- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
ben 26 yaşındayım 3,5 yıllık ewliyim öncesinde hep kilo wer diolardı biraz werdim şimd, klomenle ilk ayım yarın 5. son ilacımı içicem pazartesi kontrolum war çok heyecanlıyım bu ay
ben bi yandan wermeye dewam ediorum bi yandan da tedavi oluyrm inş bu ay ii hbrler alırızbende öyle yapıyorum canım bu ay kısmetse kilo ver dedi dr verdim vermeyede devam ediyorum bu ay adetin 3. günü gidecem sökmedi adetimde daha
ben bi yandan wermeye dewam ediorum bi yandan da tedavi oluyrm inş bu ay ii hbrler alırız
İnşaallah canim bende catlasin diye dua ediyorum yoksa kist oluşuyor geçen ay bende öyle olduMrb kizlar ben yeni uye oldum. 2 yillik evliyim 9 aydir bebek istiyoruz ve adetlerim duzensiz son 9 aydir. 2 ay once polikistik over oldugumu ogrendim. Gecen ay hsg cekildi temiz cikti. Bu ay adetimin 4. Gunu baslayip klomen kullandim 5 gun sabah aksam ictim. Adetimin 13. Gunu 20mm 18mm 16mm uc yumurtam olusmus. O gun otrivelli catlatma ignesi vuruldum dr 4 gun iliski dedi 5. Gun tekrar gidicem ins. yumurta catlamistirrrrr
hayrlı olsun hoşgeldin :) şimdi kaçıncı günndesinMrb kizlar ben yeni uye oldum. 2 yillik evliyim 9 aydir bebek istiyoruz ve adetlerim duzensiz son 9 aydir. 2 ay once polikistik over oldugumu ogrendim. Gecen ay hsg cekildi temiz cikti. Bu ay adetimin 4. Gunu baslayip klomen kullandim 5 gun sabah aksam ictim. Adetimin 13. Gunu 20mm 18mm 16mm uc yumurtam olusmus. O gun otrivelli catlatma ignesi vuruldum dr 4 gun iliski dedi 5. Gun tekrar gidicem ins. yumurta catlamistirrrrr
hayrlı haberlerle inşş :) banada yarından itibaren pazartesiye kadar gün aşırı dedi pazartesi bakacak kendi kendine çatladımı diesagolasin canim ignenin 3. Gunu bugun. 2 gun daha calisip dr a gidicem ins persembe
Degilim canm kirmizi lar geldi dktr gene klomen basladi kararsiz kaldim baslummi diyeİNŞ GÜZELHABERLER ALIRIZ CNM
tedavin hayirli olsun kardelencim insaallah Allahin izniyle en kisa zamanda guzel haberi alirsin. Benim igne olali 5. Gunum bugun. İki gundur sol kasigimda belli belirsiz bi agri ve alt karin bolgemde adet olacakmis gibi bi agri var ins yumurta catlamistir da o yuzdendir. Yarin dr a gidip ogrenicem ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?