- Konu Sahibi Pinuspinea
-
aminnnn canımm çok zor allah kimseye evlat acısı vermesinn.. sağol inşallah herşey bundan sonra güzel olurr hepimiz içinn şimdi çıkıyorum ben görüşürüz yine iyi gecelerr
kızlarrrr bana akıl verın
3 aydan berı eşimle korunmuyoruz bebek için.. doktora gıttıgımde kıst gördü
10 cm ın altında oldugu için müdale edemıyecegını ve 9 ay daha gebe kallmassam kistten
şüphelenip amelıyat edecegını söyledı..
ama adetlerim düzenlı olarak gelıyo bu durumlarda olupda gebe kalanlar varmıı
insallah bakalım evet senın 7 mm küçükmüş baya bnmde 10 cmın altındaymıs ama
nekadar ölçüde doktor söylemedı smir aldılar olurmuki yaaa bebiş((
kızlarrr ben adet olmadım ama öglende yaptıgım testtee negatıf cıktıııgercı adetın butun belırtılerınıde yasıyorum tek tek
kuzum bilemedim ben senin bu işi valla ben bat a 5 gün kala yapmıştım test haylet çizgiler vardı bat dündü bugün yine yaptım çizgiler koyulaşmıştı ilk idrarla yapmadım ben inşallah vardır bebiş ya
valkla canım bılmıyorum bugun test yapmadım ısteeee dun oglende yapmıstım en son hıc bısey yoktuu banada yok gıbı gelıyo zaten ben bugunn gorruum kırmızıları gıbıme gelıoo bakalımm ben zaten hıc bısey hısetmıyodum hıc ne agrı vardı ne bıseyy dun aksam basladı bel ve kasım agrısı oda adet belırtılerı zaten cnaımm maleseff bu ayda olmadı yanıı artık onumuzdekı ay bakıcazz
kızlarrr ben adet olmadım ama öglende yaptıgım testtee negatıf cıktıııgercı adetın butun belırtılerınıde yasıyorum tek tek
aynen canım ya çok güzel olmuş bu topiksağol sengelencim grubumuz büyüsün arkadaşlarımızdan da ayrılmayalım istiyorum
Fotosunu bekliyoz yeğenimizin maşallah büyümüş de kocaman olmuş şimdi kıpır kıpırdır cimcime
Artık evde külotlu çorap ev botuyla dolaşıyomtotttoor amca üşütme dedi ben de daha hastaneden çıkar çıkmaz üşüttüm
çok söz dinlerim de :111:
Amin canım herkescikler gelsininşallah bekleyen herkeze bir an önce yollasın
anamm ne güzel ya doguruvermiş valla ben şimdiden tırsmaya başladım ya:18::18:Kocaman olduk teyzesicumartesi kalp atışı görülür mü acep diye merak ediyom şimdi
çarşamba kaç artı kaç olacan şeker
kan verdin mi kan sonucunu diyeydin ben sana sölerdim görüp görmiceni
Bu arada arkadaşım doğurmuş darısı başımıza olsun
Öle merak ediyom ki yeğenimiiii
canım benim ya valla bende okuyunca kötü oldum rabbim bunu sağlıkla kucagına versin inş. canım diğeri neden öle oldu doktorun bişey demedi mihamile kalmadan önce başladım canım 2 ay falan oldu benim durumlar farklı malesef ilk bebeğimi kaybettim 38+5 de
biraz zamn geçsin görürüz seni de kuzucum daha dur nasıl uykun gelcekkızlar benim neden hiç uykum gelmiyor 1 haftadır gece 3 4 gibi yatıyorum sabah 8:30 da kalkıyorum hep böyleyim yaaaa
biraz zamn geçsin görürüz seni de kuzucum daha dur nasıl uykun gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?