Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

hayırlısıylan olsunda gel kovmayız canım niye kovalım hatta bunu doğurup burda 2.yide yapmak istiyorum :)

kızlaaar ben geldim nabersiniz, nası gidiyo hamilelik
cumartesi günü pıt pıtımızı duyduk
çok değişik bi hismiş yaaahu

Haklısın da ne bileyim aklıma geliyor bir sürü şey. Ben feci sağlamcı bir tipim, gözümle görmeden inanamıyorum bir şeylere. Doktora gitmeme en az10 gün var.
Tamam canım hayırlısıyla git gel, güzel haberlerini bekliyorum :)

kızlaaar ben geldim nabersiniz, nası gidiyo hamilelik
cumartesi günü pıt pıtımızı duyduk
çok değişik bi hismiş yaaahu

Oyyy süper maşallah canım :)

Bende Cumartesi kalp atışlarını duydum çok şükür.. Ama kese çevresinde biraz kan gördü doktor.. Biraz üzüldüm açıkçası.. Doktor düşük tehlikesi yok dedi ama hiç inandırıcı gelmedi

Açıklaması şuydu: rahimin bir kısmı bebeği algılarken diğer kısmı ben adet olmalıyım diyormuş ve kanama yapıyormuş.. Progestan kullanıyorum sabah akşam..

bende hamileliğini yeni öğrenenlerdenim ama bebeğimin kalp atışı var henü kendisi görünmedi.şuan çok şiddetli kasık ağrım var sanki adet olucakmışım gibi ama kanamam yok ve çok tedirginim.aranızda sancı çeken var mı ?bu sancılar normal mi acaba?

Canım benimde tam kasıklarımda adet sancısı var yalnız değilsin kaç haftalıksın ben 6+6

canım tebrikler. benim bildiğim hamilelerin &10unda kese etrafında kan olurmuş. zamanlada kendi kendine düzelirmiş. sen kendini fazla yorma,ayakta fazla durma kocişle biraz mesafe koy ilişkiden uzak durun yani en azından meleğin tutunana kadar. bebeğin kalp atışlarını duyunca düşük riski %2 oluyormuş. çok düşük yani.

Ben gördüm kalp atışını da duydum ama senin durumunu anlamadım.. Kalp atışını duyduysan bebek var demektir.. Kaç mm bilmiyor musun benim ki 6.6 mm di

crl:2.35 gs:14.50 di sanırım.bazen 8 haftaya kadar görünmeyebilirmiş diyorlar.ama kalp atışı varsa ve kese görünüyorsa genelde iyi diyorlar. bilmiyorum içimde hala bir şüphe var kötü birşey olurmu diye.çünkü çok sancım var ama kanamam yok tek rahatladığım şey bu.

Kesinlikle rahat ol canım.. Olmayan bebeğin kalbi atmaz.. Kalp atışlarını duymuşsun daha ne olsun.. Seninki kız galiba naz yapıyo

miniğiimm hayırLıı olsun topikçiğinnn benimde beklenen adet tarıhım 30 kasım bende dahil olabilirmiyim acaba bu topiğe yaaa inşallahhh bende koca göbüşlüü olurrummm

ben 28 yaşındayım 2 tane çoçuğum var oğlum 13 kızım 10 yaşında eşim vefat etti 8 sene sonra tekrar evlendim. bir hastanede çalışıyorum çoçularımla beraber yaşıyoruz ama 2 senedir 3 kimyasal gebeligim var çoçugumuz olmuyor 4 sene önce haşimato hastalığına yakalandım ama değerler normal seyirde etrux 100 kullanıyorum ekimin 28 adet oldum kasımın 25 yani dün adet günümdü adetime 7 gün kala kahve çok az bir lekemi parçamı koyu bir şey geldi bellki yerleşme lekesimi dedim doktura gittim beta hcg 4.6 çoktı akşam 8.2 çıktı 1 gün sonra 11.7 çıktı öle flan derken deger 2 gün arayla 25.2 çıktı ultrasonda kahve leke geldiginde dr. douglasta sıvı var dedi dış gebelik oalbilrisin dedi ama clansen igen ekoprin dekort progestan verdi kullanamya başladım bel agrım vardı adet olucak gibiydim dün değerim yükselmişmi diye tektar baktırdık çok sevinmiştirk degerim 14.7 çıtkı değer düşmüş inanamak istemedim acaba labaratuarda hatamı oldu bu sefer daha uzun sürmüştü tahlil neyse sabah doktura gittim kimyasal gebeliktir adet olmadan ilaçarı bırakım diye kan sılandırıcılar adette sıkıntı yapmasın diye dr. ilaça devam dedi rahim kalılaşmış sanırım bir şüphede kaldı takrar bt ve hemogram istedi bende neden böyle yaptı anlamadım açıklama yapmadı ama ben meraktan ölecem böyle olup hamile kalan varmı 2 çoçukla adamın kapısına sıgındık oğlumda hasta çoçuk olmuyor diye ailesi baskı yapıyor çokçuk olmasda halim nice olur diye korkuyorum ne olur bu konuda fikri bilgisi olan varsa yorum yapsın allah rızası için tşr ederim şimdiden.

bu hafta içi kont. var ultrasonda inşl bu kez görünür.ben 5 yıllık evliyim ve ilk yıl dış gebelik geçirdim sonrada hiç hamile kalamadım.tam umudum bitmiştiki süpriz oldu bu gebelik.onun için korkuyorum kaybetmekten.

Allah yardımcın olsun canım.. Hiç korkma gönlünü ferah tut ve bol bol dua et.. Allah ömür verdiyse yaşayacak bebeği görünce buraya yazarsın artık

selam arkadaşlar.
ben sizi takip ediyorum ama yazmadım.
benim adetim 15 gün geçti. normalde yukarı vuruyodum ama 6-7 gün gecikme oluyordu. bu sefer çok oldu 2 kez idrar testi yaptım 2si de negatif çıktı. bugün 38. günüm düşünüyorum 40 gün olsun o zaman doktora giderim. heyecanlıyım ve napcamı bilemiyorum...

selamun aleykum

Allahu Teala hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
sizden bi ricam olacak evlat sahibi olabilmek için dua topiğimiz var her hafta 2 arkadaşa 41 er yasini şerif ve ayet el kursi okuyoruz..
hamilelerin duası kabul olurmus hamile olan yada olmak isteyenleri dualarımıza bekliyorum ...şimdiden allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…