- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #3.261
Tebrik ederim canım, inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına..
teşekkür ederim bugün kontrole gittik 4mm olmuş benim kuzumm :)) 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez... dilerim bu duyguyu tatmak isteyen her anne adayı yaşar bu mutluluğu...
topiğimiz hayırlı olsun kızlar bende hamile kalmayı planlıyorum rabbim hayırlısıyla kasım ayındaŞuan adetim Bittiğinde direk başlıycam çalışmalara
31.ekim
1.ekim
2.eylül adet günlerim 15-20 kasım yumurtlama günlerim olarak gösteriliyor :) bakalım hayırlısıyla kalırız :)
vayy bizim topiği bu senenn hamilelieri gelmiş :)))
can bebeks canım iyiyiz biz sen nasılsınn....bzde1 hafta sonra 4 aylık olacağız inşş. ek gıdalara başlasdın mı cnmm...
bizim bewbiş birazcıktan fazla yaramazz :))) kmse gelip gitmez oldu topiğeee((
Evet canım artık bizim topiğe bu yılın gebeleri giriyor.. Boş buldular ne yapsınlar.. Biz iyiyiz canım, bebiş yavaşladı benim.. Bütün gün kendi başına ana kucağında oynayıp duruyor.. Ek gıdalara daha başlamadık canım, hala emziriyorum.. 6 ay dolmadan da vermeyeceğim..kilosu iyi gidiyor şimdilik.. Senin bebiş nasıl?
ohh maşallah cnm... bnmki durmuyor kucakta olmak istiyor süreklii :):) ben de akşamayorgunluktan bitmiş şekilde ulaşıyorumm bnm sütüm cok azaldığından yavaş yavaşbaşladık ek gıdalara ....
Kucak bebekleri bunlar:)) bırakmıyorlar annelerini.. Ama çokta yoruyolar.. Sütünün azaldığını söylemişsin, ek gıdalara geçiş mecbur o zaman. Nasıl sevdimi bebişin yeni tatları, neler veriyorsun?
canım meyve suyu yoğurt muhallebi sebze corbası veriyorum damak tadı oluşsun diye yemeklerden dek parmaımın ucuyla tattırıyorum..
eymen yeni tatlara bayıldı yiyor daha da istiyor tatlım bnm :)))
cnm birde bnm aklıma takılan bişey vr bebeğinin uyku düzeni oturdumu gece uykusuna kçta ytryrsun birde kç kez klkıyorr
Yerim onun yeni tatlarını ben, afiyet olsun canıma:))) canım bizim uyku düzeni oturdu gibi.. Dokuz buçuk- on gibi uyuyor. Sonra 3-4 saatte bir emmeye kalkıyor. Sabah'ta 8 dedimi uyanıyor..bazen iki saatte bir emmek istiyor.. Gündüzde belli saatlerde uyutuyorum.. O saatlerin dışında uyumasına izin vermiyorum.. 1 ay uğraştım ama şimdi hep uyuttuğum saatlerde uyumak istiyor.. Akşamda 7,5 tan sonra asla uyumasına izin vermiyorum.. Bu sefer gece 12 de zor uyuyor, düzeni bozuluyor.. En önemlisi de hep onun düzenine göre yaşıyorum.. Uyku saatinde evden çıkmıyorum.. Yalnız bunlar sadece 1 yıl geçerli, ondan sonra gece 9,5 ta yatırmak dışında hiçbir şeyine karışmam.. Ne zaman uyumak isterse uyusun:)))
:)) bnde uyutuyorum 10 gibi ama uyumuyor uyuyorsa bile hmn uyanıyorrsen nasıl basardın cnm belli bir rutın oluştrdun mu
Her çocukta bir olmuyor ki canım, sen ne yaparsan yap uyumayabiliyor.. O zaman sen de şuna dikkat et: mesela oğlum en fazla 3 saat uyanık kalıyor. Sabah 8 de kalktı mı 11 de tekrar uyumak istiyor. Benimki sadece 1 saat uyur. 12 de kalkıyor. 2,5 -3 gibi tekrar uyur ve 4 te kalkar.. En kritiği de akşam üstü. 6-6,5 gibi uyur ve en fazla 7 ye kadar uyumasına izin veriyorum. Eğer fazla uyursa onu 9,5 ta uyutmam imkansız:) sende en fazla kaç saat ayakta durduğuna bak. Ve akşam yediden sonra uyutma. Eğer daha uzun süre uyanık kalıyorsa 5-6 dan sonra uyutma.. 9,5 ta uyumak için yalvaracaktır:)) tabi senin bebiş uyku düşmanı değilse:))
Kizlar selam sizlere ve bebislere :))
bayadir giremiyorum facebook uzerinde 2013 temmuz anneleri diye 80kusur kisilik bir grup olusturduk , burdaki hanimlarla surekli gun icerisinde deneyimlerimizi bebislerimizin rsimlerini herseyini paylasiyoruz; gruba katilmak isterseniz davet yollayabilirim size , facebook isminizi soylemeniz yeterli, yada sizde 2013 temmuz annelerine katilmak icin istek yollayabilirsiniz bende ordayim;
süpermiş pnucum bende gelcem :) :)
kızlar merhaba .. ben daha yeni evliyim 25 ekımde evlendım ancak evlendıgım gun stresten adet oldum. 25 ekımde adet oldum 29 unda bıttı. 29 undan berı eşimle gün aşırı birlikte oluyoruz. hamıle kaldıysam en erken ne zaman öğrenırım bırde hamıle olan tecrubelı arkadaslar ılk belırtılerınız neydı? yanı test yapmadan kendınız ne gıbı farklılıklar sezdınız? bende suan soyle bısey var canı sureklı bırseyler yemek ıstoyor ama ne ıstedıgını bılmıyorum. bebek cok ıstıyorum evet cok erken amaıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?