Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

hamiş hnımlar nasılsınız bn giremedim kaç gündür

kızlar bebeğin tekmelerini sürekli mi hissediyorsunuz bn sürekli hissetmek istiyorum ara ara oluyor cok mutlu oluyorum

iyiyiz cnm; siz nasılsınız bebişinle birlikte:))
canım benimki ara ara coşuyo hemde nasıl varya,ay bi dursa diyorum çünkü o an konuşuyosam aklım ona kayıyo konuşcaklarımı unutuyorum :)) hele dün kayınvalidemlerdeydik,kayınpeder konuştukça bizim oğlan coştu,dedim dedesini çok sevcek heralde o kadar tepiklediki sıpam benim :))))
ama bazende bi iki saat uyuyo heralde,pek dönmüyo çünkü :))

kız kıyafetleri çok güzel cnm yaa,bayılıyorum bende ; oğluşuma bişey bakıcam tam gözüm kızların o kokoş kıyafetlerine,tokalarına,süslerine püslerine takılıyo walla :))
güle güle giysin küçük hanım elbiselerini inş.. :))

Kızlar şeker yüklemesi içenler var mı? Bu cuma yaptırmam gerekiyor ve nedense çok korkutuyorlar. Acaba kaç litre su içiliyor? Ve tadı nasıl? Bir seferde içilir mi ki?

Kızlar şeker yüklemesi içenler var mı? Bu cuma yaptırmam gerekiyor ve nedense çok korkutuyorlar. Acaba kaç litre su içiliyor? Ve tadı nasıl? Bir seferde içilir mi ki?

ben bi kaç hafta sonra yaptırıcam,neden korkutoyolarki sadece biraz miden bulanabiliyomuş okadar diye biliyorum ben,tabi yaptırmadığım için net bişey söyleyemem ....
eğer 50 mg lık yükleme yüksek çıkarsa,100 mg yükleme zor oluyomuş,iki üç saat aç karnına her saat başı kan alıyolarmış ...

İnşallah 50 MG ile kurtuluruz.. 100 MG gerçekten zordur. Artık içeceğiz. Kaçış yok:)

oy oy yesin teyzesi kokoş dolabınıı maşallah size bnde mayısta tamamlayacağım tatlım ben hiç bişi almadım desem yeri var...:13::13::13::13:

ben hareketlerini hissdiyorum dinlenme anında ama ara ara
artık son aylar rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inş.....

bizde bu nisanda yaptıracağız az kaldı... geçenlerde arkadaşım geldi bize hastahaneden geliyormuş uğramış... gebelikşekeri çıkmışş 100 mg lik yapmışlar ben soruşturdum hemen ....

ilk gittiğinde şekerli su içiriyorlarmış. sonasında kan veriyorsun.... eğer gebelik şekeri çıkarsa 100 mg lik yapılıyor çıkmazsa 1 kez kan vermeyle kurtuluyoruz ama eğer çıkarsa saat başı alıyorlar kanı

Evet canım aynen öyleymiş. İnşallah bizde atlatırız kazasız belasıZ:)

Ben şeker yüklemesi yaptırdım canım doktorum bır ıkı hafta erken ama önmelı değil yapalım dedı ben hızlı kılo aldıgımı söyledim onun için bir bakalım dedi.Sabah aç karnına gidiyorsun kan verıyorsun sonra sana 500 ml su şişesinin içine bildiğin şekeri eritip içiriyolar ben 2 saat sonra tekrar verdim. Evet tadı aç karnına bol şekerli olduğu için kötü geldi okadar. Korkacak hiçbirşey yok canım

Çok sağol canım.. Benim problemim tatlıyı çocukluğumdan beri hiç sevmemem. Hamilelikte daha da soğudum. Ama bebişlerimiz için dayanacağız:)

kızlar bende çarşamba günü şeker yüklemesi için gideceğim size haber veririm nasıl birşey olduğunu..

