Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

günaydın kızlarrrrrrrrr canım topıgın hayırlıı olsunnn ne sevımlı bı topık olmusss bende mujdelı haberı verıp burya gelmek ıstıyorum artıkkkkk

kızlarrrr bana akıl verın

3 aydan berı eşimle korunmuyoruz bebek için.. doktora gıttıgımde kıst gördü
10 cm ın altında oldugu için müdale edemıyecegını ve 9 ay daha gebe kallmassam kistten
şüphelenip amelıyat edecegını söyledı..
ama adetlerim düzenlı olarak gelıyo bu durumlarda olupda gebe kalanlar varmıı

canım benim vardı 7milim olduğu için zararsız dediler ben hamileyim seninki büyük olduğu içindir bence bekle bakalım biraz ne olcak inşallah büyümez

kızlarrr ben adet olmadım ama öglende yaptıgım testtee negatıf cıktııı gercı adetın butun belırtılerınıde yasıyorum tek tek

insallah bakalım evet senın 7 mm küçükmüş baya bnmde 10 cmın altındaymıs ama
nekadar ölçüde doktor söylemedı smir aldılar olurmuki yaaa bebiş((

insallah bakalım evet senın 7 mm küçükmüş baya bnmde 10 cmın altındaymıs ama
nekadar ölçüde doktor söylemedı smir aldılar olurmuki yaaa bebiş((

nasıl bir kist ona bağlı canım benimkisi çok zararsızmış ilaç bile vermedi bende soğan suyu içtim öyle geçti şimdi çok şükür bebeğim geliyo :) enkısa zamanda seninde gelsin inşallah

kızlarrr ben adet olmadım ama öglende yaptıgım testtee negatıf cıktııı gercı adetın butun belırtılerınıde yasıyorum tek tek

kuzum bilemedim ben senin bu işi valla ben bat a 5 gün kala yapmıştım test haylet çizgiler vardı bat dündü bugün yine yaptım çizgiler koyulaşmıştı ilk idrarla yapmadım ben inşallah vardır bebiş ya

valkla canım bılmıyorum bugun test yapmadım ısteeee dun oglende yapmıstım en son hıc bısey yoktuu banada yok gıbı gelıyo zaten ben bugunn gorruum kırmızıları gıbıme gelıoo bakalımm ben zaten hıc bısey hısetmıyodum hıc ne agrı vardı ne bıseyy dun aksam basladı bel ve kasım agrısı oda adet belırtılerı zaten cnaımm maleseff bu ayda olmadı yanıı artık onumuzdekı ay bakıcazz

sağlık olsun canım birdahaki aya olur inşallah

kızlar benim neden hiç uykum gelmiyor 1 haftadır gece 3 4 gibi yatıyorum sabah 8:30 da kalkıyorum hep böyleyim yaaaa

Ben aksam yapmıştım idrar testi tek çizgiydi sabah kanda beta hcg 427 çıktı
Üstelik adet belirtilerine de çok benziyor gebelik belirtileri. İnsallah hamilesindir:)

aynen canım ya çok güzel olmuş bu topik
ee bundan sonra korucan yeğenimizi yoksa topikçe kızarız sana üşüütmek yasak

inşallah bekleyen herkeze bir an önce yollasın
Amin canım herkescikler gelsin
anamm ne güzel ya doguruvermiş valla ben şimdiden tırsmaya başladım ya:18::18:
hamile kalmadan önce başladım canım 2 ay falan oldu benim durumlar farklı malesef ilk bebeğimi kaybettim 38+5 de
canım benim ya valla bende okuyunca kötü oldum rabbim bunu sağlıkla kucagına versin inş. canım diğeri neden öle oldu doktorun bişey demedi mi

minikkelebek topigin hayirli ugurlu olsun artik bende burdayim hayirli olsun keseyi görmüssün darisi benim basima

Kızlar bugün cooook cooook hafif bı kahverengilik vardı akıntımda.normalde baskası olsa dikkat bile etmezdi görmezdi ama ben çok evhamliyim fazla inceliyorum galiba.aranizda hiç böyle bise yaşayan var mı nolur yardımcı olun

minik kelebeekkkkk ..... topiğin hayırlı olsun
helenası kıskandım valla oydu dimi ilk yazan sana:26: topiğine ilk mesajı yazdığını okudum belki ilk okuyanlardandım sonra dedimki ben hamile değilim bu bildiğin hamiş topiği bende göbeği dolduruyım öyle geliyim dedim hata etmişim uğuru kaçırmışım acaba benide yedek listesine alsan
batım 28 kasım bende gelmek istiyorum bu deli annneler topiğine enerjiniz çok güzel inşallah bende doldururum şu göbeğimi de bende sizinle böyle keseden kalpden konuşmaya başlarım..... çoookkkk istiyorum inanın benim içinde dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…