Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

canım crl demek bebeğin boyu demektir doktorun sölemedi sanırım zaten bebek olmazsa kalp nerde olucak sen içini ferah tut bebişin seninle

Hadi inşallah hayırlısıyla mutlu sağlıklı hamilelikler geçiririz,bebeklerimizi alırız kucağımıza..

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve tedirgin oluyorum,ctesi günü acilde dr. sordum çok normal dedi ama yine de temkinli olmak lazım.Allahım bebeklerimizi korusun..

Kızlar hepinizin mesajlarını okudum sağolun,desteğiniz için teşekkür ederim.
İyiyim desem de inanmazsınız zaten,nasıl şokta olduğumu anlatmama gerek yok sanırım.
Telefonu bile hazırlamıştım kalp atışlarını kayıt edicem anı olsun dedim
Eşimle doktorun kapısında tatlı tatlı atışıyoduk ben çekmem sen çek diye
Sonra ultrasonda boş bi yuvarlağa bakakaldım,doğumhanede buldum kendimi
işte bu macera da böyle bitti

Parça genetiğe gönderildi,adetten sonra doktorum sonuca göre araştırmaya başlayacak
Yeni gebelik daha sıkı takip altında olacak,farklı tedaviler uygulayabiliriz dedi.Kan sulandırıcı iğne vs..
Bomboş kaldım sanki ya boşlukta hissediyorum kendimi
Dokunanı da yakıyorum bugün iş yerinde yöneticimi paraladım iyi yaptım
Daha bu iyi hallerim :105:

Açıklaması şuydu: rahimin bir kısmı bebeği algılarken diğer kısmı ben adet olmalıyım diyormuş ve kanama yapıyormuş.. Progestan kullanıyorum sabah akşam..

üzülme canım rabbim hayırlısını verir..

bana da çok ani sancılar giriyor, adet olacakmışım gibi..endişelenme canım normal şeylermiş..

ben 4 kere yaptım herhalde test,ilk 3ü negatif sonuncusu pozitif çıktı..kanda gebeliğe baktır canım..

minikkelebeğiim çok üzüldüm canım
bozma moralini noolur..yine hamile kalırsın..demek ki senin çok dikkatli olman gerekiyor bu dönemde..
allah hayırlısını versin de ve lütfen umudunu yitirme canım..

canım benim inan çok üzüldük hepimiz ama sen bize yine yetişiceksin kuzum benim bu sefer herşey daha dikkatli yapılcak daha güzel ilerlicek ve bi daha kayıp yaşamıcaksın şimdi ne desek boş üst üste geldi ama bizim kelebeğimiz güçlüdür atlatıp katılıcak aramıza hemde bomba gibi

Açıklaması şuydu: rahimin bir kısmı bebeği algılarken diğer kısmı ben adet olmalıyım diyormuş ve kanama yapıyormuş.. Progestan kullanıyorum sabah akşam..
canım sen içini ferah tut, bebişinin artık kalp atışlarını duydun gerisi boş. hayırlısıyla alacaksın kucağına. lütfen olumsuz düşünme.

bende de aynı canım, bazen azalıyor bazen artıyor. senin bebiş de en önemli şeyi duyurmuş sana, pıt pıtları :) içini rahat tut canım.

canım yazmana o kadar sevindim ki, ben buraya yeni yeni yazmaya başladım ama sizi hep takip ediyordum.
bırak şu an istediğine naz yap sinirlen, çeksinler seni boşver.
sen şu an canın ne istiyorsa onu yap ama yeter ki umutsuz olma.
bu söyledğim sana boş gelir belki ama her işte bir hayır vardır canım benim, emin ol hayırlı zamanda gelecek minik bebişin. önce biraz dinlen sonra da çalışmalara hızla başlayın. burayı da bırakma olur mu? herşey çok iyi olacak emin ol buna.

minikkelebeğiim çok üzüldüm canım
bozma moralini noolur..yine hamile kalırsın..demek ki senin çok dikkatli olman gerekiyor bu dönemde..
allah hayırlısını versin de ve lütfen umudunu yitirme canım..

aynı şeyleri yaşama ihtimalim çok yüksek artık
elimde değil ki güzelim korku vardı artık daha çok var
hayırlısı böyleymiş tabi ki allah beterinden saklasın,kimseye yaşatmasın
neye uğradığımı şaşırdım

