Canim bence aşılama yaptir.şansın biraz daha artsın..benimde bir yıl olacak rahimde yapışıklık var dedi doktorum bebeğin gelişmesini engeller dedi histeroskopi oldum şimdi bekliyorum adet gelsin diye o zaman gel yumurtlama takibi yapıcaz dedi bana ama ben beklemek istemiyorum biraz işin garantisi olsun diye aşılama yaptırsam mı diye düşünüyorum karar verince doktorumla konuşcam cnm
yumurta takibi yaparsa sadece çatlama iğnesi ve ilişki önerirler bence ilk aşamada bunu denemediysen , bunu dene , aşılama da çok yumurta ve kistten korkma ilaç genelde en düşük dozda başlarlar ve gerekirse daha da düşürebiliyorlar. sürekli gözetim altında olursan ilk 4 gün sonra 2 günde bir kontrole gidersen sorun olmaya bilir yada tedaviyi yarım bırakırlar risk olmasın diye.geçmiş olsun zor gerçekten ya üzüldüm işte bende bundan korkuyorum ya kiste dönüşürse cünkü daha önce oldu doktor adetle atarsın demmişti öyle de attım tek yumurtam çatlamıştı ki çatlatma iğnesine rağmen yani, iğne kullanmasam da zaten her ay tek yumurta çatlıyor bana iğneyi boşa kullanmışım gibi bişi oldu yani cnm şimdi ben napıcam az kaldı adet görmeme gel dedi adet başlayınca bizde yumurtlama takibine başlırız dedi, ben aşılama istiyorum dicem doktoruma yumurta gelişimi için de genelde iğne iste çok yumurta gelişsin ki şans artsın diyorlar mantıklı geliyor ama işte o fazla yumurtaların çatlamama ihtimali de var daha önce yaşadığım gibi napsam sence ben
Hadi hayirlisi bakalim ayni gun asilama olacağız. Catlatma igneni kacta yapacanyumurta takibi yaparsa sadece çatlama iğnesi ve ilişki önerirler bence ilk aşamada bunu denemediysen , bunu dene , aşılama da çok yumurta ve kistten korkma ilaç genelde en düşük dozda başlarlar ve gerekirse daha da düşürebiliyorlar. sürekli gözetim altında olursan ilk 4 gün sonra 2 günde bir kontrole gidersen sorun olmaya bilir yada tedaviyi yarım bırakırlar risk olmasın diye.
sabah gittim kontrole regln 12. günü iğnenin 11. günü oluyor 4 bir tarafta 4-5 diğer tarafta yumpşum çıktı . asistan iptal olur bu dedi . ben üzülünce profa göstermek için öğlen çağırdılar. eve giderken üzüldüm haliyle onca iğne vurdum yok yere ine fazla yumoş oldu .
öğlen prof 2 tane 14-16 lik diğer taraftada 12-13 lük dedi 10.5 lukları saymaya gerek yok gelişmez dediler ve iptal etmediler . p.tesi aşılama olahado cağım.
inşallah ikiz üçüz tutar canım hadi hayırlısı bakalım :)evet canım 12,30 ıtıbarıyle 2. asılama yapıldı.hayırlısıysa bızım ıcın ınsallah tutar. bı de ıkız olur:)
İnşallah canim allah gönlüne gore versin tekiz ikiz farketmez sağlıklı olsun inşallahevet canım 12,30 ıtıbarıyle 2. asılama yapıldı.hayırlısıysa bızım ıcın ınsallah tutar. bı de ıkız olur:)
Hayırlı olsun canim inşallah tutar bebisin göbisinde olur. Doktorun yumurtalıkların büyümesi icinmi iğne veriyor,be hiç iğne kullanmadim klomen kullandım hepyumurta takibi yaparsa sadece çatlama iğnesi ve ilişki önerirler bence ilk aşamada bunu denemediysen , bunu dene , aşılama da çok yumurta ve kistten korkma ilaç genelde en düşük dozda başlarlar ve gerekirse daha da düşürebiliyorlar. sürekli gözetim altında olursan ilk 4 gün sonra 2 günde bir kontrole gidersen sorun olmaya bilir yada tedaviyi yarım bırakırlar risk olmasın diye.
