Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

biz daha karar veremedik canım ya bu isim olayı en zor olanı..siz karar verdiniz mi

kızlar çok güzel şeyler almışsınız...bizim de anneannemiz ve halalarımız dayanamamış birkaç bişi almışlar...kendi halam da elörgüsü birşeyler hazırlamışş...valla benden hızlı çıktılar maşallah..bu gidişle alışveriş yapmama gerek kalmicak...bende haftasonu bir bebek mağazası buldum fiyatları çok uygun..pamuklu battaniyeler 10 lira bebek arabaları 150 lira falan..yeni doğan seti diye birşey yapmışlar ilk doğduğunda ihtiyacımız olacak herşeyi koymuşlar içine 41 parça banyo setleri hastane çıkışı şampuanları kremleri falan hepsi 340 liraydı...nasıl sizce...fazla dolaşmadan direk onu mu alsam diye düşünüyorum...
bir de beşik baktık...görümcemin oyun parkı duruyormuş gösterdi tertemiz..bende bambu beşiklere baktım odama koyabileceğim şekilde...450 tl de ona fiyat verdiler nevresimiyle birlikte...ama 2 si arasında kaldım..:44:

2. si daha sade daha modern ama 1.si daha güzel bence canım.ama ikiside güzel istediğini alabilirsin gönül rahatlığıyla.

walla bende heyecanlanıyorum,kalbim bi başka atıyoo:)
bebişlerimize bişey almak beni çok mutlu ediyoo :)))

evet cnm benimde annem çok güzel hırka falan ördü,onun gibi becerikli olmayı çok isterdim ama sanki hiç annemin kızı değilim (( :))))
koydugun beşik resimleri çok güzel bende çok seviyorum o tarzda ama bana ufak geliyo cnm bunlar hani bebek biraz büyüse içine sığmıycak gibi ,ama duruşları çok şeker
içine hangisi sinerse sen onu al tabi :)) bende hem karyola gibi olsun hemde sallansın istiyorum durmassa diye :) bakalım ne alıcaz

ben de internetten baktığımda öyle kücük gelmişti ama iki boyu mevcut canımbüyük boyunda bir bir içime sindi açıkçası...bucuk yaşına kadar rahat yatar hem yerden huksekliğide fazla değil hemde sallanabiliyor.

evet cnm sallanabilmesi çok önemli,bende sallansın istiyorum ve o ilk modeli çok beğeniyorum,cibinlik falan hepsi birarada çok hoş duruyoo
sen kesin bunlardanmı alcan cnm, annemde bana böyle alalım sonra oda takımı alırız diyo :))
kafam karıştı napsam bilemedim :)

1. beşiğe ben de görmüştüm ve hoşuma gitmişti. o beşikler katlanabiliyor mu? beşikleri 4 5 ancak kullanılacak sonra da yer kaplasın istemiyorum katlanabilir, portatif bir beşik lazım bana

ve kızlar bugün oğluşumun babaannesine gittik,orda özdileğin mağazasını bulunca internette bulduğumuz o battaniyeyi hemen aldırdım :) yanında bi takım nevresim ve küçük bi banyo havlusuda iyi gitti hani :))

evet canım bunlardan alacağım..sonrasında küçük bir gardrop alıp parkyatakla idare ederim..sonrada genç oda takımlarından alırız diye düşündüm..bakalım artık hayırlısı...ya bunu düşünmemin bir sebebi de odamda çok yerim yok parkyatak sığmayacak bu sığar gibi geliyor bana...
Bu arada aldıklarına bayıldım canım..allahım ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin inşallah...bebişlerimiz gerçekten çok şanslılar..

