Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Böyle konuştukça nasıl heyecanlanıyorum anlatamam cnm ya sağ salim gelsinler bize inşallah..

Böyle konuştukça nasıl heyecanlanıyorum anlatamam cnm ya sağ salim gelsinler bize inşallah..

ahhh ahh heyecandan kalbim yerinden fırlıcak gbi oluyo yaaa :)) içimde olmasına rağmen çok özlüyorum onuuu :))

canım bende 2 ay kullandım elevit ama artık kullanmıyorum,onun yerine calsiyum,demir hapı ve balık hapı kullanıyorum..elevitin içinde biçok şey var ama bence demirhapı kullanmalısın bu aylarda,bide kramplara karşı mineral var onuda suya atıp hergün bi bardak içiyorum :))) doktoruna bi hatırlat ne zaman calsiyum ve magnezym desteğine geçicez de,çünkü inan doktorların kafaları çok dolu oluyo,ben bizimkine hep hatırlatıyorum walla :))))

benim doktorum vitamin ve demir hapını doğuma kadar kullanacaksın dedi canım hatta özellikle sordu ben sormadan kullanmaya devam ediyor musun diye...

hadi hayırlı olsun canım...ne mutlu sana bebişini daha da gerçekçi şekliyle görmüşsün...bakalım bizde gidicez yakında...çok heyecanlıyım ya...

Demir hapı kullanamıyorum midemi çok fena yapıyo,bi kutu bile bitiremedim ama et ceviz falan yiyerek telafi etmeye çalışıyorum da takviye haplar şart tabi.Doktora hatırlatma konusunda da çok haklısın cnm :)

kızlar çilek mağazasında bebişim için bu karyolaya baktım,modeli duruşu çok güzel çok hoşuma gitti,
ben normalde böyle bir karyola ve şifonyer almayı düşünüyodum,ama bunu alırsam şifonyere gerek kalmıcak,çünkü bunun çekmecelri önlü arkalı baya geniş,
bide kampanyası varmış, karyolası ile iki yatağı,nevresim takımı,bide yanlara takılan koruyucuları 999 tl
çok kararsız kaldım kızlar napsam acaba,
ikea ya baktım ehh ordaki karyolalarda fena değil ama yatağıydı şifonyeriydi yine aynı parayı bulacak gibi,
bide bunu kendi yatak odama koyucam,tek parça daha iyi gibi
siz ne dersiniz veya siz ne düşünüyosunuz canlar ???

çok beğendim canım bunu, çekmecelerin üstündeki alan bebeğin altını değiştirebilmek için mi canım?
bebeğin diğer eşyalarını koyabileceğin bir dolap varsa o zaman başka bir şey almana gerçekten de gerek yok. ama dolap yoksa bir dolap da şart cidden çünkü bir sürü eşyası olacak bebişlerimizin

Çok guzel canım bu.. Ablam kullanıyor aynısını.. Odana koyacaksan ekstra dolabA gerek yok bencede. Hem bunlar çift yataklı ilerde ikinci bir yatak hâline geliyor:)

cnm bebeğe ayrı bi oda yapmadığım için,bebişe özel bi dolabım yok,ben bu karyolayla yatak odasında yetineyim diye düşünyorum ama eger sığmazsa kıyafetler,kendi şifonyerimdede bi kaç çekmece boşaltabilirim :))

Çok guzel canım bu.. Ablam kullanıyor aynısını.. Odana koyacaksan ekstra dolabA gerek yok bencede. Hem bunlar çift yataklı ilerde ikinci bir yatak hâline geliyor:)

evet cnm iki yataklı,ikinci yatağı daha büyük ve yanları çıkınca güzel bi çocuk karyolasına dönüşüyo,bizde bukadar para vermeye gerek varmı diye düşündük ama en mantıklısıda bu gözüküyo şuan için :) bakalım ne karar vericez cnm :)

Kızlar bir kaç gündür ara ara karnımda sertleşmeler oluyo..yürürken de kasıklarımda bir ağrı ve basınç hissediyorum.. Normal mi acaba bunlar. Doktor kontrolüm 5 Nisan da

Kızlar bir kaç gündür ara ara karnımda sertleşmeler oluyo..yürürken de kasıklarımda bir ağrı ve basınç hissediyorum.. Normal mi acaba bunlar. Doktor kontrolüm 5 Nisan da

canım kasıklarımda bnmde ağrı oluyo ara ara, hissediyorum bebiş o tarafa doğru baskı yapıyo büyük ihtimalle ağrı o yüzden hatta yukarı doğru baskı yaptığında böbreklerime bile sancı veriyo,tabiki sen yinede doktoruna sor..
ama kasıklardaki ağrıyla birlikte sıksık tuvalete çıkma hissi olmuyosa ben çok panik yapmıyorum:))

canbebek;
' Rahminiz büyüdükçe, rahminizi destekleyen kas ve bağların gerilmesinden dolayı karnınızın alt kısmında ağrılar hissedebilirsiniz. Bebeğinizin kalp atışları kuvvetleniyor. '
hamilelik takviminden alıntı, seni azda olsa rahatlatabilmek için :)))

