bu yoldaki insanlar anlayabiliyor.
 
Bu arada ben de cumartesi günü yani 1 Kasım’da Allah nasip ederse transfer olucam. Avokado çok tüketiyorum, badem yiyorum ve bol su içmeye çalışıyorum. Bence kan akışı için hafif yürüyüşler önemli çok yorulmadan. Transfer sonrası günü çalışıcam, şuan tek endişem bu.
 
Biz o kadar güzel anneler olacağız ki bu üzüntülerin hepsi kaybolup gidecek ve bize o gözle bakan insanlar yaptıklarının ne kadar acı olduğunu anlayacak. Kalpten inanıyorum hepimiz birgün bu yazının altına hamileyim yazacağız bizde anne olacağız kocaman sarılıyorum sana
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…