- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.461
hamiş hnımlar nasılsınız bn giremedim kaç gündür
kızlar bebeğin tekmelerini sürekli mi hissediyorsunuz bn sürekli hissetmek istiyorumara ara oluyor cok mutlu oluyorum
bizde hersey yolunda tatlim bende sürekli girip yorum yapamıyorm ama takipteym yazilanları okuyoruz kizimla...ara ara derken eskisi gibi degiliz biz yeterki uzanıp dınlenmeye gecelim hıc durmuyoruz ama cokta önemli degil bence kafana takma hareketini hissediyorsun sonucta bizim kız bana cekmis annemde öyle diyor yerinde duramayan biri olarak...
Buarada kizimin simdiden kokos bidolabi var 1 3 aylik elbise aliyorum hep 0 1lerden fazla almicam hemen büyücekler nasilsa bikac takim yeter halaa nolurnolmaz diye mayista yapicaz tüm alisverisi besik yerine oyun parki alicaz biz hem tam yaz olunca tasimasi kolay olsun diye...
Saka falan son trimestriye girdik zaman hizli gecmeye basladi:)
Kızlar şeker yüklemesi içenler var mı? Bu cuma yaptırmam gerekiyor ve nedense çok korkutuyorlar. Acaba kaç litre su içiliyor? Ve tadı nasıl? Bir seferde içilir mi ki?
ben bi kaç hafta sonra yaptırıcam,neden korkutoyolarki sadece biraz miden bulanabiliyomuş okadar diye biliyorum ben,tabi yaptırmadığım için net bişey söyleyemem ....
eğer 50 mg lık yükleme yüksek çıkarsa,100 mg yükleme zor oluyomuş,iki üç saat aç karnına her saat başı kan alıyolarmış ...
bizde hersey yolunda tatlim bende sürekli girip yorum yapamıyorm ama takipteym yazilanları okuyoruz kizimla...ara ara derken eskisi gibi degiliz biz yeterki uzanıp dınlenmeye gecelim hıc durmuyoruz ama cokta önemli degil bence kafana takma hareketini hissediyorsun sonucta bizim kız bana cekmis annemde öyle diyor yerinde duramayan biri olarak...
Buarada kizimin simdiden kokos bidolabi var 1 3 aylik elbise aliyorum hep 0 1lerden fazla almicam hemen büyücekler nasilsa bikac takim yeter halaa nolurnolmaz diye mayista yapicaz tüm alisverisi besik yerine oyun parki alicaz biz hem tam yaz olunca tasimasi kolay olsun diye...
Saka falan son trimestriye girdik zaman hizli gecmeye basladi:)
iyiyiz cnm; siz nasılsınız bebişinle birlikte:))
canım benimki ara ara coşuyo hemde nasıl varya,ay bi dursa diyorum çünkü o an konuşuyosam aklım ona kayıyo konuşcaklarımı unutuyorum :)) hele dün kayınvalidemlerdeydik,kayınpeder konuştukça bizim oğlan coştu,dedim dedesini çok sevcek heralde o kadar tepiklediki sıpam benim :))))
ama bazende bi iki saat uyuyo heralde,pek dönmüyo çünkü :))
maşallah cnm size biz iyiyim allaha şükür bebişimleheralde bizimkisi sakin olacak çok tepiklemiyor beni ara ara bir tekme atıyor bende endişelendim neden diye...sağlıklı olsun da bebişlerimize ulaşmayı az günler kaldı allahın izniyle çok heyecanlıyımmmmm
Kızlar şeker yüklemesi içenler var mı? Bu cuma yaptırmam gerekiyor ve nedense çok korkutuyorlar. Acaba kaç litre su içiliyor? Ve tadı nasıl? Bir seferde içilir mi ki?
bizde bu nisanda yaptıracağız az kaldı... geçenlerde arkadaşım geldi bize hastahaneden geliyormuş uğramış... gebelikşekeri çıkmışş 100 mg lik yapmışlar ben soruşturdum hemen ....