Sağol sengelencim inşallah dediğin gibi olur ben ne yaptım diyorum kendi kendime
kanamam yok diye seviniyodum bi de hey gidi hey

sağol canım hayırlısı tabi ki ama üstüste olunca acısı daha ağır oluyo
sadece ultrason kağıdından ibaret hamileliklerim
bu düşünceden kurtulamıyorum
adet olayım da başlayayım hevesi yok artık,bundan sonra ne olacak hiç bilmiyorum
kelebek olup kaçasım var kısaca
yakında beni işten de atarlar rahatlarım

Minikkelebekcim, şu an herşey çok taze. böyle hissetmen o kadar normal ki.
İnan seninle aynı durumda olup sonra tekrar hamile kalıp 5 ay sonra bebeğini kaybeden ama şu an sapasağlam 4 yaşında kızı olan arkadaşım var.
Allah daha büyük acılar yaşatmasın, herşeyin bir nedeni ve zamanı var hayatımızda. Şu an yaşadığın acıyı sana unutturacak güzel şeyler yaşayacaksın emin ol. Sadece doğru zaman gerek.
Lütfen ama lütfen umudunu kaybetme, hayatın bize ne zaman neler getireceğini bilemeyiz. Hayat sürprizlerle dolu.
Sen içindeki inanncı sapasağlam tut, eşine ve işine dört elle sarıl. Kafamız meşgul olunca iyi oluyor biliyorsun. Gerisini de zamana bırak tatlım olur mu?
Hiçbir şey senden değerli değil unutma.

Kizlar benimde hevesim kisa surdu haberler iyi degil
Bugun doktora gittim degerlerim iyice dusmus maalesef bu seferde kimyasalmis
Bugun yarin kanamam baslicakmis, bu son 4 ay icindeki 2. kaybim olucak
Bundan sonra birazcik oluruna birakicam ve bir sure calismalara ara vericem sanirim, o sure icinde olursa Allah'in takdiri
Sizleri takip etmeye devam edicem taa ki hepiniz dogurana kadar =)

kelebeğim canım arkadaşım.tekrar aramıza gelmene cok sevındım
biliyorsun senın gıbı bende bır bos gebelik gecırmıstım ikinciye hamıle kaldıgımda cok korkuyordum senınlede paylaşmıştım c.tesi cok heyecanlı bekleyiş iiçinde oldugumu,hem bu sebepten kendımı sana cok yakın hıssettım hemde bebişlerimizin dogum tarıhını aynı gorunce
kontrole gıttıgımde rabbı yessıl duası dılımden hıc dusmedı,bebegımı gordum dr dan cıkınca ılk aklıma gelen sen oldun kelebegım naptı acaba diye.
gelimnce yazını okuyunca cok uzuldum kendı parcam kopmus gıbı ekrana bakıp gozlerım doldu.bazen bu üzüldüklerimiz rabbimin bize verdiği hayırlar anlamına gelebiliyor,ne desek boş
ama şuna sevın bıtanem,bak hamıle kalabiliyorsun hıc umudu olmayan bır kısı değilsin sağlıklısın,hep boyle olacak dıye bırsey yok,o yuzden bıraz zamanla kendını toparlayacağına yurekten ınanıyorum,hep bızımle olacağına,şimdi kendine dikkat et,bir an önce kafanı sakınleştırmeye bak,sonrada hayırlısıyla tedaviyse tedavı Allah'ın ıznıyle guzel bır bebişin olcak balım umudunu yıtırme hiç.

benimde başlasa keşke mide bulantıarım ya :) ben çok yemek yemeye başladım sürekli bi yiyeyesim war walla :) bulantım başlasada daha çok hissetsem bebeşimii :)

ben de aynı şeyi diyordum,belirtisiz geçiyordu hamileliğim ama çok pişmanım şu an, 8.haftanın sonlarında başladı benim bulantılarım ve hem de ne başlama.sabahları kusmadan işe gelemiyorum keşke tekme atsa,kımıldasa da onu hissetsem, midemde hissediyorum resmen böğürtlenimi.

kelebek gerçekten çok üzüldüm,çok geçmiş olsun sana da eşine de..
çok birşey denilemiyor böyle durumlarda.
ama seni tanımasam da dualarımdasın.
bu arada aramıza dönmene de sevindim.

