- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.481
kızlar sonunda kızımıza isim bulduk. Tuğsem olacak inş. Baş tacı anlamına geliyor..o bizim baş tacımız olacak o yüzden ben bu ismi çok beğendim.
Evet canım aynen öyleymiş. İnşallah bizde atlatırız kazasız belasıZ:)
ben de bu hsonu gidip görüşcem doktorumla bana neden elevitten başka birşey vermiyosunuz die hesap sorcam gitmişken belki şeker yüklemesi de yaparlar acaba bunun için de belli bir haftası var mı :S
Selam göbişliler :))
nasılsınız bakalım, tepikler ne alemde ?? maş. diyelim sıpalarımızada bol bol tekmelesinler bizi:)
bizde oğlumla şehir dışı gezmeye çıkıcaz,anaannemiz karadeniz taraflarına gidiyodu takıldık peşine yarın bizde 5-6 günlüğüne temiz hava bol oksijen almaya gidicez,
doktorumuzada sorduk,seyahat etmemizde bi sakınca varmı diye yok dedi bi gezelim gelelim bakalım :)) tek sorunumuz babamız bizle gelemicek,ondan ayrı kalıcaz bi hafta kadar
ama oğlumla bana iyi gelicek inşallah :))
merhaba hanımlar..nasılsınız bakalım..uzun zamandır giremiyoruz biz de...biraz soğuk algınlığımız ve yine enfeksiyonumuz oldu..ama atlattık sayılır allaha şükür...prens ve prensesler nasıllar bakalım...
çok geçmiş olsun cnmmm şimdi iyisindir inş. :44::44:
sana iyi bir elevit vermiş cnm ben hiç bir takviye kullanmıyorum vermiyorrr.. meyve ye dedi günde 3 tane .. bebeğin sağlıklı eğer takviye verirsem sana yarayacak dedi...
şeker şüklemesi 24 ila 28. haftalar arasında yapılıyor canım
allah allah bak bunu da ilk kez duyuyorum tanıdım her hamiş mutlaka elevit içiyo şaşırdım canım şimdi ama bebeğin sağlıklıysa ne mutlu ben biraz minyonum belki ondan gerekli görmüştür :S bende meyve yiyorum gün içinde bol bol yoğurt yiyemiyorum onun yerine süt içiyorum her fırsat bulduğumda bir de aç karnıma ceviz.
allah allah bak bunu da ilk kez duyuyorum tanıdım her hamiş mutlaka elevit içiyo şaşırdım canım şimdi ama bebeğin sağlıklıysa ne mutlu ben biraz minyonum belki ondan gerekli görmüştür :S bende meyve yiyorum gün içinde bol bol yoğurt yiyemiyorum onun yerine süt içiyorum her fırsat bulduğumda bir de aç karnıma ceviz.
valla bende kime sorsam kan demir balık yağı içtiklerini söylüyorlar natuyla bana sebze meyve
bende decavit ile demir hapı kullanıyorum...doktorum değerlerimi takip ediyor ama doğuma kadar devam edeceksin dedi haplara...ama ben iş nedeniyle yorulduğumu belirtmiştim..
Hanımlar doğumu yapacağınız yere kaar verdiniz mi doğum ücretleri hakkında bilgi edindinizmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?