ekimde klomen kullananlar destekleşelim

ben de ekimde beşinci klomen denememi yaptm ilk 3 ay klomenle yumurtam büyüdü ama son iki aydır büyümüyor :KK43:
1 yıllık evliyim. polikistik overim var . doktor önümüzdeki ay iğneye başlayalım dedi. dün yumurtamın bu ay da gelişmediğini öğrendim. o kadar üzgünüm ki : ( :KK43: :KK43:

Üzülme cnm hkkında hyrlısı neyse o olsun bnm bir yılı geçti hiç korunmadık rabbim ol derse olur ama üzülme morel önmli

Kızlar iki tane yumurta var biri 19 ml iyimi sizce

iyi cnm iki güne çatlar bnce doktor ne dedi çatlatma ignesi vurulcak mısın

Bugün 4 yarın 5 i içeceğim. Doktor salı günü gel dedi geç değil demi ya ? Hemen mi gelişiyor ilaçla

Üzülme cnm hkkında hyrlısı neyse o olsun bnm bir yılı geçti hiç korunmadık rabbim ol derse olur ama üzülme morel önmli

iyi cnm iki güne çatlar bnce doktor ne dedi çatlatma ignesi vurulcak mısın
Yok canım iğne vurmicak yeni başladım yenisin dedi progestn verdi

Kızlar sabah doktora gittik, benim 18 mm bir yumurtam olmuş, iğnemi vuruldum, yarın akşam da ilişki olacak, bana şans dileyin, ilk ayım bu ay

Kizlar bnde bu ay klomen kullandım 13ekimde bsladim 17ekimde bitti 28ekimde yumurtam gelişmişti catlatma iğnesi yaptı doktorum ve rahim duvarın kalinlasmis gusel dedi 30ekimde yumurtam catlamisti ınş 9 kasımda adet olmam gerekio ınş adet olmam hamileyimdir

Kızlar şimdi biz ekimde klomen kullananlar olarak hepimiz beklemede miyiz, nedir durumlar? Biz dün akşam ilişkiye girdik yani çatlatma iğnesinden 36 saat sonra, hayırlısı diyorum artık, bat 15 Kasım...

Kizlar bnde bu ay klomen kullandım 13ekimde bsladim 17ekimde bitti 28ekimde yumurtam gelişmişti catlatma iğnesi yaptı doktorum ve rahim duvarın kalinlasmis gusel dedi 30ekimde yumurtam catlamisti ınş 9 kasımda adet olmam gerekio ınş adet olmam hamileyimdir

Hkkımızda hyrlısı olsun cnm bnde 9 kasımda adet olmam gerekio yedi gün kaldı :) senin kasıgına ara ara agrı giriyor mu

Kızlar şimdi biz ekimde klomen kullananlar olarak hepimiz beklemede miyiz, nedir durumlar? Biz dün akşam ilişkiye girdik yani çatlatma iğnesinden 36 saat sonra, hayırlısı diyorum artık, bat 15 Kasım...

ekimde klomene başladım adet günüm 9 kasım bekliyrum sonucu :) hkkında hyrlıısı neyse o olsun cnm

Hkkımızda hyrlısı olsun cnm bnde 9 kasımda adet olmam gerekio yedi gün kaldı :) senin kasıgına ara ara agrı giriyor mu

ekimde klomene başladım adet günüm 9 kasım bekliyrum sonucu :) hkkında hyrlıısı neyse o olsun cnm

Amin canım, birilerinden güzel haberler alsak da moral olur bize diye bekliyorum heyecanla :)

Ya kızlar bu arada bende acayip ateş basması var yüzüm yanıyo sanki, bi de midem bulanıyo, bu çatlatma iğnesinin yan etkisi olabilir mi bunlar, size oldu mu?

bnde olmadı cnm

Belki de klomenin yan etkisi ama sonradan çıkıyo, bilmiyorum anlamadım ben de...Klomen kullandığım günlerde psikolojimi etkilemişti ama böyle bişey olmamıştı, yumurtlama zamanı gelince böyle oldum, o yüzden acaba çatlatma iğnesinden mi dedim...Menapozlu gibiyim, inşallah düzelirim :)

Bende klomen hiç yan etki yapmadı ya hissetmedim birsey. Sadece akıntı var. Bu arada birşey soracağım . doktor salı folikül takibine çağırdı beni. Özele gidiyorum. Tekrar randevu almama gerek var mı ? Yine muayene ücreti alınıyor mu ? 1 hafta oldum önceki muayeneyi

Bende klomen hiç yan etki yapmadı ya hissetmedim birsey. Sadece akıntı var. Bu arada birşey soracağım . doktor salı folikül takibine çağırdı beni. Özele gidiyorum. Tekrar randevu almama gerek var mı ? Yine muayene ücreti alınıyor mu ? 1 hafta oldum önceki muayeneyi
Canim cumartesi günü bende kontrole gittim

Kizlar bugün kontrole gittim tedaviye cevap vermişler foliküller. Ama kaç tane kaç mm söylemedi doktor. Perşembe yine gel bakalım dedi. Resim verdi ultrason köşede 11 mm yazıyor. Şimdi bu doktora benim başka sebeplerden dolayı güvenim azaldı... İğne olmadan çatlar mi bu gelişen yumurtalar ?? İlle tekrar gidip iğneyi mi olmam lazım ? Çatlatması iğneleri ne kadar fiyat olarak ?

Back
X