Son düzenleme:
1. beşiğe ben de görmüştüm ve hoşuma gitmişti. o beşikler katlanabiliyor mu? beşikleri 4 5 ancak kullanılacak sonra da yer kaplasın istemiyorum katlanabilir, portatif bir beşik lazım bana

canım bildiğim kadarıyla katlanmıyor..1. Modelin iki boyu mevcut büyük olanda 1 yaşına kadar yatar gibime geliyor ama bakalım bebişlerimiz nasıl olacak..sanki hiç büyümeyecek hep küçücük olacaklarmış gibi geliyor bana...
Bu arada bu yaramazlar uyku da kaçırıyor şimdiden..bu saatte dikti bizim ufaklık beni ayağa gel de uyu uyuyabilirsen şimdi...okulda uyuyup kalacağım ondan korkuyorum..

saol cnm bnm,öyle heyecan doluyorumki bebişe bişeyler aldıkça, çok büyük bir mutlulukk valla...
o beşiklerde baya güzel cnm,bende bi incelicem onları bakalım aslında benimde çok yerim yok yatak odasında,düşünüyorum henüz kararda veremiyorum :S
buarada bebişlerdeki hareket nedir böyle yaa,bizimki hiç uyumuyo gibi wallla sürekli bi kıpraşım war :)

çok güzelmiş cnm oğluşun sağlıcakla kullansın inş. maviş maviş amma da yakışır beyzademe

saol cnm bnm, bebişlerimize herşey yakışır walla melek onlar melek :) heyecanla bekletiyolar işte bizi sıpalarr :))

kızlar bende salı gecesi bir anda hastalandım inanılmaz bir kusma,sıtma,biraz da ishal olmuşum..gece çok kötü oldum eşimde iş nedeniyle istanbula gitmişti.annem yanımda ama yinede hastaneye gidemedik gece.evimiz biraz şehrin dışında.sabah olunca hemen hastaneye gittik 3 tane serum yedim üşütmüşüm..ayrıca tuvaletimi yaparken kasıklarımda fena ağrı oluyo idrar testi de yaptılar birşey çıkmadı.

ayrıca dün inanılmaz karnımda kasılmalar oldu çok korktum ya..sizinde oluyor mu arada karnınızda kasılmalar..şükür bugün yok içim rahat biraz.

Merhaba hanımlar iyi günler bol güneşler hepinize,

Bu ara ben biraz telaşlıyım haftaya hollandaya gidiyorum ailemin yanına, alışveriş koşturmacayla geçiyo bu günlerim.

Aileme sürpriz konusunda kimsenin bi fikri olmadı sanırım, haberleri yok gittiğimden nasıl cıkayım karşılarına diye sormuştum sizlere

Dün benim bebiş annesini bayağı bi tekmeledi ilk defa cok iyi hissettim ve badimden belli oluyordu tekmeleri:)

Birazdanda bebişimi görmeye gidiyoruz bakalım ne kadar büyümüşüz, aldığınız ciciler cok güzel Rabbim güle güle kullanmayı eskitmeyi nasip etsin inşallahh

saol cnm sanada ii tatiller dileyelim madem :)
walla cnm süpriz konusunda ben çok iyi değilimdir,heyecanlı bi yapim olduğu için dayanamaz söylerim ,o yüzden aklıma bi fikir gelmedi açıkcası :)) en güzelide ailene kavuşmak ne mutlu sana

bebişinin kilosunu boyunu yaz bize kontrolden gelince, inş. herşey yolundadır :))

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm kendine çok dikkat et,buaralar herkes çok hasta gripli insanlardan falan uzak durmamız lazım,bn walla görüştüğüm insanlara eğer hastaysan öpüşmeyelm cnm falan diyorum,çünkü zaten ilaç kullanamıyoruz kullansak bebişe zarar,iştahımız kaçıyo bebişi besleyemiyoruz; böyle olmasındansa sarılıp öpüşmemek en iyisi,
cnm eğer böbreklerin ağrıyosa,bebişin baskısıdqa olabilir,bnmde idrarımda birşey çıkmadı ama böbreklerimde acayip baskı var,doktor rahim büyüyo ondandır demişti ...
iyi bak kendine amannn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…