- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #3.241
Canım öncelikle geçmiş olsun,sıkma canını allahın izniyle bişey olmaz inşallah,sen tedavini tam yaptır ;
bebeklerimiz herşeyden önce geliyor,onların tırnaklarının ucuna zarar gelmesine dayanamıyoruz,anne yüreği işte;
hiçbişey olmaz inşallah cnm..
Kızlar hiç iyi haberlerle dönmedim size.. Bugün oğlumun 3. Ay kontrolü vardı. Her şeyi tam iyi gidiyor derken testislerinden birinin aşağı inmediğini fark etti doktor.. Yani yumurtalığının biri kasıklarına çıkmış ve diğerine göre daha küçük kalmış. Diğeri sağlıklı ve normal yerinde ama öğrendiğimden beri ağlıyorum. Doktor tıp fakültesine sevk etti. Haftaya gideceğiz. Kızlar dua edin herşey yolunda gitsin.. İlk aklıma gelen acaba oğlum baba olamayacak mı oldu ama doktorum tek testisinde tıpkı tek böbrek gibi yeterli olduğunu söyledi. Ama benim içim içimi yiyor..
Geçmiş olsun canım,içini ferah tut.Ailemizden biri de aynı durumu yaşamıştı,ilerleyen yaşlarda tekrar bakılıyor ve gerekirse çok ufak bi operasyonla düzeltiliyo.Belki de gerek kalmaz,endişe etme canım Allah yardımcın olsun.
İnşallah dediğin gibi olur canım.. 1 yaşına kadar beklenecek.. Olmazsa ameliyat olması gerekicek.. Çok sağol desteğin için..
kızlar nerelerdesnz nasılsınızz... hepinizi byrm telaşı mı aldı :)
İyiyiz canım sen nasılsın? Bebişin nasıl oldu, iyi geldi mi ilaçlar... İnşallah iyileşmiştir..
bende iyiyim canım :) ama bebişim tam olarak iyileşmedi inş gececek hafifledi biraz....
senin kuzucun nasıl tatlım gitniz mi testisleri için dr a merak içerisindeyim ters bi durum olmasın...
merhaba kızlar bende hiç belirti yoktu ve bugun bebeğimin kesesi göründü ama çok küçük kalp atışı yoktu nedendir acaba
merhaba kızlar öncelikle hasta olan bebeklerimize çook geçmiş olsun ve Allahım acil şifalar versin..
benimde bebeğimin gözünde çapak problemi var bu konuda bilgisi olan yaşayan iyileşen annelerden tecrübe edindikleri bilgiyi rica ediyorum
heyy nerede buradaki temmuz anneleri yawww :) dogum olduanneler yok oldu:
Herkes teker teker elini ayağını çekiyor burdan:)) 3-4 kişi kaldık zaten.. Baksana artık buraya bu yılın Ekim hamileleri yazmaya başladı.. Sen hangi şehirdesin bebikim?
merhaba kızlar bende 21 ekim de öğrendim hamile olduğumu beta hcg değerim 391,13 çıktı 4 haftalıkmış pırtığım yarın kontrole gideceğiz bakalım doktorumuz neler söyleyecek. bu ilk gebeliğim olduğu için aşırı heyecan ve stres içindeyim. dilerim herşey yolunda gider sağlıkla alırım kucağıma miniğimi... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?