Canım benim bebiş 19. Haftadan beri baş aşağı duruyo ve özellikle kasıklarımda oynadığı zaman sık sık tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum.. Yine de yazdıkların beni rahatlattı.. Çok teşekkür ederim.. Benim yatınca problem yok, her şey ayağa kalkınca başlıyor maalesef

Sağol canım ya:)) ben interneti telefondan kullandığım için takvimimi göremiyorum:)

Kız hatunlar,nerdesiniz napıyosunuz ?? hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyorr,çokmu yoruyo sizi sıpalarr :))

Biz bugün detaylı ultrason sonuçlarımızı, kendi doktorumuza götürdük allaha şükür oda herşey çok iyi,bir problem yok dedi (allahım inş. hep böyle güzel haberler alalım inş. )

nisanın 27sine kontrol tarihimiz var, o gün sabahtan 50mg lık şeker yüklemesi yapılcakmış, onun sonucuyla gidicez doktorumuza;
yeni bir test daha çıktı yani anlıycanız;bitmiyor bu testler işimiz var walla kızlarr :))) heralde henüz yaptıranlar yoktur aramızda,24. ile 28. hafta arasında yapılıyomuş,buda benden size bi haber olsun :)))

bu yatak, anne yatağıyla birleşiyor mu? geçen kuzenimle konuştum onun bebeği de 1 yaşını doldurmak üzere... anne yatağıyla kenardan birleşen yataklardan almalısın dedi. çünkü hem bebeğin yüzünü hep görebilmek seni rahatlatır hem de gece çok sık emzireceğin için her defasında kalkmak zor gelecek ama yatak yanında olursa yataktan kalkmadan bebeği alır emzirir takrar koyarsın çok büyük rahatlık dedi.. ben de park yatak düşünüyordum ama sanırım vazgeçtim

ben hamile olduğumu 27.02' ta gebelik testi ile öğrendim. Eşimle birlikte başında bekledik. bir de baktık ki çift çizgi :) çok sevindik tabi :) heyecanlandık ! sonra doktora gittim. keseyi gördük. şimdi 9 hafta 5 günlük bebeğim :) eşimle birlikte öğrendiğimiz için gebeliğimi ona süprizi olmadı da ailelerimize çok büyük bir sürpriz yaptık. annem, babam ve kardeşimi, eşimin annesini, babasını, ablasını çağırdık bize, çay içmeye.. sonra pasta kestik. ikram ederken ben hepsinin üzerine bayrak şeklinde kürdanlı kağıtlar taktım. Bayrakları açınca "GÜLÜMSE; anneanne oluyorsun: GÜLÜMSE; dayı oluyorsun: GÜLÜMSE;; dede oluyorsun: GÜLÜMSE; hala oluyorsun" yazıyordu. tabakları görünce hemen sordular bunlar ne diye. ben de biz söyleyince açın hepiniz dedik :) açtılar, şok ettik hepsini, çünkü sürekli daha zamanı değil, daha zamanı var diyorduk bebek için :) ağlayanlar, gülenler, çok özel bir geceydi :))

Canım çok şık çok şirin ama sanırım sallanan beşik değil, sallananına ihtiyaç duyabilirsin derim ben :S

Cnm satici anne yatagi ile birlesiyor gbi bi bilgi vermedi,zannedersem de birlesmiyor,cunku cekmeceleri fln acilmaz o zmn,ilerde 3 yaslarinda falan kenarlari sokuluyor,alt ucundaki sifonyerde cikartilarak karyolaya donusturuluyo,bnm cok hosuma gitti..bu modeli mutlaka bir gor derim :))

Canım çok şık çok şirin ama sanırım sallanan beşik değil, sallananına ihtiyaç duyabilirsin derim ben :S

Haklisin cnm bunu bizde dusunduk ama eger bunu alirsak ilerdede bebek durmaz sallanmak isterse ufak sallanan bisey aliriz die dusunduk,bakalim kampanya nisan sonuna kadarmis,bir karar vercez artikk:))

hamiş hnımlar nasılsınız bn giremedim kaç gündür

kızlar bebeğin tekmelerini sürekli mi hissediyorsunuz bn sürekli hissetmek istiyorum ara ara oluyor cok mutlu oluyorum

hamiş hnımlar nasılsınız bn giremedim kaç gündür

kızlar bebeğin tekmelerini sürekli mi hissediyorsunuz bn sürekli hissetmek istiyorum ara ara oluyor cok mutlu oluyorum

bizde hersey yolunda tatlim bende sürekli girip yorum yapamıyorm ama takipteym yazilanları okuyoruz kizimla...ara ara derken eskisi gibi degiliz biz yeterki uzanıp dınlenmeye gecelim hıc durmuyoruz ama cokta önemli degil bence kafana takma hareketini hissediyorsun sonucta bizim kız bana cekmis annemde öyle diyor yerinde duramayan biri olarak...
Buarada kizimin simdiden kokos bidolabi var 1 3 aylik elbise aliyorum hep 0 1lerden fazla almicam hemen büyücekler nasilsa bikac takim yeter halaa nolurnolmaz diye mayista yapicaz tüm alisverisi besik yerine oyun parki alicaz biz hem tam yaz olunca tasimasi kolay olsun diye...
Saka falan son trimestriye girdik zaman hizli gecmeye basladi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…