canım hayırlısı olsun inşallah kötü bi sonuç çıkmaz korkma ama söyle düşün bünye miz herzaman aynı tepkiyı vermez yumurtalarin aşırı büyümüş catlayamamis kist olmuş olabilir benim başıma geldi çünki ve eğer adetle atılmaza daha da boyutu büyüyor içi şu doluyor çünki benim Klomen sonrası 35m m kiwtim 2 ayda atilamayip 6 cm oldu sonra eridi tabi içini ferah tüt bebeğin de olabilir geç döllenme olabilir ama ne kadar az panik o kadar iyi korkma sakin eğer kist ise hemen soğan kuru Yap on numara hayırlı haberler ver canımSelamun aleykum kizlar ben agustos ayinda hsg cekildim ve eylul iki de adet noldum adetimin 3 gunu gunde 3 kere 5 gun klomen kullandim ve bu au adet olmadim gecen cumartesi dktra gittim 10 sonra gel gebelik olabilir dedi ve suan 9 gunum gecti bugun idrar test yaptim negatif pazartesi dktra gidicem ilk defa basima boyle birsey geldi 6 sene oncede hsg cekildim ve ikinci ayimda klomen kullandim gunde iki kere kizima hamile kaldim bi sefer de o kadat klomene karsi ne adet oldum ne gebelik vat idrarda cikmadi hersey pazartesi i belli olacak dua edin hakimmda hayirli si olur insallah
Canm.gecen hafta guttim dkta o zamn iki gun gecmisti dktr dediki suan cok guzel bi yumurtan var tekrar yumurtluyorsun dedu adet olmadan tekrar yumurtladim yani kist yok tu o zamn ve hamilede olabilirsin dedi bu pazartesi icin cagirdi dun idrar test i yaptim negatif dunden beri felaket midem bulaniyor kusuyorum adet olmadam ikici adetum geldi anlamadim insallah bebisim vardir insallahcanım hayırlısı olsun inşallah kötü bi sonuç çıkmaz korkma ama söyle düşün bünye miz herzaman aynı tepkiyı vermez yumurtalarin aşırı büyümüş catlayamamis kist olmuş olabilir benim başıma geldi çünki ve eğer adetle atılmaza daha da boyutu büyüyor içi şu doluyor çünki benim Klomen sonrası 35m m kiwtim 2 ayda atilamayip 6 cm oldu sonra eridi tabi içini ferah tüt bebeğin de olabilir geç döllenme olabilir ama ne kadar az panik o kadar iyi korkma sakin eğer kist ise hemen soğan kuru Yap on numara hayırlı haberler ver canım
öyleyse hiç korkma Dr kiste çevirse mutlaka söylerdi inşallah bebistir geç döllenme olmuş olabilir daha yeni yeni yerlesiyodur test için de erken olabilir çünki bazı insanlarda bhcg hemen idrara geçmiyor hayırlı haberler alicaksin inşallah idrar da koyulasma filan var mı peki birde akıntıya bakCanm.gecen hafta guttim dkta o zamn iki gun gecmisti dktr dediki suan cok guzel bi yumurtan var tekrar yumurtluyorsun dedu adet olmadan tekrar yumurtladim yani kist yok tu o zamn ve hamilede olabilirsin dedi bu pazartesi icin cagirdi dun idrar test i yaptim negatif dunden beri felaket midem bulaniyor kusuyorum adet olmadam ikici adetum geldi anlamadim insallah bebisim vardir insallah
öyleyse hiç korkma Dr kiste çevirse mutlaka söylerdi inşallah bebistir geç döllenme olmuş olabilir daha yeni yeni yerlesiyodur test için de erken olabilir çünki bazı insanlarda bhcg hemen idrara geçmiyor hayırlı haberler alicaksin inşallah idrar da koyulasma filan var mı peki birde akıntıya bak
hersey olabilir canım göğüs dolgunlugu işaretlerden birisi benim tansiyonum düşer ve göğüslerm buyur adet sancısı olmadığına göre bence kesin bebeğin var çok dua et tatlım Rabbim büyük inşallah güzel haberler alicaksinAnlamam ki ben idrar dan falan akintim normal yani ama sadece dun midem bulaniyodu bugun kusuyorum inan suan yatiyorum midem agzimda felaketim anlamdim bisey kusup duruyorum usuttum galiba iyice psikolojim bozuldu ara ara adet sancisi gibi agrim var ve goguslrim dolgunlasti
cnm test yaptim ngatif ama bulantilar devam ediyo tam 10 gun oldu gecikeli artik anyayi konyayi sabah ogrencem dktrdan dunden beri iki test yaptim esimde ne hevesli yahersey olabilir canım göğüs dolgunlugu işaretlerden birisi benim tansiyonum düşer ve göğüslerm buyur adet sancısı olmadığına göre bence kesin bebeğin var çok dua et tatlım Rabbim büyük inşallah güzel haberler alicaksin
Ca.
cnm test yaptim ngatif ama bulantilar devam ediyo tam 10 gun oldu gecikeli artik anyayi konyayi sabah ogrencem dktrdan dunden beri iki test yaptim esimde ne hevesli yarabbim insallah nasip etmiatir bu bulantilar neden ya icin disima cikti bide cok kasik agrim var bugunde birsyi farkeettim karnim sis sanki gaz var ayyyyy kafayi yiycem ya
Dktr yuzuume bakip degilsin dedi kan tahlili verdim ogelen sonra alcamstres yapmıyım oluruna bırakayı dedikçe dahada takıorum kafama en çokda burda takıııorum her hamile hbrnde sanki kendm gibi sewinyrm
BEN SORDUM BUGUN DOKTORA DÖLLENMEDEN 14 GÜN SONRA BELLİ OLUR DEDİ ALTAN UAYNE İLE ANLAMAZ KAN TESTİ İSTERSE ÇIKAR HERHALDE İNŞ HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZmsjıma cevap veren olmadı ama ben yinede yazıyım :) yarın kontrolum var doktor bir hafta sonra tekrar gel demişdi. adetime bir hafta var ama acaba belli olurmu alttan ultrasonla görebilirmi. yumurtalarım döllenip döllenmediğini . bide ilk defa oldu . gögüs uçlarımda bi hassiyet var :)
İNŞ GÜZELHABERLER ALIRIZ CNMDktr yuzuume bakip degilsin dedi kan tahlili verdim ogelen sonra alcam
RİCAEDERİM KLOMEN Mİ KULLANIYROSUNteşekkür ederim cevap için :) umarım hepimizi alalım bu ay iyi haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?