- Konu Sahibi Pinuspinea
-
merhabalar ben dün test yaptırdım arkadaşlar değerim düşmüş ne yazıkki yani hamile değilim olmadı bu ayda umudum mu diyeyim umutsuzluğum mu diyeyim bir başka aya kaldı benim....
sizler kendinize iyi bakın bebişlerinize de rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Kelebegim inan o kadar cok uzuldumki dunden beri yazicam bir turlu elim varmiyor bilgisayara..
Cok cok gecmis olsun canim, Allah'tan hayirlisi istiyorum hep dua ediyorum buradaki herkes icin ve senin icin..
Bu arada bende bugun ogrendim hamileyim bende 65 gun beklemeden sonra ama icim cok buruk sana cok uzuldum ve cok korkuyorum bir daha dusuk yapmaktan
Rabbim insallah tez zamanda sagliklica yavruna kavusmayi nasip etsin canim biz hepimiz burdayiz ve sana her kosulda destek olacagiz.
arkadaşlar ben tahminen 5. haftaya giriyorum doktra gideceğim bu hafta ne kadarlık olacağı belli olacak.Fakat şimdiden kalçam çok ağrıyor yatamıyorum bazen.bacaklarımda uyuşma bile oluyor bazen,bu neden oluyor bilen varm??ı kilo da almadım şimdiden böyle olması normal mi
canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah!
Doktordan geldim kızlar
kesede embriyo yok saat 2 de keseyi aldırmak için tekrar hastaneye gidiyorum
Kendimi iyi hissettiğimde muhabbete gelirim,kafam yerinde değil
Görüşürüz
canım çok üzüldüm bu forma yazmamda ki sebeptin aynı zamandı muhtemel doğum tarihimizgeçen hafta keseyi gördüm doktor iyi olduğunu söyledi fakat bebek henüz görünmemişti 5 aralık tekrar gidiyorum... korkuyorummm ardından gözyaşı dökme hayırlısı böylymiş diyip 2.sine dua et oda en uygun olduğu zamanda gelir seni bulur doğanın bir bildiği vardır elbet....
KızLarrr akşam minikkelebekLe konuştum ve keseyi dün aldırmış...
morali çok bozuk tbi ve bi süre siteye girmiycekmiş hepinize tşk ediyor...
benim de 7 aralıkta kontrolüm canım, keseyi gördük ama bebeği henüz göremedik, inşallah gösterirler kendilerini de dünyalar bizim olur...
haber getirdiğin için sağol, inş en kısa zamanda kendini toplar
Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz
çok sevindim canım sende sevin hiç korkma benim hala devam ediyo sarı akıntım gayette fazla ilk haftalarda batmalar sancılar falan olmuştu bende korkuyodum ama hepsi normalmiş gögüslere gelince benim adetten önce bile kocaman olan gögüsler şimdi bile küçücük sadece ucu sızlıyo o kadar herşey normal merak etme sen doktordan gelince mutlaka yaz haberlerini bekliyorum canımCanim doktorum ve sonuclarim yarin, ama gebelik testlerimde tam pozitif cikti bugun. Sanirim gecen ay yumurtlamadim ve bu ay yumurtladim cunku genelde takvime kaydederim calisma gunlerini bu ay hic denilcek kadar az calisma yapmama ragmen kalmisim. Kac gundur dua ediyorum Allahim diyorum hayirlisiysa bebek olsun yoksa reglim gelsin diye bir an once ama bugun cok degisik bir supriz oldu.
Yarin insallah hersey normal cikar cok korkuyorum canim yaa, bide cok seffaf sarimsi akintim var gecen hamileligimde yoktu. Ondan sonracima kasiklarimda batmalar var. AMA goguslerim hic agrimiyoronun icinde birazcik korkuyom
Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz
Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz
Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz
Selam kızlar ve selam plstgc; seninle bebeğimizin muhtemel dogum tarihi aynı. Gelişmeleri de paraleldir diye düşünüyorum. Ben en son dün kontrole gittigimde doktor kalp atışına baktı ve sorun yok dedi. 1 hafta sonrasına bazı testler icin tekrar çagırdı. Sonrasındaki kontrollerde aylık olarak yapılacakmış zaten.
Senin son durumun nedir merak ediyorum paylaşırsan sevinirim.
Herkese sağlıklı gebelikler dilerim.
Arkadaşlar çok beter mide bulantım var ama çıkarmıyorum da öğürmüyorum da acayip kötüyüm hiçbirşey yemek istemiyorum yemeklerden iğreniyorum bana önerebileceğiniz birşey var mı ? korkuyorum da bebişim beslenemiyor diye psikolojim bozuldu iyice
taze sıkılmış greyfurt suyu ya da erik hoşafı iyi gelirmiş mide bulantısına diye duymuştum ben bi araştır istersen))
Çok teşekkür ederim denicem söylediklerini, normalde çok iştahlı olmama rağmen düşünün sabah kahvaltısında çeyreğin çeyreğ ekmekle peyniri zorla yiyiorum kuzucuma bişi olcak die de korkuyorum, buarada bebeğini düşüren arkadaşlara da sormak istediğim birşey var, bebeğin düştüğünü nasıl anlıyorsunuz, kanamanız mı oluyor sadece yoksa başka bir belirtisi de var mı ? Benim ilk bebeğim olduğu için herşeyi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?