Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Doktordan geldim kızlar
kesede embriyo yok saat 2 de keseyi aldırmak için tekrar hastaneye gidiyorum
Kendimi iyi hissettiğimde muhabbete gelirim,kafam yerinde değil
Görüşürüz

Canım daha yeni okudum çok üzüldüm ya büyük ihtimalle geç olmuştur ama keşke bir doktora daha gitseydin kan tahlili falan yaptırdın mı değerde düşüş var mı? 5+0da gözükmemesi normal değil mi ya? hem belki de vücudun atardı eğer sağlıksız bir durum vardıysa ....pufff

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

canım benim noluyor sana yaaaa ama keşke acele etmeseydin keseyi aldırmak için benim bebeğimde çok geç görünmüştü kesede 7 haftalıkken falan ancak bebeğim görünmüştü 8 haftalık falanda kalp atımı doktor ne dedi nasıl oldu merak ediyorum ama çok üzüldüm

kızlar merhaba
Allah'ın ıznıyle bebegimizi gorduk kulp atıslarımızı duyduk
pıt pıt pıt
dunyaya bedel bır ses
Rabbım ısteyen herkese nasip etsin

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

kelebegim çok uzuldum
keske bir dr daha giteydın
her seyde hayır vadrdı acını cok anlıyorum bazen bız cok uzuluruz ama Rabbım oyle uygun gormutur
hayıılısını ısteyelım kelebeğim

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

canım yazını yeni okudum. çok üzüldüm. kaç haftalıktıki. doktor nasıl emin oldu. kan tahlilinde düşüş falanmı oldu. benim kardeşiminde 6. haftada bir doktor kese boş gibi demişti. evde ağladı bende onu kendi doktoruma götürdüm. 6+1 haftalıktı ve doktor hem bebeği hemde kalp atışını gördü. bazı doktorların ultrasonu iyi olmuyor. ne olur eğer keseyi aldırmadıysan 1-2 hafta daha bekle. son artık kesin yok derlerse aldır. acele etme. başka doktorada görün derim ben. sonuçta bu bir can doktor hatasına gitmesin. geçmiş olsun canım. İnşallah bizim dediğimiz gibi ultrason iyi değildir ya da geç döllenmedir . AMİİİİN

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

uuu çok üzgünüm canım herşeyin hayırlısı diye dua ediyoruz Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah, bu günleri çabucak atlanman ve unutman dileğiyle

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

canım çok üzüldüm bu forma yazmamda ki sebeptin aynı zamandı muhtemel doğum tarihimiz geçen hafta keseyi gördüm doktor iyi olduğunu söyledi fakat bebek henüz görünmemişti 5 aralık tekrar gidiyorum... korkuyorummm ardından gözyaşı dökme hayırlısı böylymiş diyip 2.sine dua et oda en uygun olduğu zamanda gelir seni bulur doğanın bir bildiği vardır elbet....

Gunaydin hatunlar hayirli pazarlar,

Bugun cok erkenciyim ne gece uyuyabildim nede sabah, uyku duzenim kalmadi anlicaniz... Sizdede oylemi? Minik kelebek insallah keseyi aldirmamissindir emin olmadan insallah inanilmaz kotu bi durum lutfen bi ara girdiginde bizi haberdar et merakta koyma

merhabalar ben dün test yaptırdım arkadaşlar değerim düşmüş ne yazıkki yani hamile değilim olmadı bu ayda umudum mu diyeyim umutsuzluğum mu diyeyim bir başka aya kaldı benim....
sizler kendinize iyi bakın bebişlerinize de rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

Kelebeğim canım çok üzüldüm. Ne denir ki... İnanamadım valla. Her ne kadar yazmasamda okuyorum mutlaka buraları. Şok oldum resmen. Senin yaşadığın şoku düşünemiyorum. Allahım hayırlısını versin. Öyle tatlı, sağlıklı bi, bebek versin bu üzüntülerini unuttursun inşallah. Bizi habersiz bırakma. Herkes çok merak ediyor

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

geçmiş olsun canım, çok şaşırdım ve çok üzgünüm ( Allah sağlık ve sabır versin, yine olacak inş.

yanlız senin daha çok erken olması lazım, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. umarım yanlış teşhis konulmamıştır.

çözüm olmasada insan sıkıntısını paylaştıkça rahatlıyor,geldiğinde durumunu anlat canım, çok merak ediyorum

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

Kelebegim inan o kadar cok uzuldumki dunden beri yazicam bir turlu elim varmiyor bilgisayara..
Cok cok gecmis olsun canim, Allah'tan hayirlisi istiyorum hep dua ediyorum buradaki herkes icin ve senin icin..
Bu arada bende bugun ogrendim hamileyim bende 65 gun beklemeden sonra ama icim cok buruk sana cok uzuldum ve cok korkuyorum bir daha dusuk yapmaktan
Rabbim insallah tez zamanda sagliklica yavruna kavusmayi nasip etsin canim biz hepimiz burdayiz ve sana her kosulda destek olacagiz.

Mutlaka bunda da bizim bilemedigimiz bir hayır vardır canım Allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir bebek versin insallah. Umudunu yitirme çünkü bana doktorlar normal yolla imkansız tup bebek yaptıracaksınız diyorlardi ama ben normal yolla hamile kaldım. Allah verdikten sonra her şey bos.

Minik kelebek o kadar üzgünüm ki anlatamam Rabbim en kısa zamanda acini unuttursun insallah. Benim bı arkadaşımın basına aynısı gelmişti ve hemen bir sonraki ay yeniden hamile kalmıştı ve simdi dünya tatlısı bı kızı var. İnsallah sana da en kısa zamanda nasip eder Allah. Biz yanındayız ve senin için dua ediyoruz.

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

kelebek gerçkten çok üzüldüm (allah sabır versin ama moralini bozma sakın bunda da vardır bir hayır insallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın tekrar geçmiş olsun

arkadaşlar ben tahminen 5. haftaya giriyorum doktra gideceğim bu hafta ne kadarlık olacağı belli olacak.Fakat şimdiden kalçam çok ağrıyor yatamıyorum bazen.bacaklarımda uyuşma bile oluyor bazen,bu neden oluyor bilen varm??ı kilo da almadım şimdiden böyle olması normal mi

anammm kız hamilemiymişin ben biliyodum zaten kaç gün oldu yani çok sevindim canım sağlıkla kucagına al inş. kaç çıktı değerin anlatsana biraz

anammm kız hamilemiymişin ben biliyodum zaten kaç gün oldu yani çok sevindim canım sağlıkla kucagına al inş. kaç çıktı değerin anlatsana biraz

Canim doktorum ve sonuclarim yarin, ama gebelik testlerimde tam pozitif cikti bugun. Sanirim gecen ay yumurtlamadim ve bu ay yumurtladim cunku genelde takvime kaydederim calisma gunlerini bu ay hic denilcek kadar az calisma yapmama ragmen kalmisim. Kac gundur dua ediyorum Allahim diyorum hayirlisiysa bebek olsun yoksa reglim gelsin diye bir an once ama bugun cok degisik bir supriz oldu.
Yarin insallah hersey normal cikar cok korkuyorum canim yaa, bide cok seffaf sarimsi akintim var gecen hamileligimde yoktu. Ondan sonracima kasiklarimda batmalar var. AMA goguslerim hic agrimiyor onun icinde birazcik korkuyom

iyi pazarlar canım, ben de aynı senin gibiyim. Uyku düzeni diye birşey kalmadı, gece de sürekli uyanıyorum sabaha kadar.
Minik kelebeği ben de çok merak ediyorum umarım kısa sürede yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…