Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Şu anki doktorum iyi allaha şükür. Artık beklemekten başka birşeyim yok. Rahim filmimde rahmim sağa yatık olduğu ortaya çıkmıştı, sıvı dağılımı normaldi ama sadece sağ tüpte bi şişlik vardı. Sol tsraftsn denicek doktor. Şişliğin ne olduğu belli değil bu yüzdn laparoskopiyi ilk seçenek olarak görmedi. Aşılamada da bu şişlik sorun çıkarabilir gibi konuştu.daha doğrusu olumsuz bir durumda bunun sebeplerinden biri bu şişlik olabilirmiş. Yani inşsllah bebek olur ve tutunur da lspsroskopiye gerek kalmaz. Oof of ne zor herşey..

Allah yardımcı olsun canım şifa versin

Kızlar bnde cmrtesi sbh kontrole gtcrm inşallah yumurtalar güzel buyuyorlardir bi sıkıntı yoktur banada dua edin bu ay bnde kavusayim. . hepimzde hayirlisyla hamile olduğumuzu soyleyelim inşallah

Merhaba bende dün aşılama yaptirdim,bu 2.aşilamam ilki tutmadı inşallah bu kez tutar.inşallah hepimizin ki tutar..beklemek zor ama ilk aşılama da çok stres yaptım nasıl zaman gecirecegimi bilmiyordum zaman geçmiyordu.2.de yanı şimdi daha rahatim Rabbim hepimize nasip etsin insallah

Merhaba bende aşılama yaptirdim bu 2.aşilamam.ilki tutmadı ve kist oluştu 1ay ara verdikten sonra tekrar aşılama yaptık,bu gün 2.günüm Rabbim hepimize nasip etsin annelik duygusunu..ilk aşılama da agrim olmuştu ilk 3gun kasiklarimda batmalar oluyordu belim ağrıyordu ama bu sefer çok az agrim oldu ara ara kasiklarim agriyo o kadar.allah hepimizin göbişlerimize bebislerimiz versin inşallah..

Stres yapma canim allah gönlüne gore versin inşallah.şuan bizim için en onemli şey stresten uzak durmak.bende ilk aşılama da çok stres yaptım ama 2.de yanı şuan rahatim sende rahat ol

ben de ılkınde ne olacagını bılmedıgım ıcın cok kotu olmustum,sımdı ne olacgını bılıyorum ama yıne de heyecan var.amın hepımızın ınsallah.

Evet cnm bursa da osmangazi tip merkezinde tedavi görüyorum ama pek memnun degilim

asılama yapıldıgını duymamıstım orda.bu da tutmazsa tüpe mi gececeksın.

Bir aşılama daha deniycem sonra mayısa kadar bekliycez tüp bebek için 3yil dolması gerekiyor ya ondan.ayy inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…