ilk gittiğinde şekerli su içiriyorlarmış. sonasında kan veriyorsun.... eğer gebelik şekeri çıkarsa 100 mg lik yapılıyor çıkmazsa 1 kez kan vermeyle kurtuluyoruz ama eğer çıkarsa saat başı alıyorlar kanı
Ben şeker yüklemesi yaptırdım canım doktorum bır ıkı hafta erken ama önmelı değil yapalım dedı ben hızlı kılo aldıgımı söyledim onun için bir bakalım dedi.Sabah aç karnına gidiyorsun kan verıyorsun sonra sana 500 ml su şişesinin içine bildiğin şekeri eritip içiriyolar ben 2 saat sonra tekrar verdim. Evet tadı aç karnına bol şekerli olduğu için kötü geldi okadar. Korkacak hiçbirşey yok canım
slm kızlar..ben bu topiğe yazmayalı çook uzun zaman oldu ama arada takip ediyorum nasılsınız nasıl gidiyo hamilelikbizde iyiyiz kızımla çok şükür 28.haftaya girdik bakalım hamileliğin en güzel zamanlarını yaşıyoruz çook güzel bi duygu..buarada şeker yüklemesi hakkında konuşmuşsunuz benide siz gibi müthiş korkuttular çok düşünceli gittim ama şunu söyliyim herşeyde oldugu gibi çokta takmayın derim bikere içilcek gibi bişey değil müthiş tatlı falan dediler bana,değil normal şekerli su bi pet şişeden biraz az suya kattılar oturdum içtim yok işte fazla dolanma bayılırsın yok istifra edersin falan dediler bende öyle olucak sandım içtim 1 saat sonra kan verdim ve yolladılar dedim bida bişey yapılmıycakmı hayır dediler 3 te gel sonuçları al sonucumda 77 çıktı tatlıyı pek sevmem arkadaşın dediği gibi hamilelikte hepten uzaklaştım kilo alımımda normal heralde ondan az çıktı doktorum çokiyi dedi olay bu hiç takmayın bence...hoşçakalın.....
ben de bu hsonu gidip görüşcem doktorumla bana neden elevitten başka birşey vermiyosunuz die hesap sorcam gitmişken belki şeker yüklemesi de yaparlar acaba bunun için de belli bir haftası var mı :S
Günaydın kızlar:))) her yeni güne bebişlerimizin tekmeleriyle uyanmak çooooook güzel.. Ayrıca bahar gelince ayrı bir mutlu oluyorum.. Az kaldı galiba:) yani inşallah:))
slm kızlar..ben bu topiğe yazmayalı çook uzun zaman oldu ama arada takip ediyorum nasılsınız nasıl gidiyo hamilelikbizde iyiyiz kızımla çok şükür 28.haftaya girdik bakalım hamileliğin en güzel zamanlarını yaşıyoruz çook güzel bi duygu..buarada şeker yüklemesi hakkında konuşmuşsunuz benide siz gibi müthiş korkuttular çok düşünceli gittim ama şunu söyliyim herşeyde oldugu gibi çokta takmayın derim bikere içilcek gibi bişey değil müthiş tatlı falan dediler bana,değil normal şekerli su bi pet şişeden biraz az suya kattılar oturdum içtim yok işte fazla dolanma bayılırsın yok istifra edersin falan dediler bende öyle olucak sandım içtim 1 saat sonra kan verdim ve yolladılar dedim bida bişey yapılmıycakmı hayır dediler 3 te gel sonuçları al sonucumda 77 çıktı tatlıyı pek sevmem arkadaşın dediği gibi hamilelikte hepten uzaklaştım kilo alımımda normal heralde ondan az çıktı doktorum çokiyi dedi olay bu hiç takmayın bence...hoşçakalın.....
evet gerçekten öyle sabahları benimkide tekmeliyo.sabah çocuk şarkısı söylüyorum ona günaydın kızım diyorum..rabbim sen ne büyüksün şükürler olsun sana bize bu duyguları yaşattığın için. hatta şimdi buraya yazarken bir yandan bebişim tekpikliyo..oyşşş yerim ben onlarıııııı ya çok tatlılar demi anneleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?