- 23 Temmuz 2012
- 291
- 14
- 318
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.441
çok biliyo üstüne gelenler :)))
resmen yüz hatları gözüküyor yani renkli usgde, mesela burnumuzda babişimize benziyodu :))
çok masum ve çok tatlılar cnm yaa,zamanı biranönce gelsin ve allahım onları bizlere bağışlasın :))
Böyle konuştukça nasıl heyecanlanıyorum anlatamam cnm ya sağ salim gelsinler bize inşallah..
Kızlar sormayı unuttum ben hala elevit kullanıyorum doktorum ek olarak hiçbirşey vermedi 2 kutu bitirdik devam dedi yalnız bir sorum var daha önce elevit with iodine yazandan almışım şimdikinde öyle yazmıyor farkedermi bilgisi olan var mı ?
Kızlar sormayı unuttum ben hala elevit kullanıyorum doktorum ek olarak hiçbirşey vermedi 2 kutu bitirdik devam dedi yalnız bir sorum var daha önce elevit with iodine yazandan almışım şimdikinde öyle yazmıyor farkedermi bilgisi olan var mı ?
hadi hayırlı olsun canım...ne mutlu sana bebişini daha da gerçekçi şekliyle görmüşsün...bakalım bizde gidicez yakında...çok heyecanlıyım ya...Pinuspinea
Selam kızlarr :))
hayırlısıyla buakşam detaylı ultrasonumuzuda hallettik,allaha şükür herşey çok güzel 480 gr olmuş oğluşum :))
yüzünü renkli görmek harika bir duyguydu ve oğluşumun çene kısmı aynı ben,bana benziyor yani :))kocişim bu duruma bi bozulduki sormayın kızlar,resmen morali bozuldu adamın; bende tabi şov yapıyorum gülüyorum dalga falan geçiyorum oğlum bana benziyor diye :)) diyoki bu kadar erken gaza gelme falan kızıyoo :)) ama napiyim resmen çenesi falan aynı ben yani :)))
ahhh ahh heyecandan kalbim yerinden fırlıcak gbi oluyo yaaa :)) içimde olmasına rağmen çok özlüyorum onuuu :))
canım bende 2 ay kullandım elevit ama artık kullanmıyorum,onun yerine calsiyum,demir hapı ve balık hapı kullanıyorum..elevitin içinde biçok şey var ama bence demirhapı kullanmalısın bu aylarda,bide kramplara karşı mineral var onuda suya atıp hergün bi bardak içiyorum :))) doktoruna bi hatırlat ne zaman calsiyum ve magnezym desteğine geçicez de,çünkü inan doktorların kafaları çok dolu oluyo,ben bizimkine hep hatırlatıyorum walla :))))
kızlar çilek mağazasında bebişim için bu karyolaya baktım,modeli duruşu çok güzel çok hoşuma gitti,
ben normalde böyle bir karyola ve şifonyer almayı düşünüyodum,ama bunu alırsam şifonyere gerek kalmıcak,çünkü bunun çekmecelri önlü arkalı baya geniş,
bide kampanyası varmış, karyolası ile iki yatağı,nevresim takımı,bide yanlara takılan koruyucuları 999 tl
çok kararsız kaldım kızlar napsam acaba,
ikea ya baktım ehh ordaki karyolalarda fena değil ama yatağıydı şifonyeriydi yine aynı parayı bulacak gibi,
bide bunu kendi yatak odama koyucam,tek parça daha iyi gibi
siz ne dersiniz veya siz ne düşünüyosunuz canlar ???
Eki Görüntüle 669156
kızlar çilek mağazasında bebişim için bu karyolaya baktım,modeli duruşu çok güzel çok hoşuma gitti,
ben normalde böyle bir karyola ve şifonyer almayı düşünüyodum,ama bunu alırsam şifonyere gerek kalmıcak,çünkü bunun çekmecelri önlü arkalı baya geniş,
bide kampanyası varmış, karyolası ile iki yatağı,nevresim takımı,bide yanlara takılan koruyucuları 999 tl
ikea ya baktım ehh ordaki karyolalarda fena değil ama yatağıydı şifonyeriydi yine aynı parayı bulacak gibi,
Eki Görüntüle 669156
çok beğendim canım bunu, çekmecelerin üstündeki alan bebeğin altını değiştirebilmek için mi canım?
bebeğin diğer eşyalarını koyabileceğin bir dolap varsa o zaman başka bir şey almana gerçekten de gerek yok. ama dolap yoksa bir dolap da şart cidden çünkü bir sürü eşyası olacak bebişlerimizin
Çok guzel canım bu.. Ablam kullanıyor aynısını.. Odana koyacaksan ekstra dolabA gerek yok bencede. Hem bunlar çift yataklı ilerde ikinci bir yatak hâline geliyor:)
Kızlar bir kaç gündür ara ara karnımda sertleşmeler oluyo..yürürken de kasıklarımda bir ağrı ve basınç hissediyorum.. Normal mi acaba bunlar. Doktor kontrolüm 5 Nisan da
canım kasıklarımda bnmde ağrı oluyo ara ara, hissediyorum bebiş o tarafa doğru baskı yapıyo büyük ihtimalle ağrı o yüzden hatta yukarı doğru baskı yaptığında böbreklerime bile sancı veriyo,tabiki sen yinede doktoruna sor..
ama kasıklardaki ağrıyla birlikte sıksık tuvalete çıkma hissi olmuyosa ben çok panik yapmıyorum:))
canbebek;
' Rahminiz büyüdükçe, rahminizi destekleyen kas ve bağların gerilmesinden dolayı karnınızın alt kısmında ağrılar hissedebilirsiniz. Bebeğinizin kalp atışları kuvvetleniyor. '
hamilelik takviminden alıntı, seni azda olsa rahatlatabilmek için :)))
Eki Görüntüle 669156
Eki Görüntüle 669156
bu yatak, anne yatağıyla birleşiyor mu? geçen kuzenimle konuştum onun bebeği de 1 yaşını doldurmak üzere... anne yatağıyla kenardan birleşen yataklardan almalısın dedi. çünkü hem bebeğin yüzünü hep görebilmek seni rahatlatır hem de gece çok sık emzireceğin için her defasında kalkmak zor gelecek ama yatak yanında olursa yataktan kalkmadan bebeği alır emzirir takrar koyarsın çok büyük rahatlık dedi.. ben de park yatak düşünüyordum ama sanırım vazgeçtim
Canım çok şık çok şirin ama sanırım sallanan beşik değil, sallananına ihtiyaç duyabilirsin derim ben :S
hamiş hnımlar nasılsınız bn giremedim kaç gündür
kızlar bebeğin tekmelerini sürekli mi hissediyorsunuz bn sürekli hissetmek istiyorumara ara oluyor cok mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?