Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Evlat çok başkaymış, inşallah her şey çok iyi gelişir oğlum için.. Çok sağol canım, inşallah dediğin gibi olur..

gzl anneler nasılsınız ....

biz hırıltımız için bugun dr a gittik hava verildi yavruma... sonrasında da antibiyotk verdi.. sesi de kısılmış bebegiminnn cok üzüldmmm ... haiften üşüttüm herhale onu... rabbim cmlmzn evltlarını korusn inş...

az öncede üstünze afiyet bi kakaa ypmışşş enseden cıkacak nerdeyse mecbur yıkadımm... inş daha kötü olmaz ((

Geçmiş olsun canım,içini ferah tut.Ailemizden biri de aynı durumu yaşamıştı,ilerleyen yaşlarda tekrar bakılıyor ve gerekirse çok ufak bi operasyonla düzeltiliyo.Belki de gerek kalmaz,endişe etme canım Allah yardımcın olsun.

İnşallah dediğin gibi olur canım.. 1 yaşına kadar beklenecek.. Olmazsa ameliyat olması gerekicek.. Çok sağol desteğin için..

kızlar slm . bir şey danışacağım , düşüncelerinizi yazarsanız sevınırım ..1 yıllık evlıyım 1 hafta önce korunmayı bıraktık . normalde adet dongulerım cok uzun ve duzensızdı bu yüzden ağustos başında doktor qlarista dıye bır hap verdı adet sokturucu , içtikten 28 -29 gun sonra adet gordum 31 agustosta .. birdahada adet olamadım henüz. bırlıktelıkten sonra ıdrar testı yaptım evde negatıf cıktı , kan tahlılı yaptrmayı düşünüyorum sızce 6-7 gun sonra gebelik kanda gözükür mu?dun gecede karın ağrım başladı durduk yere hafıf kramplar gırdı ..

İyiyiz canım sen nasılsın? Bebişin nasıl oldu, iyi geldi mi ilaçlar... İnşallah iyileşmiştir..

bende iyiyim canım :) ama bebişim tam olarak iyileşmedi inş gececek hafifledi biraz....
senin kuzucun nasıl tatlım gitniz mi testisleri için dr a merak içerisindeyim ters bi durum olmasın...

bende iyiyim canım :) ama bebişim tam olarak iyileşmedi inş gececek hafifledi biraz....
senin kuzucun nasıl tatlım gitniz mi testisleri için dr a merak içerisindeyim ters bi durum olmasın...

Evet canım üç tane cerraha götürdüm onuru.. Hepsi de normal bir durum olduğunu ve 1 yaşına kadar ineceğini söyledi.. Olurda inmezse küçük bir müdahaleyle indirilecekmiş.. Allah başka dert vermesin inşallah

merhaba kızlar öncelikle hasta olan bebeklerimize çook geçmiş olsun ve Allahım acil şifalar versin..
benimde bebeğimin gözünde çapak problemi var bu konuda bilgisi olan yaşayan iyileşen annelerden tecrübe edindikleri bilgiyi rica ediyorum

merhaba kızlar bende hiç belirti yoktu ve bugun bebeğimin kesesi göründü ama çok küçük kalp atışı yoktu nedendir acaba

Canım daha çok erken, endişe etme hiç.. Ben 7. Hafta duydum kalp atışlarını.. Bu arada bu topik geçen sene Ekim ayı hamilelerinin..

Canım benim oğlumun doğduğu günden beri çapak problemi vardı. Şuan 3,5 aylık ve son iki hafta kullandığım damlalar ve göz masajlarıyla çok şükür geçti.. Hiç bekleme, doktora götür.. Göz masajını gösteriyorlar. Göz yaşı kanalları tıkalı olan bebeklerde bu problem oluyormuş. Şimdiden geçmiş olsun

heyy nerede buradaki temmuz anneleri yawww :) dogum olduanneler yok oldu :

Herkes teker teker elini ayağını çekiyor burdan:)) 3-4 kişi kaldık zaten.. Baksana artık buraya bu yılın Ekim hamileleri yazmaya başladı.. Sen hangi şehirdesin bebikim?

Herkes teker teker elini ayağını çekiyor burdan:)) 3-4 kişi kaldık zaten.. Baksana artık buraya bu yılın Ekim hamileleri yazmaya başladı.. Sen hangi şehirdesin bebikim?

he ya ne cabuk 1 yıl gecti :) bn ist dyım cnm.... sen nerdesn :) bn kndime zayıflma topikleri aramaya basldım :))) burayada bi sen geliyon bi bn diğerleri yok oldu :)))

merhaba kızlar bende 21 ekim de öğrendim hamile olduğumu beta hcg değerim 391,13 çıktı 4 haftalıkmış pırtığım yarın kontrole gideceğiz bakalım doktorumuz neler söyleyecek. bu ilk gebeliğim olduğu için aşırı heyecan ve stres içindeyim. dilerim herşey yolunda gider sağlıkla alırım kucağıma miniğimi... :))

Tebrik ederim canım, inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…