geçenlerde dolaşırken bir siteye rast geldim. semptomlarınızı seçiyorsunuz size muhtemel hastalıklar listesi çıkarıyor. benim bütün hastalıklarımı bildi. www.eteshis.com
a aaa çok şaşırdım canımmm benimde bildi çok iyimiş yaa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçenlerde dolaşırken bir siteye rast geldim. semptomlarınızı seçiyorsunuz size muhtemel hastalıklar listesi çıkarıyor. benim bütün hastalıklarımı bildi. www.eteshis.com
:) inş kasım ayında yüzümüz güler bnmde 5 aralık konuyu takip ediyorum sürekli yazacagım :9Hadi hayırlısı inşallah canım, biz de dün akşam ödevimizi yaptık, şimdi bat 14 Aralık bakalım...
kizlar 12 günüm hergun 9.gunumden beri hergun test yapiyorum hep negatif cikiyo umudumu kaybediyorum surekli kontrol ediyorum hasta oldummu diye adetimde gelmedi psikopata bagladim ya![]()
:) inş kasım ayında yüzümüz güler bnmde 5 aralık konuyu takip ediyorum sürekli yazacagım :9
Yaz canım bizi merakta bırakma...Ben de istiyom artık ya bazen gerçekten fenalık geliyo![]()
kizlar 12 günüm hergun 9.gunumden beri hergun test yapiyorum hep negatif cikiyo umudumu kaybediyorum surekli kontrol ediyorum hasta oldummu diye adetimde gelmedi psikopata bagladim ya![]()
geçen gün dizi izliyorum kadın hamile oldugunu ögreniyor ve ben saatlerce agladım cnm :'(hem aglıyorum hmde allhım nolur bizede yaşat die dua ediyorum eşim geldi hytım noldu işyerinde bi problem mi oldu diyor :) açıkladım sonra güldü baana
dizi filan yasak :)
27 günde bir düzenli oluyorum. . Benim doktor catlatma ignesi vermiyomus sanirim geneldrBelk bu ay akısna bırakmak ıstıyordur kac gunde bır adet oluyorsun
Erken gebelik testi yapıyosan çıkması lazımdı sanki şimdi
Zaten dizilerde bikere sevişilince hamile kalınıyo istisnasız, o çocuklar sadece merdivenden düşülürse trafik kazası ya da ciddi bi travma geçirilirse düşüyo, aksi halde bütün hamilelikler doğumla sonuçlanıyo. 2li test 3lü test down sendromu riski organ taraması filan da yok. Kan pıhtılaşması problemleri, sperm sorunları, pko falan hiç yok zaten. Yani biz bu dizileri izleye izleye büyüdüğümüz için korunmadığımız ilk sevişmede hamile kalacağımızı sandık şimdi de psikolojimiz bozulduBen de bıktım her gün facebookta babyshower fotoğrafı görmekten ve sürekli babyshowerlara davet edilmekten :'(
çok güzel anlatmışsın cnm yaa anlattıkların çok dogru bnmde çevremde herkes hamiş kaldı maşallh dedim ya rabbim inş bu ay bizede nasip eder 4 gün sonrayı merakla bkliyrum
Sağol canım ya ...Rabbim hayırlısıyla hepimize nasiip etsin insallah...Canım ağlama hepimiz aynı haldeyiz bazen ben de çok duygulanıyorum, yeter artık olsun diyorum ama hayırlısı diyip beklicez sabredicez...
kizlar ya ben test yapmistim sabah negatif cikmisti canim sıkıldı banyodaydi atmamistim simdi tekrar baktım cok silik ikinci cizgi cikmis test bozulmusmu yoksa ben halisilasyonmu gormeye başladım
kizlar ya ben test yapmistim sabah negatif cikmisti canim sıkıldı banyodaydi atmamistim simdi tekrar baktım cok silik ikinci cizgi cikmis test bozulmusmu yoksa ben halisilasyonmu gormeye başladım
bugun yine test yaptim negatif kizlar 20sine ogleden sonra 4te vuruldum hamilelik olsa cikardi bosuna umutlanmayayim artik degilmi
bugun yine test yaptim negatif kizlar 20sine ogleden sonra 4te vuruldum hamilelik olsa cikardi bosuna umutlanmayayim artik degilmi
evet benim kadar test yapan yoktur heralde yarin test yapmicam belki obur gun kan testi yaparim haklisinbugün 12. günün galiba dimi bekle bakalım bi test yapma insan strese giriyo çünkü 2 gün sonra tekrar yaparsın gelmezse adetin direkt kan testi yaptır granti olur
evet haklisiniz kizlar biraz cuma gunu kan testi yaptiricam hasta olmazsamCanım kan testi olsa kesin olurdu ama idrar olunca şimdi adet olana kadar insan tam emin olamıyo
evet benim kadar test yapan yoktur heralde yarin test yapmicam belki obur gun kan testi yaparim haklisin