Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Canım hepimiz için hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz. Hayırlı bir zamanda olacak, buna inan. sevgiler.

canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah!

canım özellikle 5. haftada hepimizde regl ağrısına benzer ağrılar oluyor. merak etme. ama imkanın varsa da doktora git mutlaka. sevgiler.

bu arada kızlar folik asid kullanıyor musunuz hepiniz? Hem hamile kalmak isteyenler hem de hamileler hamileliğin ilk 3 ayının sonuna kadar kullanmalı. Tabi doktor farklı bir bilgi vermediyse.

Doktordan geldim kızlar
kesede embriyo yok saat 2 de keseyi aldırmak için tekrar hastaneye gidiyorum
Kendimi iyi hissettiğimde muhabbete gelirim,kafam yerinde değil
Görüşürüz

canım allah sabır versin, üzüntün çok taze çok haklısın üzülmekte ne desek boş
ama sen çok güçlü bi kızsın inşallah bu sıkıntıyı en kısa zamanda atlatıcaksın
biliyosun ben hala bekleme sürecindeyim düşük yapanlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler topiğindeyim...sen hepimize moral veriyordun senin yazınla ufacık ta olsa umut bulduk... senin haberinle de çok mutlu olmuştuk
ama
şimdi kendini sağlam tutma dik durma zamanı ne kadar üzülsek te elden bişey gelmiyor, daha ileri de kaybetmek çok daha acı olurdu belki bu söz de hiç teselli olmuyor ama beterin beteri var, düşün ki daha büyük bi acı nasıl dayanılmaz olur bununla o acıların önüne geçiliyo belki...
allah başka acılar vermesin
kendini bırakma ve neolur iyi düşünmeye çalış
en kısa zamanda toparlanman ve yine umut dolu düşüncelerle olman dileğiyle
allaha emanet ol
ve bizi merakta bırakma yazmak istediğinde seni dinlemek için burda olcağımızı bil canım...

KızLarrr akşam minikkelebekLe konuştum ve keseyi dün aldırmış...
morali çok bozuk tbi ve bi süre siteye girmiycekmiş hepinize tşk ediyor...

benim de 7 aralıkta kontrolüm canım, keseyi gördük ama bebeği henüz göremedik, inşallah gösterirler kendilerini de dünyalar bizim olur...

KızLarrr akşam minikkelebekLe konuştum ve keseyi dün aldırmış...
morali çok bozuk tbi ve bi süre siteye girmiycekmiş hepinize tşk ediyor...

haber getirdiğin için sağol, inş en kısa zamanda kendini toplar

ne demek canım hepimiz burada onun üzüntüsünü paylaşıyoruz...biraz kendini toparlayınca yıne tum neşesiyle aramıza döner inşallah...

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

Çok üzüldüm. Sizi ve gebeliğinizi uzaktan sevinerek takip ediyordum.Diyecek bir şey bulamıyor ve acınızı içimde hissediyorum.
Rabbim size ve eşinize sağlık ve sıhhat versin.

çok sevindim canım sende sevin hiç korkma benim hala devam ediyo sarı akıntım gayette fazla ilk haftalarda batmalar sancılar falan olmuştu bende korkuyodum ama hepsi normalmiş gögüslere gelince benim adetten önce bile kocaman olan gögüsler şimdi bile küçücük sadece ucu sızlıyo o kadar herşey normal merak etme sen doktordan gelince mutlaka yaz haberlerini bekliyorum canım

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

Canım çok geçmiş olsun bu ikinci oldu, bence başka 1 sorun var, pıhtılaşma sorunumu var sende acaba Acil şifalar diliyorum..

Arkadaşlar çok beter mide bulantım var ama çıkarmıyorum da öğürmüyorum da acayip kötüyüm hiçbirşey yemek istemiyorum yemeklerden iğreniyorum bana önerebileceğiniz birşey var mı ? korkuyorum da bebişim beslenemiyor diye psikolojim bozuldu iyice

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

Minikkelebek ben de çok üzüldüm Allah sabır versin ve en kısa zamanda tekrar bebiş sevinci tattırsın ve eline almak nasip etsin, aramıza geri dönmen dileğiyle..

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

ne bu yaaa... niye bunları yaşıyoruz ki biz. Canım benim çok üzüldüm..... üzülme diyemiyorum çünki ne hissettiğini gayet iyi anlıyorum... ne diyeyim, sabırlı ol.....

canımmmm , allah sabır versin sana inşallah ilerde kucağına bebişini sağ salim alınca çektiğin bu acıları unutursun.yaşamayan bilmez acını anlayamıyorum ama dualarımdasın canım.bu günlerde geçicek allahın izniyle,sen yeter ki umudunu kaybetme

Merhaba canım . evet aynı canım tarihlerimiz. Çok sevindim herşeyin normal olduğuna .Hele bir de pıt pıtları duyduysan için rahat etisn
Bizim cimcime 7+3 iken doktor teyzesine gittiğimizde kendini 6+3 gösterdi . boyu da 0,74 cm.pıt pıtları da duyduk. Geç döllenme veya rahmim ters ondan net görünmemiş olabilirmiş. ama yine de herşey normal . Bu cuma da gideceğiz inşallah tamamen net bir şekilde görürürz .

günaydın kızlar,sanırım benim de mide bulantılarım başladı
ama benimkinin nedeni her sabah yediğim haşlanmış yumurta ve 1 bardak süt...ikisini de görmek bile istemiyorum ama zorla yiyorum..ben de haftaya gidicem doktora,
ben henüz bebeğimi göremedim 5+2iken görünmei..haftaya gittiğimde 7+3 filan olcak..inşallah görürüm...

taze sıkılmış greyfurt suyu ya da erik hoşafı iyi gelirmiş mide bulantısına diye duymuştum ben bi araştır istersen ))

taze sıkılmış greyfurt suyu ya da erik hoşafı iyi gelirmiş mide bulantısına diye duymuştum ben bi araştır istersen ))

Çok teşekkür ederim denicem söylediklerini, normalde çok iştahlı olmama rağmen düşünün sabah kahvaltısında çeyreğin çeyreğ ekmekle peyniri zorla yiyiorum kuzucuma bişi olcak die de korkuyorum, buarada bebeğini düşüren arkadaşlara da sormak istediğim birşey var, bebeğin düştüğünü nasıl anlıyorsunuz, kanamanız mı oluyor sadece yoksa başka bir belirtisi de var mı ? Benim ilk bebeğim olduğu için herşeyi merak ediyorum

ben bugün 5+5 oldum hala miğdem bulanmıyo akıntım yok 5 gündür göğüslerim artık acımıyo ne iş ya böyle olan varmı

tabiki kanama oluyor ama şiddetine ve ağrıyada bağlı gebelikte bağzı donemler damla şeklinde kan görülüyomuş sık olursa tehlikeli olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…