- Konu Sahibi SibelSerdar
-
bEn de varim.henuz cinsiyet ogrenemedim ama ikili testim iyi cikti. Ben de urfadayim ve sicaklar bugun iyice basladi..
H geldin bende urfa bugun yaza mrb dedik :))) 28 dereceee .....mhangi dr gidiyorsun .. merkezmi ben merkez
bEn de varim.henuz cinsiyet ogrenemedim ama ikili testim iyi cikti. Ben de urfadayim ve sicaklar bugun iyice basladi..
hoşgeldiniz aramıza tekirdağ da çok sıcak biraz dışarı çıktık bunaldık sizin işiniz daha zor tabi urfa çok sıcak Allah kolaylık versin hepimize
kızlar bir hafta sonra devlet hastanesinde kursa başlıcm faydalı olur inşallah burda çok araştırma yaptin ama ne bir kurs ne plates bulamadım bu kurstan çok umutluyum inşallah sizin ordaki hastaneler de de varsa sizde gidin bence faydası olur muhakkak
Senin adina sevindim urfaada yok zaten devletin arkds gitti sonra biraktiii ins iyi gecer senin kurs un
inşallah ya evde olduğum için birşeyler yapmak istiyorum ama malesef imkan yok. kilo kontrolü için plates çok istemiştim ama kısmet olmadı. senin kilo nasıl aldın mi biraz
Ben baya kilo aldim 4.5 daa 5 kilo aldim :18: bakalim nsl olcak :44:
Ben hersabah tartiya cikarsam morel diye bisey kalmaz3 ayda kilo yok ta bu ay alıyorum galiba sabahları bakıyorum 300~500 gram fark ediyor. iister istemez korkuyorum 25 kilo alan var etrafımda
geç oldu ama hb cnm
nasılsın
Ben hersabah tartiya cikarsam morel diye bisey kalmazoyuzden bence sende cikma dikkat ediyirsan sorun yok ben dikkat etmem
dikkat ediyorum tabi kiz catlak olur sonra kilom kalir diye korkuyorum
balik etliyim cunku vucut cok elverisli
Hayırlı olsun bebeşin her banyodan sonra vücudunu bebek yağı ile yağla özellikle karnını yanlarını ve belini hergünde mutlaka nemlendirici sür ben 11 günlük anne olarak 7 kilo aldım ve hiç çatlağım yok bende balık etliyim önünü koyarsam alırım dedim ama sadece bebek almış herşeyide yedim hele son ayla nerdeyse 24 saat tedim bide bebeğinin kilo alması için günde iki bardak süt ve iki muz ye sütleri muza karıştırma ama beraber ye canımBen hersabah tartiya cikarsam morel diye bisey kalmazoyuzden bence sende cikma dikkat ediyirsan sorun yok ben dikkat etmem
dikkat ediyorum tabi kiz catlak olur sonra kilom kalir diye korkuyorum
balik etliyim cunku vucut cok elverisli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun bebeşin her banyodan sonra vücudunu bebek yağı ile yağla özellikle karnını yanlarını ve belini hergünde mutlaka nemlendirici sür ben 11 günlük anne olarak 7 kilo aldım ve hiç çatlağım yok bende balık etliyim önünü koyarsam alırım dedim ama sadece bebek almış herşeyide yedim hele son ayla nerdeyse 24 saat tedim bide bebeğinin kilo alması için günde iki bardak süt ve iki muz ye sütleri muza karıştırma ama beraber ye canım
Guzel bilgiler... ben ilk oglumda hic bisey kullanmadim oyuzden karnim catlak dolu yani bu ssaatten sonra bana fayda etmez ...ama muz ve sut gercekten faydalidir haklisin ben 4.5 aylik hamileyim bir gece veya gunduz kalkipta sut veya yogurt icmedim yemedim...kotu bir ornegimm :)) ins bende ara arada olsa icerim
Hayırlı olsun bebeşin her banyodan sonra vücudunu bebek yağı ile yağla özellikle karnını yanlarını ve belini hergünde mutlaka nemlendirici sür ben 11 günlük anne olarak 7 kilo aldım ve hiç çatlağım yok bende balık etliyim önünü koyarsam alırım dedim ama sadece bebek almış herşeyide yedim hele son ayla nerdeyse 24 saat tedim bide bebeğinin kilo alması için günde iki bardak süt ve iki muz ye sütleri muza karıştırma ama beraber ye canım
sağol canım inşallah bende hiç weya az çatlakla atlatırım bebe yağı birde aktardan yağ karışımı aldım onları kullanıyorum hayırlısı bakalım
yoğurtta sorun yokta süt içmeye çalışıyorum midem almıyor da
hayırlı olsun bebeğin hayırlısıyla almışsın kucağına güle güle buyusun inşallah bol bol uykular ona benim uykularım onun olsun anneside rahat etsin :)
Guzel bilgiler... ben ilk oglumda hic bisey kullanmadim oyuzden karnim catlak dolu yani bu ssaatten sonra bana fayda etmez ...ama muz ve sut gercekten faydalidir haklisin ben 4.5 aylik hamileyim bir gece veya gunduz kalkipta sut veya yogurt icmedim yemedim...kotu bir ornegimm :)) ins bende ara arada olsa icerim
Ben süte katlanamayan birisiydim içmeyi boşver kokusunu duysam kusardım ama bebeğim için ilk zamanlar bunumu kapatıp bir dikişte şurup niyetine içtim sonra alıştım zamanla herşeyler bebeğimizi sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmek için anne olmak böyle bişey galiba
sağol canım inşallah bende hiç weya az çatlakla atlatırım bebe yağı birde aktardan yağ karışımı aldım onları kullanıyorum hayırlısı bakalım
yoğurtta sorun yokta süt içmeye çalışıyorum midem almıyor da
hayırlı olsun bebeğin hayırlısıyla almışsın kucağına güle güle buyusun inşallah bol bol uykular ona benim uykularım onun olsun anneside rahat etsin :)
Sağol bitanem darısı tüm annelere bu güzel duyguyu herkese yaşatsın allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?