ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

bEn de varim.henuz cinsiyet ogrenemedim ama ikili testim iyi cikti. Ben de urfadayim ve sicaklar bugun iyice basladi..

H geldin bende urfa bugun yaza mrb dedik :))) 28 dereceee .....mhangi dr gidiyorsun .. merkezmi ben merkez

bEn de varim.henuz cinsiyet ogrenemedim ama ikili testim iyi cikti. Ben de urfadayim ve sicaklar bugun iyice basladi..

hoşgeldiniz aramıza tekirdağ da çok sıcak biraz dışarı çıktık bunaldık sizin işiniz daha zor tabi urfa çok sıcak Allah kolaylık versin hepimize

hoşgeldiniz aramıza tekirdağ da çok sıcak biraz dışarı çıktık bunaldık sizin işiniz daha zor tabi urfa çok sıcak Allah kolaylık versin hepimize

Amin cnm bakalim bu yaz nsl gececek...ins iyi gecer tekirdagi bilmiyorum ama emin ol bugun 30 buldu sicaklik

kızlar bir hafta sonra devlet hastanesinde kursa başlıcm faydalı olur inşallah burda çok araştırma yaptin ama ne bir kurs ne plates bulamadım bu kurstan çok umutluyum inşallah sizin ordaki hastaneler de de varsa sizde gidin bence faydası olur muhakkak

Senin adina sevindim urfaada yok zaten devletin arkds gitti sonra biraktiii ins iyi gecer senin kurs un

Senin adina sevindim urfaada yok zaten devletin arkds gitti sonra biraktiii ins iyi gecer senin kurs un

inşallah ya evde olduğum için birşeyler yapmak istiyorum ama malesef imkan yok. kilo kontrolü için plates çok istemiştim ama kısmet olmadı. senin kilo nasıl aldın mi biraz

inşallah ya evde olduğum için birşeyler yapmak istiyorum ama malesef imkan yok. kilo kontrolü için plates çok istemiştim ama kısmet olmadı. senin kilo nasıl aldın mi biraz

Ben baya kilo aldim 4.5 daa 5 kilo aldim :18: bakalim nsl olcak :44:

3 ayda kilo yok ta bu ay alıyorum galiba sabahları bakıyorum 300~500 gram fark ediyor. iister istemez korkuyorum 25 kilo alan var etrafımda
Ben hersabah tartiya cikarsam morel diye bisey kalmaz oyuzden bence sende cikma dikkat ediyirsan sorun yok ben dikkat etmem
geç oldu ama hb cnm
nasılsın

Olsun cnm iyiyim saol geciyor isteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…