Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de rapor almak ıcın c.paşa da yaptırıyorum. yarın 2.asılama olacak tutmazsa rapor alacagım,bursada ozelde yaptıracagım. bızım 3 yıl doldu. sen raporsuz mu yaptıracaksın

Hayır canim rapor lu yaptiricam ondan mayısı bekliycem.burdan u.üniversite sinden rapor cikiyormus

evet orda da cıkıyor rapor.ben ordan cıkaracaktım ama taaa muayene ıcın bıle 2016ya gun verıyorlar. daha randevular bıle acılmamıstı.rapor almanız 2016 nısan,mayısı bulur dedıler. bız beklemek ıstemedık ama sizin zaten 3 seneyı beklemenız gerektıgı ıcın uludag uygun olur sıze. randevu alabıldın mı?

Hayır daha araştırmadim ki.bu kadar uzun surdugunu bilmiyordum

hıc aramadıysan ve uludagdan cıkaracaksan raporu haftada 1 tüp bebek merkezını ara bence. 2016 randevuları acıldıysa adınıı yazdırırsın,randevu zamanı gelıp,tahlıllerı yaptırdıgın zamanlara kadar da 3 senen dolar. rapor ıcın dahılıyeye yonlendırecek senı,esınden sperm testı ısteyeck ( en az 1 sperm testı uludag unıversıtesınden olmalı), psıkıyatrıye gonderecekler.bu bolumlerın hepsınden uygundur yazısı alırsan raporun cıkacak. bunlar da zaman alıyor.

Oooovv baya zaman alıyor.bende saniyorumki 3aşılama da n sonra doktor un seni yonlendiriyor u.üniversite sine.allah im ya hiç bilmiyordum. Çok sağol canim allah razı olsun allah gönlüne gore versin inşallah bu sefer tutar bebisin

amın canım. sen unıversıteyı arayıp bılgı al bence. 2952525 tüp bebegın numarası. her unıversıte farklı seyler ısteyebılıyor,sen sımdıden ogren neler gerekıyor,ona göre planını yaparsın,zamandan kazanmıs olursun.amınnnn canım ınsallah.

Çok sağol canim tekrar. Dua edicem hepimiz icin.. Yarın için içini rahat tut inşallah bu kez tutacak ve bebisin göbişinde olacak

geçmiş olsun zor gerçekten ya üzüldüm işte bende bundan korkuyorum ya kiste dönüşürse cünkü daha önce oldu doktor adetle atarsın demmişti öyle de attım tek yumurtam çatlamıştı ki çatlatma iğnesine rağmen yani, iğne kullanmasam da zaten her ay tek yumurta çatlıyor bana iğneyi boşa kullanmışım gibi bişi oldu yani cnm şimdi ben napıcam az kaldı adet görmeme gel dedi adet başlayınca bizde yumurtlama takibine başlırız dedi, ben aşılama istiyorum dicem doktoruma yumurta gelişimi için de genelde iğne iste çok yumurta gelişsin ki şans artsın diyorlar mantıklı geliyor ama işte o fazla yumurtaların çatlamama ihtimali de var daha önce yaşadığım gibi napsam sence ben

Canim benimde ilk aşılama da kist oluşmuştu 1ay ara verdikten sonra tekrar aşılama yaptık bugün 3.gün inşallah sonuç yine kist olmazbence şansını dene derim.

Yapacak bisi yok sanırım canim olsaydı doktor söylerdi zaten.biz 2yildir deniyoruz ve ben 1bucuk yıldır sürekli doktorlar dayım bu ikinci doktorum eğer yapılması gereken bisi olsaydı doktor uyarirdi.hormonlarla alakalı kist olup olmayacağı..dua edicez canim çokça dua edicez

evet cnm aynen... sen neden aşılama oldun sebep varmı kaç yumurtan gelişmişti

Benim sağ tüp tıkalı canim maalesef.. 3yumurta vardı 2si 18mm di.inşallah catlamada olur..sen ne zamandır deniyorsun olmamasının sebebi belli mi

Benim sağ tüp tıkalı canim maalesef.. 3yumurta vardı 2si 18mm di.inşallah catlamada olur..sen ne zamandır deniyorsun olmamasının sebebi belli mi
benimde bir yıl olacak rahimde yapışıklık var dedi doktorum bebeğin gelişmesini engeller dedi histeroskopi oldum şimdi bekliyorum adet gelsin diye o zaman gel yumurtlama takibi yapıcaz dedi bana ama ben beklemek istemiyorum biraz işin garantisi olsun diye aşılama yaptırsam mı diye düşünüyorum karar verince doktorumla konuşcam cnm

inş olur cnm catlama ben geçen aylarda serophene kullandım 2 yumurtam gelişti adetin 12. günü kontrole gittiğimde baktı doktor 21-22 cm olmuş dedi ikisi de 13. gün sabahtan iğneni ol dedi oldum ovitrelle çatlatma iğnesi oldum, beklemeye başladım sonra adet günü geldi hamile kalmadığımı anladım tabikiii sonra kontrole gittiğimde adetin 3. günü doktor bir tane yumurta çatlayamamış dedi, biri çatlamış oda tutmamış işte neden çatlamadı acaba dediğimde ise doktorum stres yapmışsındır dedi ne alaka hatta o günler aksine 2 yumurtam gelişmiş diye mutlu ve gayet umutluydum ama olmadı, işte neden olarak da rahim filmi istedi çektirdim de rahimde yapışıklık çıktı histeroskopi oldum öyle cnm

histerskopi nasıl bişey zor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…