MERHABA KIZLAR BENİMDE 2.KEZ KLOMEN KULLANMAM İLKİNDE 19MM 16MM 2 YUMURTAM OLMUŞTU ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM ANCAK YINE ADET OLDUM.BUAY TEKRAR BAŞLATTI DOKTOR AMA GÜNDE 2 YE ÇIKARDI KLOMENİ DÜN YUMURTAM 21MM OLMUŞTU GÜNAŞIRI İLİŞKİ DEDİ İĞNE VERMEDİ BAKALIM NOLCAK SONUÇ :)aynıg ün başlıyoruz yani seopene nedir?
27.09.2015sat ne zman
bir hafta var aramzda inş bebeklerimz arasındada bir hafta olur :)27.09.2015
İnşallah canım buay görürüz çift çizgiyi :)bir hafta var aramzda inş bebeklerimz arasındada bir hafta olur :)
üçünçü çocuk için mi kullanacaksın kaçıncı ayda kaldın benm de ilk ayım şuan ilacın 4 gunundeyim pazartesi kontrolüm warHerkese meraba ben de ekim ayında KlOmen kullanicam daha öncede kullandım iki gebeligim oldu soruşu olanlar yardimci olabilirim :)
iki gebelik yaşadım ama pıhtılaşma nedenli düşük yaptım kürtaj oldum ben ilk kullandım aşırı yumurtlama oldu o ay korunduk ilacı bıraktım ve bir sonraki ay hamile kaldım hemde ikizlerime ama kalp atışı durdu aldılar ikincisinde yine klomen kullandım o ay gebe kaldım 10. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum eşim askere gitti bu evrede ekim sonunda dönecek bende beklemek istemiyorum bu yüzden o gelmeden hazırlık yapıcamüçünçü çocuk için mi kullanacaksın kaçıncı ayda kaldın benm de ilk ayım şuan ilacın 4 gunundeyim pazartesi kontrolüm war
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizede o haberi almayı inş bende pazartesi takie baslıyorum bu ilaç sayesinde daha erken mi yumurtlanıoiki gebelik yaşadım ama pıhtılaşma nedenli düşük yaptım kürtaj oldum ben ilk kullandım aşırı yumurtlama oldu o ay korunduk ilacı bıraktım ve bir sonraki ay hamile kaldım hemde ikizlerime ama kalp atışı durdu aldılar ikincisinde yine klomen kullandım o ay gebe kaldım 10. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum eşim askere gitti bu evrede ekim sonunda dönecek bende beklemek istemiyorum bu yüzden o gelmeden hazırlık yapıcam
canım yumurtlama yine aynı tarihlerde oluyor çatlama iğnesi kullanmadim ben ama sana şunu söyleyim sakin ovulasyön dönemi bitti diyip ilişki yu bırakmayın çünki ben ikinci gebeligimde geç döllenme oldu 15 gün geriden geliyordu bebeğim birde bol dua inşallahallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizede o haberi almayı inş bende pazartesi takie baslıyorum bu ilaç sayesinde daha erken mi yumurtlanıo
hergün dua ediyorum artık bu ay olsun die mubarek cuma günü allah her isteyeen wersin her ay umutlanıp üzülmek çok yıpratıyo bu ilac kullanmaya başladım diye sanırım sıfırdan umudum war allahım nasip ederse bu ay o çift çizgiyi göreyim artık inşşcanım yumurtlama yine aynı tarihlerde oluyor çatlama iğnesi kullanmadim ben ama sana şunu söyleyim sakin ovulasyön dönemi bitti diyip ilişki yu bırakmayın çünki ben ikinci gebeligimde geç döllenme oldu 15 gün geriden geliyordu bebeğim birde bol dua inşallah
Amin canım ,inşallah tüm isteyenler yaşar bu duyguyu.hergün dua ediyorum artık bu ay olsun die mubarek cuma günü allah her isteyeen wersin her ay umutlanıp üzülmek çok yıpratıyo bu ilac kullanmaya başladım diye sanırım sıfırdan umudum war allahım nasip ederse bu ay o çift çizgiyi göreyim artık inşş
inşallah canım ama herseyin bi zamanı var Rabbim en iyisini biliyor bizim için bak ben birde onları kaybettim bu da büyük acı herşeyin imtihanı çok ayri insanlara açıklama yapmak sa en berbat olanı benim adet tarihım 26 ekim start vericem o saatten sonra sizin yaşlar kaç kaç yıllık evlisinizhergün dua ediyorum artık bu ay olsun die mubarek cuma günü allah her isteyeen wersin her ay umutlanıp üzülmek çok yıpratıyo bu ilac kullanmaya başladım diye sanırım sıfırdan umudum war allahım nasip ederse bu ay o çift çizgiyi göreyim artık inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?