- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.341
Ben elevit kullaniyorum aksam yatmadan once, sabah tok karnada kan hapi ferrum fort aliyorum,
Magnezyumu doktor bana kabizligim icin vermisti ama gecince biraktim onu surekli kullan demedi cunku
Kızlar kıyafet alışverişinize başladınız mı? Ben bugün gezdim oyle kafama göre birsey bulamadım. Kapalı olduğum için etek yada elbise aradim etek bulamadım, elbisede 1 tane aldımda o kadarda içime sinmedi ama aldım artık, ne giyeceğimi bilemiyorum pantolonda tercih etmiyorum napcam ben kaldım ortada etek fermuarını cekmesem aşşaya iniyor :) canım cok sıkıldı valla ya off
amin cnm bende sağlık ocağına gidince öyle oldu kalbine indrecekler insanın....
bende ani bir karar değişikliği yaptım tetenoz olmayacaktım ancak bebeğim için ufacık bir risk olsun istemiyorum 22 haftalık oldum yaparlar dimi banada
Canım eteklerin yada kumaş pantolonlarında beli bez olanları var.. İnternet üzerindende çok rahat alabilirsin.. Evdede hamile taytları çok rahat, tavsiye ederim:)
maşallah cnm dr un bayağı takviye vermiş sana ben magnezyum kullandım gecenlerde okadar başka birşey vermedi meyveden al diyor bana
Ben elevit kullaniyorum aksam yatmadan once, sabah tok karnada kan hapi ferrum fort aliyorum,
Magnezyumu doktor bana kabizligim icin vermisti ama gecince biraktim onu surekli kullan demedi cunku
Kızlar kıyafet alışverişinize başladınız mı? Ben bugün gezdim oyle kafama göre birsey bulamadım. Kapalı olduğum için etek yada elbise aradim etek bulamadım, elbisede 1 tane aldımda o kadarda içime sinmedi ama aldım artık, ne giyeceğimi bilemiyorum pantolonda tercih etmiyorum napcam ben kaldım ortada etek fermuarını cekmesem aşşaya iniyor :) canım cok sıkıldı valla ya off
Kızlar merhaba
oğluma ciciler aldım sizce nasıl
Eki Görüntüle 656389 Eki Görüntüle 656390 Eki Görüntüle 656391 Eki Görüntüle 656392 Eki Görüntüle 656393 Eki Görüntüle 656394 Eki Görüntüle 656395
çok tatlılar canım UFUK KAAN güle güle giyinir inşallah çok şekerler yer teyzesiNazar
canım walla bende aldım baya bişiler çünkü hiçbir pantalonum olmuyodu resmen eşofmanla spora gider gibi geziyorum hergün :)) defacto ve lcw nin hamile bölümleri varya, hamile taytları aldım üzerinede renkli iki gömlek tayt üst gömlek takılıyorum :)) bide önünde karakter olan hamile badilerinden aldım,ama yanları büzgülü ya onun içi biraz boş kalıyo,karnımın az daha büyümesi lazım onları giyebilmek için :)
hani şu bol bol etekler oluyo ya batik te falanda var,eğer pant. giymiyosan onların büyük bedenerinden al cnm,bnmde çok hoşuma gidiyo o etekler.. :))
bu arada ben bebişimede dayanamadım birsürü zıbın tulum falan aldım :)))
Kızlar Günaydın!!
Benim göğsümden sarı sarı akıntı geliyor sizde de böyle birşey var mı ? Sütyenimden ve atletimden farkettim damla damla ?
kızlar merhaba...ya bende 2 gundur şiddetli bir şekilde reflü başladı ne uyuyabiliyorum ne de su içebiliyorum..sizde de var mı böyle bir durum..ne yaptınız...
Kızlar merhaba
oğluma ciciler aldım sizce nasıl
Eki Görüntüle 656389 Eki Görüntüle 656390 Eki Görüntüle 656391 Eki Görüntüle 656392 Eki Görüntüle 656393 Eki Görüntüle 656394 Eki Görüntüle 656395
kızlar merhaba...ya bende 2 gundur şiddetli bir şekilde reflü başladı ne uyuyabiliyorum ne de su içebiliyorum..sizde de var mı böyle bir durum..ne yaptınız...
Aynen canim dun bendede oldu, bulasiklari kaldiriyodum elimde haliyle islakti, bi anda gogsum islandi dedim allah alla elimimi degdim kii aceba ama ta icten hissediyorum bunu, bi baktimki gogsumden gelmis sol gogsumden dedigin gibi atletim islakti
ayyy cnm bnm ne tatlı şeyler bunlar :))) bende aldım oğluma birsürü annem ısrarla bukadar alma sağdan soldan çok hediye gelcek hepsini giydiemicen diyo ama napıyım görünce dayanamıyorum :)) bi ara bende koyarım fotolarını :))
selam kızlar iyi haftasonları hepinize :))
neler yapıyosunuz bakalım; walla ben dolaştıkça minnak bişeyler gördükçe zor tutuyorum kendimi almamak için :)))
buarada;karnına kramp giren varmı kızlar,doktor bana krampların başlar demişti ama ben ayağıma falan gircek diye bekliyorum
3-4 olmuştur resmen karnıma kramp giriyo,çok değişik bi duygu ilk başta korktum ama tekrarlayınca normal heraşde dedim ..
varmı bu hissi yaşayan ????
Ne güzel yavaş yavaş başlamak lazım alış verişlere:) bu arada benim kramp şeklinde değilde, karnımda sertleşme oluyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?