ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Bende cuma günü çatlatma iğnesi olmuştum hiç bir belirti yok haftaya perşemde kan testi yaptır dedi de benim unudum yok bu ay.

18-19 falandı sanırım
hım adetınızın kacıncı gunu vuruldunu illa 14 15 arasımı olmak zorunda bnm klomende ıkıncı ayım gecen ay 11 mm de kaldı amaprogsteron testınde yüksek kalıtede yumurtlama oldugu çıkmıştı 29,43 ççıkmıstı sonuc bu ay da klomen kullanıorum adetımın 15.gunu yumurtam 12 mm

Anladım canım o zaman süper, bence de madem öyle istiyosun bu ay da bu şekilde dene bakalım, inşallah olur bu sefer. Ben de pazar gününü bekliyorum kırmızıları görmek için, size yazarım burdan haber veririm.

inş cnm hepimiz bu mutlulugu yaşayalım inş kırmızıları görmezsin

hım adetınızın kacıncı gunu vuruldunu illa 14 15 arasımı olmak zorunda bnm klomende ıkıncı ayım gecen ay 11 mm de kaldı amaprogsteron testınde yüksek kalıtede yumurtlama oldugu çıkmıştı 29,43 ççıkmıstı sonuc bu ay da klomen kullanıorum adetımın 15.gunu yumurtam 12 mm
14. günde idim işte iğneyi yaptı şimdi cumartesi yine gidicem bakalım ne diyecek. ama yumurta tam istediğimiz büyüklükte dedi. belki ondan klomeni hala kullandırıyordur canm

14. günde idim işte iğneyi yaptı şimdi cumartesi yine gidicem bakalım ne diyecek. ama yumurta tam istediğimiz büyüklükte dedi. belki ondan klomeni hala kullandırıyordur canm
fsh yuksek azcık 9,75 ondn yumurtam gellısmıo pek bal tarcın yapıorm ama baklım bende persembe gunu gıdıcem inşaallah ıkımızde ıstedgmz netıceyı alırız

fsh yuksek azcık 9,75 ondn yumurtam gellısmıo pek bal tarcın yapıorm ama baklım bende persembe gunu gıdıcem inşaallah ıkımızde ıstedgmz netıceyı alırız
inşallah canım ama ben şunu anladım kafaya takma birazda hayatı oluruna bırak belki herşey daha kolay olur, ben öyle yaptım kolaylaştığını gördüm... sende rayna bırak inşallah istediğimiz gerçekleşir...

Kızlar benım de bugün 13. gün 3 tane büyük yumurtan var dedi ölçmeye gerek yok dedi çatlatma ignesi yaptı. Progestan yazdı 16. Gunu içmeye basla dedi

Kızlar benim bat bu Pazar, yani 3 gün var. Bu sabah predictor erken gebelik testini yaptım (6 gün öncesine kadar doğru sonuç yazıyo üstünde), negatif çıktı :KK43: bu arada çok yoğun bi beyaz akıntım geldi bu sabah, bi de gögüslerim şişti 2 gündür, bi de mide bulantım var geceleri ve sabahları ama test negatif :(

Kızlar benim bat bu Pazar, yani 3 gün var. Bu sabah predictor erken gebelik testini yaptım (6 gün öncesine kadar doğru sonuç yazıyo üstünde), negatif çıktı :KK43: bu arada çok yoğun bi beyaz akıntım geldi bu sabah, bi de gögüslerim şişti 2 gündür, bi de mide bulantım var geceleri ve sabahları ama test negatif :KK43:

cnm üzülme ilacın etkileri bnmde gögüslerim şişti ve çok yogun akıntım vardı ama ilacın etkileri o yüzden test içinde erken zaten adetin gecikirse kan verirsin bn tam adet günümde hasta oldum

cnm üzülme ilacın etkileri bnmde gögüslerim şişti ve çok yogun akıntım vardı ama ilacın etkileri o yüzden test içinde erken zaten adetin gecikirse kan verirsin bn tam adet günümde hasta oldum

Haklısın canım zaten yapmicam test diyodum yine engel olamadım kendime :) Neyse kısmet diyelim ne diyelim, pazar günü bi gelsin bakalım...

Evet klomen bende de çok akıntı yaptı göğüs acıması da var. İlk kullanmam olduğu için çok baktım okudum burada herkes bu etkileri yaşamış. Folik asitin de mide bulantısı yaptığını söylüyorlar. Bende yapmadi ama ben yatarken iciyorum ondan olabilir.

kızlar merhaba. 10 aydır denıyorum.. rahım fılmı + sperm testı + hormon. hepsı sorunsuz. ovulasyon testıyle yumurtlamayı takıp edıyordum. bu ay yumurtlamadıgımı gördum. ve 22. gun progesteron degerı 0,39 cıktı. dr ocak ayından sonra gel demıstı. sorun gormedıgı ıcın.
bende maıl attım. gelmek ıstıyorum 2 aydır yumurtalamamda sorun var dıye. sunu sormak ıstıyorum.
klomen tedavısıne ne zaman baslıyor. sımdı bana gıttıgımde ne uyguluyacak merak edıyorum :(
bıde bu ay yumurtalama olmadıysa ben ne zaman adet olucam ki :KK35:
bu arada adetlerım genel olarak düzenli 26-29 gun arası degısıyor. :KK22:

kızlar merhaba. 10 aydır denıyorum.. rahım fılmı + sperm testı + hormon. hepsı sorunsuz. ovulasyon testıyle yumurtlamayı takıp edıyordum. bu ay yumurtlamadıgımı gördum. ve 22. gun progesteron degerı 0,39 cıktı. dr ocak ayından sonra gel demıstı. sorun gormedıgı ıcın.
bende maıl attım. gelmek ıstıyorum 2 aydır yumurtalamamda sorun var dıye. sunu sormak ıstıyorum.
klomen tedavısıne ne zaman baslıyor. sımdı bana gıttıgımde ne uyguluyacak merak edıyorum :KK43:
bıde bu ay yumurtalama olmadıysa ben ne zaman adet olucam ki :KK35:
bu arada adetlerım genel olarak düzenli 26-29 gun arası degısıyor. :KK22:

