ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Mrb ben dilek devamli sizi takip ediyordum çok istiyordum sizinle sohbete katılmayı ve üye oldum ben de Kasım10da doğum yapıcam inşallah aranıza katılabilir miyim?

Ay benimki bir kız bir erkek çıldırtacak annesini bir belli etmedi ne olduğunu sıpacık nolcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa kizlar benim gibi olan var mi kendimi zorla bunalima atiyorum bir is yapamiyorum disari çıkamıyorum diyee lütfen bir cvp yazin normal mi bunlar bu halsizlik titreme ne zaman geçer yardımm

Yaa kizlar benim gibi olan var mi kendimi zorla bunalima atiyorum bir is yapamiyorum disari çıkamıyorum diyee lütfen bir cvp yazin normal mi bunlar bu halsizlik titreme ne zaman geçer yardımm

Cnm hos geldinnn..merak etme canm gecer bir ara bende boyleydim hatta oturup aglardim cnm slkldlrdl ne bir yere gitmek isterdim ned3 birinin ama gelmesini ama gectiii darisi sana olur ins...:)))))

Çok fena ve sıkıcı Allah yardımcımız olsun arkadaşlar. ..bebeği düşünüp teselli bulmaya çalışıyorum ne yapayım ki....; -(

geri kalan hayatında hep öyle olacak gibi hissediyor insan ama geçiyor zamanla güzel günler ilerde inşallah sıkmayin canımızı. kızlar. tatil planı bile yapamıyorum 2 saatlik yolculuk bile gözümde büyüyor inanin
4.aya girdik bizde hepsinin geride kaldığını umuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…