ekimde klomen kullananlar destekleşelim

evett bu ay ilk defa kullandım adetin 5 .günü 5 gün ve bir tane :) doktora yumurta takibine gittiğimde 5 tane yumurtan var dedi iğnede vurmadı bana . İlişkide yasak dedi ama ben dinlemedim . bana haftaya gel dedi yani yarın bakalım gitcem ne söyleyecek kiste çevirme ihtimalide varmış çok yumurta oluşunca çatlamazsa hayırlısı artık

ben 26 yaşındayım 3,5 yıllık ewliyim öncesinde hep kilo wer diolardı biraz werdim şimd, klomenle ilk ayım yarın 5. son ilacımı içicem pazartesi kontrolum war çok heyecanlıyım bu ay

bende öyle yapıyorum canım bu ay kısmetse kilo ver dedi dr verdim vermeyede devam ediyorum bu ay adetin 3. günü gidecem sökmedi adetimde daha

bende öyle yapıyorum canım bu ay kısmetse kilo ver dedi dr verdim vermeyede devam ediyorum bu ay adetin 3. günü gidecem sökmedi adetimde daha
ben bi yandan wermeye dewam ediorum bi yandan da tedavi oluyrm inş bu ay ii hbrler alırız

ben bi yandan wermeye dewam ediorum bi yandan da tedavi oluyrm inş bu ay ii hbrler alırız

inşllah canım hastalandım bugün cumaya randevu aldım bende başlıyorum tedaviye inş herşey gönlümüzce olur

Mrb kizlar ben yeni uye oldum. 2 yillik evliyim 9 aydir bebek istiyoruz ve adetlerim duzensiz son 9 aydir. 2 ay once polikistik over oldugumu ogrendim. Gecen ay hsg cekildi temiz cikti. Bu ay adetimin 4. Gunu baslayip klomen kullandim 5 gun sabah aksam ictim. Adetimin 13. Gunu 20mm 18mm 16mm uc yumurtam olusmus. O gun otrivelli catlatma ignesi vuruldum dr 4 gun iliski dedi 5. Gun tekrar gidicem ins. yumurta catlamistirrrrr

Merhaba bende klomen+catlatma iğnesi=aşılama oldum.bu 2asilamam ilki maalesef tutmadi ve kist oluştu.1ay ara verdikten sonra tekrar aşılama yapıldı bugün 7.gün insallah tutar..beklemek zor sürekli araştırıyorum..Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun insallah

İnşaallah canim bende catlasin diye dua ediyorum yoksa kist oluşuyor geçen ay bende öyle oldu

Kullanmistim canim neden catlamadi sebebini bilmiyorum,doktor hormonlardan kaynaklandığını soyledi

hayrlı olsun hoşgeldin :) şimdi kaçıncı günndesin

Kızlar merhaba
17 aylık evliyim hiç korunmadık bebegimiz olmadı. bugun adetimin 2.ci günü doktoruma gittim tablet klomen verdi birde decort hormon düzenleyici verdi.
tablet klomeni günde tok 2 adet içiyorum 5 günde bitecek
birbirimize destek olalım. inşallah bn bu ay klomenle hamile kalırım rahim filmimde çekildi 2 ay önce oda temiz çıktı.Rabbim hepimize bu güzel duyguları yaşatsın denizliden olan var mı :)

tedavin hayirli olsun kardelencim insaallah Allahin izniyle en kisa zamanda guzel haberi alirsin. Benim igne olali 5. Gunum bugun. İki gundur sol kasigimda belli belirsiz bi agri ve alt karin bolgemde adet olacakmis gibi bi agri var ins yumurta catlamistir da o yuzdendir. Yarin dr a gidip ogrenicem ins.

bn iğne vurulcakmıyım bilmiyrum ama inş cnm yumurtan catlamıştır :) hber ver olur mu destek olalım.

Merhabs arkadaslar bende klomen kullananlardanim eylul 21 de basladim ekim 5 te ignemi vuruldum bugun 10. Gunum ve adet sancim basladi cok kotu sancim var com uzgunum sanirim olmadi bu ay herseyin hayirlisi ama bu kadar erken adet sancisi ceken oldu mu aranizda

Ben doktora gittim bugun 3 yumurtam vardi 2 si buyumus kocaman olmus bende gordum ekrana sigmiyorlardi catlamamislar. Biri gozukmuyordu o catlamis olabilir dedi doktor ptesi tekrar gorelim dedi ama hiiiicc umudum yok :) ilk klomen tedavimdi beklicem artik belki sogan kurune baslarim bidaha ay faydasini goren cokmus. Sizde durumlar ne ins icimizden bir hamile cikar bize moral olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…