Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Canım eteklerin yada kumaş pantolonlarında beli bez olanları var.. İnternet üzerindende çok rahat alabilirsin.. Evdede hamile taytları çok rahat, tavsiye ederim:)

Bence yaparlar canım git bir görüş ama sakın bebeğine baktırma kafa karışıklığından başka birşey değil

Canım eteklerin yada kumaş pantolonlarında beli bez olanları var.. İnternet üzerindende çok rahat alabilirsin.. Evdede hamile taytları çok rahat, tavsiye ederim:)

Ahh canım onları biliyorumda maalesef kaldıgım şehirde yok, nereye sorduysam pantolonumuz var diyorlar evde pijamalarımla idare ediyorum :))

maşallah cnm dr un bayağı takviye vermiş sana ben magnezyum kullandım gecenlerde okadar başka birşey vermedi meyveden al diyor bana

walla verdi işte bende kullanıyorum bebişe eksiklik olmasın diye,biri tok karna biri aç karna ,yaşlı hastalar olurya ilaçları yanında gezerler aynen öyle oldum :)))) az önce demir ilacımı içtim kahvaltı yaptım şimdi tok karnada balık hapımı içicem :) magnezyumda gün ortası artık :))

canım walla bende aldım baya bişiler çünkü hiçbir pantalonum olmuyodu resmen eşofmanla spora gider gibi geziyorum hergün :)) defacto ve lcw nin hamile bölümleri varya, hamile taytları aldım üzerinede renkli iki gömlek tayt üst gömlek takılıyorum :)) bide önünde karakter olan hamile badilerinden aldım,ama yanları büzgülü ya onun içi biraz boş kalıyo,karnımın az daha büyümesi lazım onları giyebilmek için :)

hani şu bol bol etekler oluyo ya batik te falanda var,eğer pant. giymiyosan onların büyük bedenerinden al cnm,bnmde çok hoşuma gidiyo o etekler.. :))
bu arada ben bebişimede dayanamadım birsürü zıbın tulum falan aldım :)))

Canım tesettürlü olduğum için taytları giyemiyorum :) ohhh efil efil nasılda rahat olurdu onlar güle güle kullan hamiş kıyafetlerini.

Batike bir göz atayım bakalım ne var ne yokmus, artık uzun bol elbiselerle idare edicem.
Biz henüz bebişe bişey almadık, babası hamile olduğumu duyunca hemen gidip iki tane zıbın almıştı o kadar:) ama annemler bir valiz kıyafet aldık dediler onlar ufak ufak alıyor bakalım.

Kizlarr sizin fikirlerinize ihtiyacim var,

Benim ailem hollandada kaliyorlar, ben trye gelin geldim. Esim dun bana ucak bileti aldi, ailenle hasret gider karnin iyice cikmadan gez gel diye.
Annemlere soylemedim bilet aldigimi sadece abime haber verdim 2 hafta sonra geliyorum diye, cunku o beni alacak havaalanindan,.
Annemlerle nette konusurken iste bu aralar gelmeyi dusundugumu biliyorlar o yuzden bilet aldinmi ne zaman geliceksin diye soruyolar.
Bende bilmiyorum daha belli degil nisanin ortasina olabilir demistim. Yani 2 hafta sonra orda olucagimi soylemicem,

Sizce nasil bi supriz yapmaliyim? bulusma ani nasil olmali fikirlerinizi bekliyorum kizlar farkli guzel bi supriz olsun istiyorum:)

Kızlar Günaydın!!
Benim göğsümden sarı sarı akıntı geliyor sizde de böyle birşey var mı ? Sütyenimden ve atletimden farkettim damla damla ?

Kızlar Günaydın!!
Benim göğsümden sarı sarı akıntı geliyor sizde de böyle birşey var mı ? Sütyenimden ve atletimden farkettim damla damla ?

Aynen canim dun bendede oldu, bulasiklari kaldiriyodum elimde haliyle islakti, bi anda gogsum islandi dedim allah alla elimimi degdim kii aceba ama ta icten hissediyorum bunu, bi baktimki gogsumden gelmis sol gogsumden dedigin gibi atletim islakti

kızlar merhaba...ya bende 2 gundur şiddetli bir şekilde reflü başladı ne uyuyabiliyorum ne de su içebiliyorum..sizde de var mı böyle bir durum..ne yaptınız...

kızlar merhaba...ya bende 2 gundur şiddetli bir şekilde reflü başladı ne uyuyabiliyorum ne de su içebiliyorum..sizde de var mı böyle bir durum..ne yaptınız...

Canım benm de midem çok yanıyor salçalı yemeklerden uzak dur tetikliyor, bebişlerimizin saçları çıkıyor galiba ondan yeşil ekşi elma yiyorum inanılmaz rahatlatıyor istersen sen de bir dene

ayyy cnm bnm ne tatlı şeyler bunlar :))) bende aldım oğluma birsürü annem ısrarla bukadar alma sağdan soldan çok hediye gelcek hepsini giydiemicen diyo ama napıyım görünce dayanamıyorum :)) bi ara bende koyarım fotolarını :))

bende geçen haftalarda oldu baya bi midem yandı biriki gün ama çok uzun sürmedi allahtan; kayınvalidem bebeğin saçları çıkıyodur ondandır dedii ;yerim ben onlaın saçlarınııı yaaa:)
bana doktorum Gavıscon şurup verdi mide yanması için,hamileler kullanabiliyor cnm eğer çok rahatsızsan al mutlaka çok işe yarıyor ...

Aynen canim dun bendede oldu, bulasiklari kaldiriyodum elimde haliyle islakti, bi anda gogsum islandi dedim allah alla elimimi degdim kii aceba ama ta icten hissediyorum bunu, bi baktimki gogsumden gelmis sol gogsumden dedigin gibi atletim islakti

henüz benim memelerden gelmedi bişey,arada bi sıkıyorum bakıoorum ama yok walla :)))

canım dime..
insan tutamıyo kendini alıyo bizim yumurcağın cicilerini hep babaannesi alıyordu. bunlar benim ilk cicilerim oğluma öyle mutlu oldum ki.. babişe söyledim netten sipariş verdim.. Gambino ürünleri de çok güzel. fikir sahibi olmak isteyenler için yazmak istedim markayı yanlış anlaşılmasın. sende yükle cicilerini annesi bakalım..

selam kızlar iyi haftasonları hepinize :))

neler yapıyosunuz bakalım; walla ben dolaştıkça minnak bişeyler gördükçe zor tutuyorum kendimi almamak için :)))
buarada;karnına kramp giren varmı kızlar,doktor bana krampların başlar demişti ama ben ayağıma falan gircek diye bekliyorum
3-4 olmuştur resmen karnıma kramp giriyo,çok değişik bi duygu ilk başta korktum ama tekrarlayınca normal heraşde dedim ..
varmı bu hissi yaşayan ????

Ne güzel yavaş yavaş başlamak lazım alış verişlere:) bu arada benim kramp şeklinde değilde, karnımda sertleşme oluyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…