Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

cnmcım bnde oluyor kramp geceleri uyurken yada yatar vaziyette iken ayrıca kaç gündür boğazım kaynıyor gece uykudan kalkıyorummm cok acıyor karbonat ile gargara yapıyorumda gecici rahatlama yapıyr bebişime 1 tane zıbın aldım sadece mayıs gibi baba ile toplu alırık diye karar verdik ne lazımsa ....

kramp degilde sertleşme cok oluyor bende de..dun biraz fazla dolaştık çarşıda gece ayaklarım da ve belimde oldu kramplar...kızlar bence fazla zıbın türü şeyler almayın hem o tür şeyleri getiren çok oluyor hemde bebişler çok çabuk büyüyor...bir akrabamızın yeni bebeği oldu hem o almıs hemde birsuru getirmisler cogunu giydiremeden kuçuk gelmeye başlamış topladı getirdi bana..ben de temel şeyleri alacağım battaniye bornoz kundak falan...

kızlar bende bugün kızıma nevresim takımı aldım gittigidiyordan.sizce nasıl.bir tane daha alacam iki tane yeterli sanırım.

bende gece yatmadan süt içersem çok ağzım kuruyor,su içmeye kalkıyorum
bide çişe kalkıyorum walla,hiçde sevmem gece uyanmalarını ama bebiş alıştırma yaptırıyo walla :))

ayy ne güzel isabet olmuş walla,ufak ufak şeyler ama baya para tutuyo yani ..yaza geliyo ya bizim doğumlar, penye battaniyeler çok işe yarıyomuş onlardan alcam bende ..

hepsi çok güzel bayıldım.güle güle giydirin canım inş.bende ufak ufak başladım birşeyler almaya.

Eki Görüntüle 660542

kızlar bende bugün kızıma nevresim takımı aldım gittigidiyordan.sizce nasıl.bir tane daha alacam iki tane yeterli sanırım.

saol cnm güle güle eskitsin bebişlerimiz inşallah,nevresim takımın çok cici cnm,bizde kayınvalideyle bu hafta iki takım diktircez bakalım,annemde yapar belki nevresim bakalım nasıl olcak toplanınca hepsi biraraya azmı çokmu görcez :)))

Ayy çok güzel hepside :)
güle güle eskitsin oğluşun
puseti kaça aldınız merak ettim bende düşünüyorum

saol cnm;
ne zamandır puset bakıyoduk,baya araştırdık bu tam ortada bi fiyat ,%20 indirimli nakit aldık 200tl ye geldi bize:))
zaten ilk 8-9 ay kullanılıyo otomobilede bağlanıyo,kumaş kaliteside baya iyi düşünebilirsin cnm :))
koyu koyu renkller vardı,ayy dedim bari pusetimiz kırmızı olsun ,oğlan diye mavi lacivert ne o öyle içimiz açılsın azcık,değişik renkler mevcut tabi cnm..

aynen cok güzel bence rengi ben kırmızı zıbınlar bile alıcam oğluşuma
onlara hersey yakısır

Eki Görüntüle 660819 Eki Görüntüle 660820 Eki Görüntüle 660821

kızlar hangisi güzel çok kararsız kaldım acil fikirlerinizi bekliyorum..

ben hepsini begendim 2 ve 3 çook güzel

kesinlikle 2 veya 3 üncü,ama bi tanesini alcaksan ben 2 yi al derim :)))
kız eşyaları çok şeker oluyoo maşallahh :))

bende daha çok 2 ile 3 arasında kaldım canım.bir tane alacam canım çünkü 2 tane örgü battaniyemiz var 1 tanede ince battaniyelerden aldım.1 tane daha ince battaniyelerden alacam sanırım yeterli olur.

bende daha çok 2 ile 3 arasında kaldım canım.bir tane alacam canım çünkü 2 tane örgü battaniyemiz var 1 tanede ince battaniyelerden aldım.1 tane daha ince battaniyelerden alacam sanırım yeterli olur.

o zaman 2. yi al canım;bende bakıyım o siteye resmin üstünde yazan adrestir heralde ...

ayy kızlar ne güzellermişşş cok özendimmm ya hele pinu senin koyduğun battaniye cok beğendim.... evlatlarımıza güzel güzel giydirmeyi nasip etsin rabbimmm... cok heyecanlı bir bekleyiş....heyecanladım bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…