Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim bence aşılama yaptir.şansın biraz daha artsın..

yumurta takibi yaparsa sadece çatlama iğnesi ve ilişki önerirler bence ilk aşamada bunu denemediysen , bunu dene , aşılama da çok yumurta ve kistten korkma ilaç genelde en düşük dozda başlarlar ve gerekirse daha da düşürebiliyorlar. sürekli gözetim altında olursan ilk 4 gün sonra 2 günde bir kontrole gidersen sorun olmaya bilir yada tedaviyi yarım bırakırlar risk olmasın diye.

sabah gittim kontrole regln 12. günü iğnenin 11. günü oluyor 4 bir tarafta 4-5 diğer tarafta yumpşum çıktı . asistan iptal olur bu dedi . ben üzülünce profa göstermek için öğlen çağırdılar. eve giderken üzüldüm haliyle onca iğne vurdum yok yere ine fazla yumoş oldu .
öğlen prof 2 tane 14-16 lik diğer taraftada 12-13 lük dedi 10.5 lukları saymaya gerek yok gelişmez dediler ve iptal etmediler . p.tesi aşılama olacağım.

Hadi hayirlisi bakalim ayni gun asilama olacağız. Catlatma igneni kacta yapacan

Hayırlı olsun canim inşallah tutar bebisin göbisinde olur. Doktorun yumurtalıkların büyümesi icinmi iğne veriyor,be hiç iğne kullanmadim klomen kullandım hep

sağolasın , isteyen herkese nasip olur inşallah.

birden fazla yumurta elde edebilmek için iğne veriyorlar ve iğnenin dozuna göre büyümeleri kontrol ediyorlar.
normalde benim kendiliğimden yumurtam oluyor çatlıyorda buna rağmen rapor çıkarttığım için iğne kullandırıyorlar , tüp bebek raporu için iğneli tedavi gerekiyormuşç

Hadi hayirlisi bakalim ayni gun asilama olacağız. Catlatma igneni kacta yapacan
hayırlısı olur herkes için umarım. c.tesi gece 12 de iğne olacağım , p.tesi 1.30-2 gibi aşılamamı olurum. iptal olacak yada ertelenecek diye korkmuştum bir an. tatil ayarlamıştım yurtdışına hepsi birbirine bağlanmıştı. hayallerim suya düşmedi şimdilik :)

Allahim yardimcimiz olsun.iliski icin bir sey dediler mi.

biz perhizdeyiz birşey demediler , 3 günlük olsun bu sefer ayrı kalabilirsek tabi bir önceki aşılamada 1.5-2 günlük perhizdi tutmadı. bu sefer onların dediği gibi en az 3 günlük olacak şekilde ayarlanmış oldu.
çatlama iğnesi vurulduğumda en gelişmişi 17-18 mm olur 19-20 mm ken çatlamış olur o yüzden ara vermek belki iyi gelebilir. sonra gün aşırı ilişkiye devam ederiz çünkü 12-13 hatta 11 mm lik birkaçtane var kendiliğinden çatlarsa şansımız devam etmiş olur.

Ben dediklerini yapacam yine yarin aksam catlatma ve iliski.

Ben dediklerini yapacam yine yarin aksam catlatma ve iliski.

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…