Ben her gün deli gibi çikolata yiyorum bebişime zararı olmaz inş..ama canım çok istiyo ve ben çikolata yiyince bebeğim çok hareketli oluyo çok hoşuma gidiyo..bu arada kızım olcak ama benim canım ekşi yerine tatlı çekiyo..demek ki bu teori yanlış :)))))))

Günaydın kızlar:))) her yeni güne bebişlerimizin tekmeleriyle uyanmak çooooook güzel.. Ayrıca bahar gelince ayrı bir mutlu oluyorum.. Az kaldı galiba:) yani inşallah:))

slm kızlar..ben bu topiğe yazmayalı çook uzun zaman oldu ama arada takip ediyorum nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik bizde iyiyiz kızımla çok şükür 28.haftaya girdik bakalım hamileliğin en güzel zamanlarını yaşıyoruz çook güzel bi duygu..buarada şeker yüklemesi hakkında konuşmuşsunuz benide siz gibi müthiş korkuttular çok düşünceli gittim ama şunu söyliyim herşeyde oldugu gibi çokta takmayın derim bikere içilcek gibi bişey değil müthiş tatlı falan dediler bana,değil normal şekerli su bi pet şişeden biraz az suya kattılar oturdum içtim yok işte fazla dolanma bayılırsın yok istifra edersin falan dediler bende öyle olucak sandım içtim 1 saat sonra kan verdim ve yolladılar dedim bida bişey yapılmıycakmı hayır dediler 3 te gel sonuçları al sonucumda 77 çıktı tatlıyı pek sevmem arkadaşın dediği gibi hamilelikte hepten uzaklaştım kilo alımımda normal heralde ondan az çıktı doktorum çokiyi dedi olay bu hiç takmayın bence...hoşçakalın.....

ben de bu hsonu gidip görüşcem doktorumla bana neden elevitten başka birşey vermiyosunuz die hesap sorcam gitmişken belki şeker yüklemesi de yaparlar acaba bunun için de belli bir haftası var mı :S

topikte fazla kız annesi yoktu senle birlikte 3 olduk sanırım.bana da yarın şeker yüklemesi yapılacak ben her gün çikolata yiyorum ama bugün yemicem yarına sonuçlar yüksek çıkmasın diye..bakalım ne olcak. ben biraz fazla kilo aldım sanırım 8 kilo almışım..

ben de bu hsonu gidip görüşcem doktorumla bana neden elevitten başka birşey vermiyosunuz die hesap sorcam gitmişken belki şeker yüklemesi de yaparlar acaba bunun için de belli bir haftası var mı :S

benim bildiğim canım 25 ve 28 haftalar arasında yapılıyo sen gidince büyük ihtimalle yapılır ama sabah aç karnına gitmen gerek.yoksa tekrar çağırır doktor..bence sen randevuyu sabah saatlerinde al aç karnına git.gitmişken o da aradan çıkmış olur.

Günaydın kızlar:))) her yeni güne bebişlerimizin tekmeleriyle uyanmak çooooook güzel.. Ayrıca bahar gelince ayrı bir mutlu oluyorum.. Az kaldı galiba:) yani inşallah:))

evet gerçekten öyle sabahları benimkide tekmeliyo.sabah çocuk şarkısı söylüyorum ona günaydın kızım diyorum..rabbim sen ne büyüksün şükürler olsun sana bize bu duyguları yaşattığın için. hatta şimdi buraya yazarken bir yandan bebişim tekpikliyo..oyşşş yerim ben onlarıııııı ya çok tatlılar demi anneleri..

kızlar sonunda kızımıza isim bulduk. Tuğsem olacak inş. Baş tacı anlamına geliyor..o bizim baş tacımız olacak o yüzden ben bu ismi çok beğendim.

Sağol canım vallahA içim rahatladı.. Gercekten çok abartıyolar:)

Kesinlikle canım:)) Allah kucağımıza alacağımız günü de gösterir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…