ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Kızlar ya bu arada bu ay çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişkiye girdikten tam 1 gün sonra eşimle evlilik yıldönümümüzdü. Ben de ona ağır bi kahve makinası aldım hediye olarak, baya ağırlık taşımış oldum o akşam, acaba etkilemiş midir bişeyi?:KK42:

Merhaba arkadaslar bende bu ay klomen kullandim ama doktora gitmedim kontrole.cunku 6 aydir cocuk dusunuyoruz olmuyor hic bir sorun olmamamsina ragmen. Bu ayda klomen kullandim ama birazda pisman oldum acaba acelemi oldu diye.bu yuzden tekrar doktora gotmedim catlatma ignesi vurulmaya.ama bu ay yyumurtlama doneminde akintim olmadi acaba klomenle mi alakli bir durum

bnde bu ay doktora gitmeyecegim ovulasyon testi aldım internetten onunla kendim takip edecekip birde incir kürünü yapacagım .Uumdudu kaybetme cnm yoksa hep morelimiz bozuk oluyor

Canım haklısın da ne bilim olmadıkça insana olması mümkünmüş gibi gelmiyo ama gecenin en yakın olduğu an şafağa en yakın andır diyelim en iyisi :))) Klomenin kist oluşturma riski olduğundan kontrole gitsen mi acaba dicem ama gerçi kist olsa bile adetle atılıyo da diyolar...

Canım haklısın da ne bilim olmadıkça insana olması mümkünmüş gibi gelmiyo ama gecenin en yakın olduğu an şafağa en yakın andır diyelim en iyisi :))) Klomenin kist oluşturma riski olduğundan kontrole gitsen mi acaba dicem ama gerçi kist olsa bile adetle atılıyo da diyolar...

doktoru aradım kist olmaz dedi bilmiyrum artık bn bu ay gitmicem cnm inş hamiş olurumda doktora gitmem . hkkımızda hyrlısı olsun

doktoru aradım kist olmaz dedi bilmiyrum artık bn bu ay gitmicem cnm inş hamiş olurumda doktora gitmem . hkkımızda hyrlısı olsun

Anladım canım o zaman süper, bence de madem öyle istiyosun bu ay da bu şekilde dene bakalım, inşallah olur bu sefer. Ben de pazar gününü bekliyorum kırmızıları görmek için, size yazarım burdan haber veririm.

Back
X