- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.361
selam kızlar iyi haftasonları hepinize :))
neler yapıyosunuz bakalım; walla ben dolaştıkça minnak bişeyler gördükçe zor tutuyorum kendimi almamak için :)))
buarada;karnına kramp giren varmı kızlar,doktor bana krampların başlar demişti ama ben ayağıma falan gircek diye bekliyorum
3-4 olmuştur resmen karnıma kramp giriyo,çok değişik bi duygu ilk başta korktum ama tekrarlayınca normal heraşde dedim ..
varmı bu hissi yaşayan ????
cnmcım bnde oluyor kramp geceleri uyurken yada yatar vaziyette iken ayrıca kaç gündür boğazım kaynıyor gece uykudan kalkıyorummm cok acıyor karbonat ile gargara yapıyorumda gecici rahatlama yapıyr bebişime 1 tane zıbın aldım sadece mayıs gibi baba ile toplu alırık diye karar verdik ne lazımsa ....
kramp degilde sertleşme cok oluyor bende de..dun biraz fazla dolaştık çarşıda gece ayaklarım da ve belimde oldu kramplar...kızlar bence fazla zıbın türü şeyler almayın hem o tür şeyleri getiren çok oluyor hemde bebişler çok çabuk büyüyor...bir akrabamızın yeni bebeği oldu hem o almıs hemde birsuru getirmisler cogunu giydiremeden kuçuk gelmeye başlamış topladı getirdi bana..ben de temel şeyleri alacağım battaniye bornoz kundak falan...
hepsi çok güzel bayıldım.güle güle giydirin canım inş.bende ufak ufak başladım birşeyler almaya.
Eki Görüntüle 660542
kızlar bende bugün kızıma nevresim takımı aldım gittigidiyordan.sizce nasıl.bir tane daha alacam iki tane yeterli sanırım.
Ayy çok güzel hepside :)
güle güle eskitsin oğluşun
puseti kaça aldınız merak ettim bende düşünüyorum
saol cnm;
ne zamandır puset bakıyoduk,baya araştırdık bu tam ortada bi fiyat ,%20 indirimli nakit aldık 200tl ye geldi bize:))
zaten ilk 8-9 ay kullanılıyo otomobilede bağlanıyo,kumaş kaliteside baya iyi düşünebilirsin cnm :))
koyu koyu renkller vardı,ayy dedim bari pusetimiz kırmızı olsun ,oğlan diye mavi lacivert ne o öyle içimiz açılsın azcık,değişik renkler mevcut tabi cnm..
Eki Görüntüle 660819 Eki Görüntüle 660820 Eki Görüntüle 660821
kızlar hangisi güzel çok kararsız kaldım acil fikirlerinizi bekliyorum..
bu arada ben en çok 3. sıradakini beğendim kızlar
aynen cok güzel bence rengi ben kırmızı zıbınlar bile alıcam oğluşuma
onlara hersey yakısır
ayy al tabi kırmızı kırmızı yerim onun o dötünüüü :))
insanı heyecan basıyo walla,şu temmuz ayı bi gelsede sağlıkla alsak sıpalarımızı kucağımıza :)))
aynen cok güzel bence rengi ben kırmızı zıbınlar bile alıcam oğluşuma
onlara hersey yakısır
ayy al tabi kırmızı kırmızı yerim onun o dötünüüü :))
insanı heyecan basıyo walla,şu temmuz ayı bi gelsede sağlıkla alsak sıpalarımızı kucağımıza :)))
Amin yavrum yaa inşallah
kesinlikle 2 veya 3 üncü,ama bi tanesini alcaksan ben 2 yi al derim :)))
kız eşyaları çok şeker oluyoo maşallahh :))
bende daha çok 2 ile 3 arasında kaldım canım.bir tane alacam canım çünkü 2 tane örgü battaniyemiz var 1 tanede ince battaniyelerden aldım.1 tane daha ince battaniyelerden alacam sanırım yeterli olur.
Eki Görüntüle 660819 Eki Görüntüle 660820 Eki Görüntüle 660821
kızlar hangisi güzel çok kararsız kaldım acil fikirlerinizi bekliyorum..
Eki Görüntüle 661004 Eki Görüntüle 661005
ufak desenliyi daha çok beğendim,eşimede gösteriyim de alıyım bende :)
canım bunlar cok güzel nerden baktın bende almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?