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende pko olduğu için 35 gün üzerine çıkan adetlerim vardı. Sonra ikisi de devam etmeyen 2 gebelik yaşadım ve ardından adetlerimin düzene girmesi için bana diyabet ilacı tarzı ilaçlar verdi ve bu ilaçlarla adetlerinin 35 günü geçmemesi lazım dedi. 3 ay düzenli adet görüp hamile kalmadıktan sonra 4.ay adet sürem yine 39 güne çıkınca doktor klomene başlayalım dedi...Aslında ben de "biz neredeyse 1 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz" falan deyince biraz onu yönlendirdim sanırım...Yani bizim akışına bırakmak istemediğimizi ve acele ettiğimizi belli etmemiz onu destekleyici tedaviye başlamaya teşvik etmiş oldu. ..Diğer arkadaşların hikayelerini bilmiyorum...

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende pko olduğu için 35 gün üzerine çıkan adetlerim vardı. Sonra ikisi de devam etmeyen 2 gebelik yaşadım ve ardından adetlerimin düzene girmesi için bana diyabet ilacı tarzı ilaçlar verdi ve bu ilaçlarla adetlerinin 35 günü geçmemesi lazım dedi. 3 ay düzenli adet görüp hamile kalmadıktan sonra 4.ay adet sürem yine 39 güne çıkınca doktor klomene başlayalım dedi...Aslında ben de "biz neredeyse 1 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz" falan deyince biraz onu yönlendirdim sanırım...Yani bizim akışına bırakmak istemediğimizi ve acele ettiğimizi belli etmemiz onu destekleyici tedaviye başlamaya teşvik etmiş oldu. ..Diğer arkadaşların hikayelerini bilmiyorum...
anladım canım. bende herseyı erkenden yaptırdım. aslında 1 ay yumurta takıbıde yaptırmıstım. kendınden buyuyup catlamıstı . ama gebelık olusmadı. daha sonra dr degıstırdım. butun testlerı goturdum. o ay 8. gun bakmıstı ymrta olusmaya baslamıs dedı. ( 2 ay önce ) ocaktan sonra gel dedi.
ben yıne kendım takıp ettım olumsuzluk gorunce. testıde kendım yaptırdım. cozumude kendım uretıyorum :D
dr a maıl attım. adet olunca haberleselım yumurta takıbı yapalım demıs. o zaman hemen klomen vermıyorlar herhalde dımı ? 1 ay takıp yapıp duruma gore mı cozum uretecek acaba.
ama ya bu ay yumurtlarsam. sanırım benım sag yumurtalıgımda prob var. bı dr kabuklu demıstı. zor yumurtlarsın dedı. ne demekse kabuklu :(

anladım canım. bende herseyı erkenden yaptırdım. aslında 1 ay yumurta takıbıde yaptırmıstım. kendınden buyuyup catlamıstı . ama gebelık olusmadı. daha sonra dr degıstırdım. butun testlerı goturdum. o ay 8. gun bakmıstı ymrta olusmaya baslamıs dedı. ( 2 ay önce ) ocaktan sonra gel dedi.
ben yıne kendım takıp ettım olumsuzluk gorunce. testıde kendım yaptırdım. cozumude kendım uretıyorum :KK70:
dr a maıl attım. adet olunca haberleselım yumurta takıbı yapalım demıs. o zaman hemen klomen vermıyorlar herhalde dımı ? 1 ay takıp yapıp duruma gore mı cozum uretecek acaba.
ama ya bu ay yumurtlarsam. sanırım benım sag yumurtalıgımda prob var. bı dr kabuklu demıstı. zor yumurtlarsın dedı. ne demekse kabuklu :KK43:

Ben de 39 günde adet olduğumda yumurtlama testi yapıyodum ve test 13.gün pozitif çıkmıştı ama geç adet oldum. Doktora bunun nedenini sorunca yumurtanın kabuğu kalın olursa kendiliğinden çatlamayabilir demişti, sana dediği de belki o anlamdadır.

Bana hiç yumurta takibi yapmadan direk ilk seferde klomen ve çatlatma iğnesi uyguladı. Yani kendi haline bırakıp takip etmedi hiç...

Ben de 39 günde adet olduğumda yumurtlama testi yapıyodum ve test 13.gün pozitif çıkmıştı ama geç adet oldum. Doktora bunun nedenini sorunca yumurtanın kabuğu kalın olursa kendiliğinden çatlamayabilir demişti, sana dediği de belki o anlamdadır.

Bana hiç yumurta takibi yapmadan direk ilk seferde klomen ve çatlatma iğnesi uyguladı. Yani kendi haline bırakıp takip etmedi hiç...
artık bu dr a emanet edıcem kendımı :) tavsıye uzerıne gıttım. pahallıda baya ama. napım guvendım bır kere.
adet olayımda gıdım bakım ne dıcek
sen su an ne durumdasın ?

Back
X