Canım kelebeğim hoşgeldin. Çok üzgün olduğunu bi süre yüzünün gülmeyeceğini biliyorum. Dirayetli olmaya çalış falan demeyeceğim. Herkesi payla, azarla... İçini nasıl , ne rahatlatacaksa onu yap. Ama evine gidince eşine sarıl, en azından hamile kalabiliyorum diye düşün. Benim bulunduğum yerde sebepsiz infertilite ile uğraşan o kadar çok insan var ki. Hem doktorun da artık daha farklı bi takip yapacak. Duruma göre rapor alır, yeni hamilelikte hiç çalışmazsın.
Butaya dönmene çok sevindim inan. İnsan ilk başta okuyunca üzülür tabii ama birbirimize destek oluruz. kafan dağılır. Biz hep yanındayız. Burdaki herkes çok üzüldü. Herkes sana destek olmaya hazır. Çok öpüyorum. Allah bi daha bu günleri göstermesin. Daha kötüsünden kousun. Ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum. Herşey çok güzel olacak.

canım ya üzüldüm valla. Hayırlısı buymuş demek ki. Bebeğin belki annesinin çalışmaya başlamasını bekliyordur. 2. kimyasaldan sonra test falan yapılacak mı? Gerek var mı?

canımın içi yüreğime kan indi kaç gündür bastım yeri bilemedim resmen duygularımı nasıl anlatacamı bilemiyorum güzelim inan kendiyakınımın başına gelse en az yine bukadar üzülürdüm sen sağlıklı ol yine olur allahın izniyle allah canınızı sağ etsin bu sabah bir rüya gördüm çamaşırımda kan vardı düşük yapıyodum eşim benden ayrılıyodu ben rüyalarımdan korkarım kalktığımda böyle bişey olursa dedim kendimi en kötüsüne hazırladım allah yardım etsin hepimize canım mesele hamile kalmak değil bunu devam ettirmek önemli olan sağlık canım sen sakin ol üzülme seni kocaman öpüyorum tatlım benim çok büyük geçmiş olsun

slm canım seninle bebişlerimizin gelişiminleri paraleldir diye düşünüyorum. Ben folik asit tarzı bir vitamin filan kullanmıyorum. Doktoruma sordugumda o henüz erken oldugunu ve 3.aydan sonra başlayacagımı söyledi. Hamileliğimde planlı değildi haliyle öncesinde de hiç kullanmadım.Senin durumun nedir doktorun ne önerdi merak içerisindeyim. Bebişin kalp atışını duyduk bir sıkıntı yok şükür .Sadece bu cuma bazı testler yapılacagını için ac olarak kontrole gelmemi istedi.Senin içinde bu yakın tarihte böyle bir test süreci söz konusu mu? Durumunu paylaşırsan sevirinirim.

Herkese hayırlı ve sağlıklı gebelikler diliyorum..

canm berhaba bende 6 haftalık hamileyim ama folik asit gebelik planlanırken ve ilk 3 ayında kullanılır.ben hastanede çalışıyorum daha hamile değilken kansızlık için folik asitli vermişti doktorum yani ne kadar erken kullanırsan o kadar iyi.bunda bi yanlış anlama var sanki.tekrar görüş istersen yada başka bi doktora sor bence.hatta ilk 3 ay kullanılıyo sonrasında gerek yok deniyor.çünkü bbeğin sinir sistemi bu dönemde oluşuyor

Sağol canım güzel haberlerle döneceğimi düşünmüştüm ama olmadı bu defa da
Tedavi olacak ama nereye kadar ne olacak bundan sonra,korkularımı anlatamam sana
inşallah korktuklarım başıma gelmez
çok umutlanmıştım ağrılarım bile yok gibiydi ama bu sorun çok sinsi bi şekilde devam ediyomuş meğer
kelebek gerçekten çok üzüldüm,çok geçmiş olsun sana da eşine de..
çok birşey denilemiyor böyle durumlarda.
ama seni tanımasam da dualarımdasın.
bu arada aramıza dönmene de sevindim.
sağol canım ne deseniz avutmuyo gerçekten ama sağolun desteğiniz için
keşke kendime anlatabilsem şunları ama söz geçmiyo tahmin edersiniz
allah kimseye yaşatmasın,başka bişey diyemiyorum
amin helenascım şükürler olsun ne yapayım
ne yazılmışsa onu yaşıyoruz olacağı varmış,bundan sonrası için dua ediyorum artık

ay nolur sen sakin ol asican cadım rüyaların hayra çıksın iyiye yoralım öyle olsun
ben rüyamda torba torba ekmek gördüm nedir ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…