ekimde klomen kullananlar destekleşelim

ben şimdi sende aynı şeyleri yaşayınca umutlandım :) ilk bel ağrım başladı ama akıntı yok bende henüz
bak bende hemen hemen 3,4 gundur kadık agrım var sankı adet olcakmısım gbı akıntım cok yapışkan bı akıntm var sperm gbı düşün goguslerm buyudu bide adetıme daha var bır haftaya yakın bır sure bakalm ne bunlar

klomen mi kullandın bu ay anlatsana neler yaptın
ilk klomen kullandm gun aşırı ilşkiye grdk balla tarcın yaptm yumurtam buyumedı bıtkısel seyler kullandm proteın agrlklı beslendm kecıboynuzu pekmezı yedım sabah aksam sonra yumurtam 11mm ulastı cok kucuktu buyume oldu buyume durdu sonra 3 gun sonra doktora gttgmde doktor anlayamadı 3 gun ıcersnde catlama olmustr belkı cok nadır gözukur ben hıc görmedım ama dedı bı progesteron yapalım dedı sonucum 29,43 cıktı yanı yumurtlama olmus suandada beklemedym adetımı beklıyoruz ya gebelık olcak yada adet olcm

bak bende hemen hemen 3,4 gundur kadık agrım var sankı adet olcakmısım gbı akıntım cok yapışkan bı akıntm var sperm gbı düşün goguslerm buyudu bide adetıme daha var bır haftaya yakın bır sure bakalm ne bunlar
bnlar güzel işaretler in hayrada çıkar :)

aynı zamanda başlamış demkki ayy inş ikimzde hamileyizdir bugun kayın valıdem aradı ewe birseyler al bereket getirir dedi onun için işten frsat bulup çıktım kendimi bebek mağazasında buldum zıbınla patik aldım inş bu mubarek günde uğur getirr bana
inşaallh cnm

Bende bu ay 3. Klomen denemesindeyim. İlk ay kimyasal gebelik yaşadım. 2.ay kist oldu gebelik yok. Bu 3 bakalım bgün iğne vuruldum pregnly bnm iğnem. 1 yumurta olmuş bu kez umudum yok bakalım allahım hepimize nasip etsin...

Bende bu ay 3. Klomen denemesindeyim. İlk ay kimyasal gebelik yaşadım. 2.ay kist oldu gebelik yok. Bu 3 bakalım bgün iğne vuruldum pregnly bnm iğnem. 1 yumurta olmuş bu kez umudum yok bakalım allahım hepimize nasip etsin...
inşallah cnm bnm bu ay ki klomende ilk denemem klomenden sonra yumurtada pek buyume olmadı ılk sonra az bısey oldu progesteron dada 29,43 çıktı yumurtlama oldu suan beklemedym adet gunumu bakalm nlck belkı senın bılgın vardr adetıme daha bır hafta var fakat cok kask agrım var adetmsm gbı akıntımda var

inşallah cnm bnm bu ay ki klomende ilk denemem klomenden sonra yumurtada pek buyume olmadı ılk sonra az bısey oldu progesteron dada 29,43 çıktı yumurtlama oldu suan beklemedym adet gunumu bakalm nlck belkı senın bılgın vardr adetıme daha bır hafta var fakat cok kask agrım var adetmsm gbı akıntımda var
Benim ilk gebeliğimde iğne vurulalı 5 gün olmuştu ve çıkmıştı betada. Eğerki 1 hafta varsa adetine idrar testinde bile silikte olsa çıkma ihtimali var kuzum. Dene istersen. Belirtiye gelince kasık ağrısı oluşumun grtçekleştiği anlamınada geliyo adet belirtsi anlamınada geliyo en iyi test yap beklemek çoook zor yaş kaç? Kaç yıllık evlisin kuzum??

Benim ilk gebeliğimde iğne vurulalı 5 gün olmuştu ve çıkmıştı betada. Eğerki 1 hafta varsa adetine idrar testinde bile silikte olsa çıkma ihtimali var kuzum. Dene istersen. Belirtiye gelince kasık ağrısı oluşumun grtçekleştiği anlamınada geliyo adet belirtsi anlamınada geliyo en iyi test yap beklemek çoook zor yaş kaç? Kaç yıllık evlisin kuzum??
4 senelık evlıyım fakat hıc cocuk dusunmedım ılk ıkı bucuk sene normal yollardan korundum ılacsz sonra bıraktm korunmayı yenı yenı doktora gttm aslında gebelık testı bıle aldm ama yapmadm

ama normalde bırsey daha var bende adet öncesı agrı olmaz adet oldugum gun agrım olur sadece goguslermde şişlik olur sadece o var bayadr ama kasık agrım nerdeyse 6 gundur var akıntım cok akıntımda hıc olmaz bnm

Bende adeti m in 3 . Günü yani dün Dr ye gittim klomen folik asit ve iltihap için antibiyotik verdi yumurta tembelligi pko ve iltihap varmış dün akşam başladım ilaçlara cumartesi çağırdı gelişmesi nasıl olmuş diye bakacak inş buyur

Meraba kizlar bu mesaji yazmak icin yeni uye oldum hepinize moral olsun istiyorum cunku bende zor günler gecrdigimde teselliyi bu sitelerde ariyordum suan hamileyim ama yasadiklarimi anltmk istedim 2.5 yildir evliyim evlndktn 4 ay sonra korunmayi bıraktık ama hamile kalamdim cok agladm esimde cok uzuluodu 13 ay snra doktra gttk bende pko cikti klomene basladk yumurta olustu ama3 ay kalamadim snra rahim filmi cekildim 4. Aymda hamile oldugumu ogrendim ama 9 haftalikken kalbi durdu cok dagildim korktm ayni yollardan gecip yillarca olmuycak die ama kurtajdan 1 ay sonra kendiligimden hamile kaldim umudunzu kaybetmyin hic

Back
X