sabah gittim kontrole regln 12. günü iğnenin 11. günü oluyor 4 bir tarafta 4-5 diğer tarafta yumpşum çıktı . asistan iptal olur bu dedi . ben üzülünce profa göstermek için öğlen çağırdılar. eve giderken üzüldüm haliyle onca iğne vurdum yok yere ine fazla yumoş oldu .
öğlen prof 2 tane 14-16 lik diğer taraftada 12-13 lük dedi 10.5 lukları saymaya gerek yok gelişmez dediler ve iptal etmediler . p.tesi aşılama olacağım.
hayırlısı olur herkes için umarım. c.tesi gece 12 de iğne olacağım , p.tesi 1.30-2 gibi aşılamamı olurum. iptal olacak yada ertelenecek diye korkmuştum bir an. tatil ayarlamıştım yurtdışına hepsi birbirine bağlanmıştı. hayallerim suya düşmedi şimdilik :)Hadi hayirlisi bakalim ayni gun asilama olacağız. Catlatma igneni kacta yapacan
Allahim yardimcimiz olsun.iliski icin bir sey dediler mi.hayırlısı olur herkes için umarım. c.tesi gece 12 de iğne olacağım , p.tesi 1.30-2 gibi aşılamamı olurum. iptal olacak yada ertelenecek diye korkmuştum bir an. tatil ayarlamıştım yurtdışına hepsi birbirine bağlanmıştı. hayallerim suya düşmedi şimdilik :)
Ben dediklerini yapacam yine yarin aksam catlatma ve iliski.biz perhizdeyiz birşey demediler , 3 günlük olsun bu sefer ayrı kalabilirsek tabibir önceki aşılamada 1.5-2 günlük perhizdi tutmadı. bu sefer onların dediği gibi en az 3 günlük olacak şekilde ayarlanmış oldu.
çatlama iğnesi vurulduğumda en gelişmişi 17-18 mm olur 19-20 mm ken çatlamış olur o yüzden ara vermek belki iyi gelebilir. sonra gün aşırı ilişkiye devam ederiz çünkü 12-13 hatta 11 mm lik birkaçtane var kendiliğinden çatlarsa şansımız devam etmiş olur.
Ben dediklerini yapacam yine yarin aksam catlatma ve iliski.biz perhizdeyiz birşey demediler , 3 günlük olsun bu sefer ayrı kalabilirsek tabibir önceki aşılamada 1.5-2 günlük perhizdi tutmadı. bu sefer onların dediği gibi en az 3 günlük olacak şekilde ayarlanmış oldu.
çatlama iğnesi vurulduğumda en gelişmişi 17-18 mm olur 19-20 mm ken çatlamış olur o yüzden ara vermek belki iyi gelebilir. sonra gün aşırı ilişkiye devam ederiz çünkü 12-13 hatta 11 mm lik birkaçtane var kendiliğinden çatlarsa şansımız devam etmiş olur.
Dikkat etmen lazım ilk aşılamamda yapmadı ama 2.de çok iştahım açıldı 2 kilo aldım allahtan biraz dikkat edip verdim yoksa önü alınmaz sanırımBu iğneler kilo yapıyor mu arkadaşlar?
iyidir canım sadece geçmeyen kasık agrım var bacagıma dogru vuruyor agrıcadiprensesss cnm Napıyorsun nasıl gidiyor
Arada oluyor ama çok ağrı gibi değil bacağım çekiyo böyle bıçak sağlaması gibi sanırım progestan yapıyoriyidir canım sadece geçmeyen kasık agrım var bacagıma dogru vuruyor agrısen nasılsın varmı agrı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?