- 18 Temmuz 2012
- 1.371
- 517
- 363
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
canım bnim mide bulantım 6. haftamda başladı berbat bişey tek lokma yiyemiyodum sadece çubuk kraker sende öl yap sabahları kraker ye çok iyi geliyo bebişi de düşünme o 3 ay anneden beslenmiyoÇok teşekkür ederim denicem söylediklerini, normalde çok iştahlı olmama rağmen düşünün sabah kahvaltısında çeyreğin çeyreğ ekmekle peyniri zorla yiyiorum kuzucuma bişi olcak die de korkuyorum, buarada bebeğini düşüren arkadaşlara da sormak istediğim birşey var, bebeğin düştüğünü nasıl anlıyorsunuz, kanamanız mı oluyor sadece yoksa başka bir belirtisi de var mı ? Benim ilk bebeğim olduğu için herşeyi merak ediyorum
Merhaba canım . evet aynı canım tarihlerimiz. Çok sevindim herşeyin normal olduğuna .Hele bir de pıt pıtları duyduysan için rahat etisn
Bizim cimcime 7+3 iken doktor teyzesine gittiğimizde kendini 6+3 gösterdi . boyu da 0,74 cm.pıt pıtları da duyduk. Geç döllenme veya rahmim ters ondan net görünmemiş olabilirmiş. ama yine de herşey normal . Bu cuma da gideceğiz inşallah tamamen net bir şekilde görürürz .
tabiki kanama oluyor ama şiddetine ve ağrıyada bağlı gebelikte bağzı donemler damla şeklinde kan görülüyomuş sık olursa tehlikeli olurmuş
canım bnim mide bulantım 6. haftamda başladı berbat bişey tek lokma yiyemiyodum sadece çubuk kraker sende öl yap sabahları kraker ye çok iyi geliyo bebişi de düşünme o 3 ay anneden beslenmiyo
kelebeğin hiçbir sıkıntısı yoktu herşey normaldi bildiğim kadarıyla embriyo oluşmaması farklı bir durum düşükte kanamayla olur yani beninim bildiğim o herkezde aynı bende düşük yaptım kanama oldu yani başka bişey yokPeki sadece kanama mı ? Mesela minikkelebek doktora gittim kesede embriyo yok demiş, tesadüfen mi öğrendi yani hiçbir belirti olmadan mı yoksa kanaması oldu öyle mi gitti öğrendi ? daha önceki yazılarını okuyorum yazmamış yani kanamam oldu ya da şüpheleniyorum birşeyden gibilerinden, herşey normalken birden bu yazısını okuyunca şaşırıyor insan..
ben bugün 5+5 oldum hala miğdem bulanmıyo akıntım yok 5 gündür göğüslerim artık acımıyo ne iş ya böyle olan varmı
canım bildiğim kadarıyla her kadında hamileleik farklı olabiliyor sen süper bir hamilelik geçiriyosun maaşallah maaşallah diyelim, kötü düşünme :)))
iyi pazarlar canım, ben de aynı senin gibiyim. Uyku düzeni diye birşey kalmadı, gece de sürekli uyanıyorum sabaha kadar.
Minik kelebeği ben de çok merak ediyorum umarım kısa sürede yazar.
bu arada kızlar folik asid kullanıyor musunuz hepiniz? Hem hamile kalmak isteyenler hem de hamileler hamileliğin ilk 3 ayının sonuna kadar kullanmalı. Tabi doktor farklı bir bilgi vermediyse.
ben bugün 5+5 oldum hala miğdem bulanmıyo akıntım yok 5 gündür göğüslerim artık acımıyo ne iş ya böyle olan varmı
aynen bende oyleyim canim, bu arada bende hollandada dogdum buyudum turkiyeye gelin oldum gecen sene, folik asite ben adet gunum gelmeden baslamistim, zaten bebis plani varda o anda baslamamiz lazim.
canim benimde hic bir belirtim yok, goguslerimde agrimiyo sisde degiller, akintimda yok mide bulantimda yok hic biseyim yok, yarin doktora gitcem bakalim hayirlisi, bu arada kizlar kabizlik basladimi sizde? benim super calisan bir metabolizmam vardi, artik yok
kelebeğin hiçbir sıkıntısı yoktu herşey normaldi bildiğim kadarıyla embriyo oluşmaması farklı bir durum düşükte kanamayla olur yani beninim bildiğim o herkezde aynı bende düşük yaptım kanama oldu yani başka bişey yok
hemmmmm sen kaç haftalık oldun bakem bende ne uyku ne sık idrar bi acayibim kendimi hiç hamiş hissetmiyorumbende kabızlık değilde arada bir çalışan bağırsaklarım artık iflaz bayranı çekti en ufakbir sıkışma hissi yok sanırım 4 gün oldu pisikolocik miyim neyim bilemedim hehehehe
4 gündür midem felaket bulanıyor,sadece bulanmakla da kalmıyor, her sabah kusuyorum da. öncesinde hiçbir bulantım olmadı.ben de seviniyordum ne rahat geçiriyorum hamileliği diyeçubuk kraker,çizi hepsini denedim ama midem kabul etmiyor.sadece tuzlu leblebi.zorda kalmadıkça ilaç da kullanmak istemiyorum.mesaiye gelmek eziyet gibi geliyor artık.Allah kolaylık versin hepimize.
tam kac haftalik onu bilmiyorum iste gecenki gittigim doktor 2 gun sonra geri gel dedi ben gitmedim ortam hosuma gitmedigi icin, yarin baska bi doktordan randevu aldim o zaman tam belli olacak. Ama telefonumda hamilelik programi var 2 cesit oraya en son adet oldugun gunu yaziyorsun o hesapliyo kac haftalik oldugunu, biri 6 haftalik diyor digeri 5 :)) tam olarak bilmiyorum yani.
ahh ahh bagirsaklarimin dili olsada konussa hergun 2 defa cikardim simdi gobegimde var birazcik, bebekten degilde digerinden supheleniyorum
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum düzensiz adet gören biri için (özüe dileyerek soruyorum)birlikte olduktan 10 gün sonra eğer gebelik oluşmuşsa kan testinde belli olurmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?