Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

ben de bu hsonu gidip görüşcem doktorumla bana neden elevitten başka birşey vermiyosunuz die hesap sorcam gitmişken belki şeker yüklemesi de yaparlar acaba bunun için de belli bir haftası var mı :S

sana iyi bir elevit vermiş cnm ben hiç bir takviye kullanmıyorum vermiyorrr.. meyve ye dedi günde 3 tane .. bebeğin sağlıklı eğer takviye verirsem sana yarayacak dedi...

şeker şüklemesi 24 ila 28. haftalar arasında yapılıyor canım

Selam göbişliler :))
nasılsınız bakalım, tepikler ne alemde ?? maş. diyelim sıpalarımızada bol bol tekmelesinler bizi:)
bizde oğlumla şehir dışı gezmeye çıkıcaz,anaannemiz karadeniz taraflarına gidiyodu takıldık peşine yarın bizde 5-6 günlüğüne temiz hava bol oksijen almaya gidicez,
doktorumuzada sorduk,seyahat etmemizde bi sakınca varmı diye yok dedi bi gezelim gelelim bakalım :)) tek sorunumuz babamız bizle gelemicek,ondan ayrı kalıcaz bi hafta kadar
ama oğlumla bana iyi gelicek inşallah :))

merhaba hanımlar..nasılsınız bakalım..uzun zamandır giremiyoruz biz de...biraz soğuk algınlığımız ve yine enfeksiyonumuz oldu..ama atlattık sayılır allaha şükür... prens ve prensesler nasıllar bakalım...

ohhh ohh ne güzelll bozl bol temiz hava alınnn anne oğulll...
bizim tepikler cok değil ama netten araştırdım müzik dinletin tepki verecektir yazıyordu bende actım müziği koydum göbişime pıt pıt vuruyor anneye oyy yerimm oınu bennn

çok geçmiş olsun cnmmm şimdi iyisindir inş. :44::44:

çok geçmiş olsun cnmmm şimdi iyisindir inş. :44::44:

allaha şükür canım iyiyiz...fazla sarsmadı...bizim bebişin tepikleri fena halde belli oluyor dışarıdan...sabırsızca çıkmak istiyor sanki.. sabah alarm çaldığında hemen tepki veriyor..gece kulak kesiliyorum tık yok ama daha alarm çalar çalmaz tapiklemeye başlıyor..

allah allah bak bunu da ilk kez duyuyorum tanıdım her hamiş mutlaka elevit içiyo şaşırdım canım şimdi ama bebeğin sağlıklıysa ne mutlu ben biraz minyonum belki ondan gerekli görmüştür :S bende meyve yiyorum gün içinde bol bol yoğurt yiyemiyorum onun yerine süt içiyorum her fırsat bulduğumda bir de aç karnıma ceviz.

bana da doktorum d vitamini (burada güneşsiz kaldığımız için) hiçbir takviye vermedi canım. aynı şekilde meyve ve sebze öneriyor.

valla bende kime sorsam kan demir balık yağı içtiklerini söylüyorlar natuyla bana sebze meyve

bende decavit ile demir hapı kullanıyorum...doktorum değerlerimi takip ediyor ama doğuma kadar devam edeceksin dedi haplara...ama ben iş nedeniyle yorulduğumu belirtmiştim..

ben de bugün şeker yüklemesi yapıldı iğrenç bişey yaa aç karnı aşırı şekerli bir su içtim ve 2 saat boyunca aç kaldım 1er saat arayla da kan verdim.. midem dayanamadı tabii kustum allahım çok kötü bigündü bugün

bende decavit ile demir hapı kullanıyorum...doktorum değerlerimi takip ediyor ama doğuma kadar devam edeceksin dedi haplara...ama ben iş nedeniyle yorulduğumu belirtmiştim..

ya benim doktorlar çok mu rahat bana mı öyle geliyor anlamıyorum.. ben de vitamin hapı kullanmadım kan ilacı kullanıyordum doktora gittiğimde kan ilacı çok iştahımı açtı bir ayda 4 kilo aldım dedim ozaman bırakalım ilacı zaten kan değerlerin iyi dedi.. yav madem iyi ozaman niye içiriyon kaç aydır.. ya da içiriyon madem önemli şimdi niye bıraktırıyon .... ya bu doktorları anlamak mümkün değil.. bi de 5dk da baktı ultrasonda niye uzun bakmıyorlar yaaaa hiçbişey anlamadım bu kontrolden moralim çok bozuldu

Günaydın güzel anneler:)) dün doktor kontrolümüz vardı. Oğlum büyümüş. 900 gram olmuş, boyumuz 37 cm.( maşallah oğluma) bu arada ben 19. Haftadan beri istirahattayım..Erken kasılmalarım oluyordu. Çok şükür şimdi yok. Dinlenmek iyi geldi. 26. Haftadayım. 34. Hafta kalkabilirmişim.. Geriye ne kalıyo ki:) neyse alışveriş için bana bir kaç hafta yeter..:) allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

ya kızlar zaman çok mu hızlı geçiyor yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım...birşey kalmadı sayılır bebişlerimiz hızla büyüyor... sizde de o his var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…