Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

kızlarr selam; nasıl gidiyor bakalım bebişlerle hayat????
biz bugun 2. ay aşılarımızı olduk geldik,şuana kadar ateşimiz yok,çıkmaz inşallah tetikte bekliyorum,
çok ağladı bebişim kolundan olan aşıdaa ,bnmde içim parçalandı walla,
ama neyseki atlattık bunuda;bnde 3. tetanoz aşımı oldum,oda oldu bitti gitti...
bizim oğlan acayip kucağa alıştı,resmen hiçbiriş yapamıyorum,internetten salıncak sipariş verdim onu bekliyorum bakalım durucakmı onda;bir umutt iştee :)))

Bebişlerle hayat çok hızlı gidiyor:)) 3. Ayımızı bitirdik artık 4. Aydan gün almaya başladık..2. Ay aşısı biraz zor oluyor canım ama bizde ateş yapmadı.. 3. Ayda aşı yok. En azından 2 ay rahat:) ama 4. Ayda yine 2 aşı var bacaktan olacak..
Benimkide kucakçı, hiç durmuyor.. Seni çok iyi anlıyorum canım..inşallah beşik işe yarar..

ah canlar ah bnm kide kucakcı oldu... sürekli kucakta ve havada durmak stiyo... :) bzde 2.5 aylık olduk maaşallah... cıngırağımızı kendimiz sallıyoruzz :) hergün büyüdüğünü görmek mucizevi bir durum kızlarrr.

kızlar bnm bebişimde ara ara hırıltılar oluyor sizde de oluyormu acaba

Evet canım ara ara burun akıntısıyla birlikte bizdede oluyor ama anlık.. Sürekli değil.. Havalar tam hastalık, uykudan kaldırınca yeleklerini eksik etmemeliyiz ve gece emzirirken sıcak yataklarından alıyoruz, üzerlerine örtü örtmeliyiz.. Antibiyotik kullanmadan ilk yılı atlatırsak ne mutlu bize..

Sukur bizde atessiz atlattik ilk gceyi cnm,ben buay rotavirusu asisi yaptircam ,asiyi eczaneden alcam saglik ocagindaki hemsirem yapicak:)) siz yaptirmiycakmisiniz ??
Salincakim da geldi bakalim ins ise yarar;izlenimlerimi paylasirim ))))

walla artik uyurken bile ya kucagimda durcak ya ayagimda cok simarttik biz bunlari coooookkk :)))
hayirlisiyla 2ayimizi bitirdik bizde ,zaman cok hizli geciyorrrr

Canım ben rotavirüsün ilkini geçen ay yaptırdım, ikinci doz önümüzdeki ay. Çok önemli bir aşı bence. İshal çok sık görülüyor bebeklerde..

arkadaşlar merhaba..aranıza yeni katıldım..2 yıllık evliyim ve artık allah nasip ederse cocuk düşünüyoruz..eylül 2014te hamile kalmak istiyorum..dün internette b yazı okudum hamile kalmadan üç ay önce doktora gidip folik asit almak gerekiyormuş..yani şimdi hemen doktora mı gitmeliyim ne diycem nasıl olacak bana yardımcı olursanız sevinirim..kfam çok karışık çok tedirginim :18:

Cnm kafani karistirmaya hic gerek yok; sen eczaneden folik asit al icmeye basla ;herhangibir saglik sorununda yoksa cocuk calismalarinada basla :)) bn bebisimi ogrendikten sonra aldim folic asit ama tabiki nekadar erken o kadar iyi

Canım ben rotavirüsün ilkini geçen ay yaptırdım, ikinci doz önümüzdeki ay. Çok önemli bir aşı bence. İshal çok sık görülüyor bebeklerde..

Evet cnm bncede cok onemli;
ozellikle okullarda kreslerde bu tarz mikroplar cocuklardan birbirine cok bulasirmis; o nedenle bnde yaptiricam cnm

Cnm kafani karistirmaya hic gerek yok; sen eczaneden folik asit al icmeye basla ;herhangibir saglik sorununda yoksa cocuk calismalarinada basla :)) bn bebisimi ogrendikten sonra aldim folic asit ama tabiki nekadar erken o kadar iyi

saol cnm aslında bayramdan sonra kadın doğuma gidip bir görüneyim diyorum çok şükür bir hastalıgım yok ama korkuyorum işte..peki belli bir markası var mı folik asitin yoksa herhangi birini mi alıcam??:44:

saol cnm aslında bayramdan sonra kadın doğuma gidip bir görüneyim diyorum çok şükür bir hastalıgım yok ama korkuyorum işte..peki belli bir markası var mı folik asitin yoksa herhangi birini mi alıcam??:44:

folic plus kullanmıştım ben,doktora görünüceksen o yazar zaten cnm:))

Kızlar hiç iyi haberlerle dönmedim size.. Bugün oğlumun 3. Ay kontrolü vardı. Her şeyi tam iyi gidiyor derken testislerinden birinin aşağı inmediğini fark etti doktor.. Yani yumurtalığının biri kasıklarına çıkmış ve diğerine göre daha küçük kalmış. Diğeri sağlıklı ve normal yerinde ama öğrendiğimden beri ağlıyorum. Doktor tıp fakültesine sevk etti. Haftaya gideceğiz. Kızlar dua edin herşey yolunda gitsin.. İlk aklıma gelen acaba oğlum baba olamayacak mı oldu ama doktorum tek testisinde tıpkı tek böbrek gibi yeterli olduğunu söyledi. Ama benim içim içimi yiyor..

cnm cok geçmiş olsun... inş hersey yolunda cıkar..aklına kötü şeyler getirme cnmm allah şifa versin inş...

Canım öncelikle geçmiş olsun,sıkma canını allahın izniyle bişey olmaz inşallah,sen tedavini tam yaptır ;
bebeklerimiz herşeyden önce geliyor,onların tırnaklarının ucuna zarar gelmesine dayanamıyoruz,anne yüreği işte;
hiçbişey olmaz inşallah cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…