- 16 Nisan 2012
- 457
- 195
- 53
tontikto senin kaç günün kaldı cnm
Benim bat 14 Aralık canım akşam 11 gibi adet olmam lazım o gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tontikto senin kaç günün kaldı cnm
Benim bat 14 Aralık canım akşam 11 gibi adet olmam lazım o gün
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dolorex-agri-kesiciii.882805/
tontikto konuyu okur musun
@MerveKondu cnm bn hep adet döneminde dolorex içiyordumbaş agrısında filan sürekli kullandıgım bir agrı kesici
hakkında hyrlısı olsun cnm inş güzel hber verrisin
Canım çok sağol bana da bilgi verdiğin için, bende adet sancısı ya da baş ağrısı olmadığı için hiç içmedim bu ilacı ama sen de kullanmayı bırak o zaman, tüh ya kimbilir hangi kullandıklarımız nelere etki ediyoDoktoruna da bi sor istersen
Pek umudum yok, yani hiçbir belirtim yok ama inşallah diyeyim canım :)
ewet cnm ya çok üzüldüm bn sürekli içiyordum bida asla kullanmam agrı kesici şmdi agrımı sıcak su torbasıyla hafifleştiriyorum
:) bnmde umudum yoktu olmadı zaten bklım bu ay nasıl geçecek
Hayırlısı inşallah canım benim de bu ay da olmazsa artık 1 ay daha denicez sonra da aşılama...Aşılamada da şans çok yüksek olmuyo sanırım...Artık hiçbir tahminde bulunamıyorum gelecekte ne olacağıyla ilgili :)
inş cnm çtlatma ignesi ile hmile klarız bnde ocakta gidecegim doktora bu ayda gçsin gidecegim
Valla canım anlamadım ki bu işi ben, olmadıkça olmadıkça da insana hiç olurmuş gibi gelmiyo. En son bu ay klomen için ultrason takibimde doktora dedim tam 14 Aralık'ta adet olmam lazım di mi, o da yani olman değil olmaman lazım dedi :) Bana o kadar olurmuş gibi gelmiyo ki güldük beraber. Bana bu klomen kullanma süreci sanki aşılamaya ve tüp bebeğe geçmeden önce atlatmam gereken bi prosedürmüş gibi geliyo...Önceden pıt pıt hamile kalmıştım şimdi napsak olmuyo işte anlamıyom canım ben bu işin sırrını...Bu arada etrafımdaki herkesin bebeği olduğundan ya da herkes hamile olduğundan bütün ömrüm de bebek aktiviteleriyle geçiyo. Babyshower'dan bebek mevlüdüne, 1 yaş doğumgününden diş buğdayına, oradan bebek tebriğine gezip duruyorum, kendimi turist gibi hissediyorum bazen, yani o insanlar başka bi türden ben başkaymışım gibi :) Onlar doğuruyo ben de çeşitli aktivitelerine gidip gidip hediye dağıtıyorum :)
:) cnm ya ne güzel yazmıssın bn de öyleyim bklım bn ögleden sonra çlştgım işyerine yakın üniversite var oraya gidip hormon testi filan hepsini yaptıracagım sanada yazarım cnm
Yaptır canım, sen ara mı vermiştin klomene, kusura bakma burda insan takip edemiyo kimin ne durumda olduğunu :) Azcık hatırlarsan olur mu? Ben hemen kısaca yazayım, daha önce 2 devam etmeyen gebeliğim vardı, sonra 3 ay kendimiz denedik olmadı, sonra klomene başladım, bu da 2.ayım. O 2. devam etmeyen gebelikten sonra ben bütün tahlilleri yaptırmıştım, kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişey çıktı, coraspin kullanıyorum onun için de...Tam 1 senedir uğraşıyoruz işte...
evet cnm klomene ara verdim bnde 2014 mayıs ayından beri korunmuyorum evlendigim günden beri yani ama hiç hamile klmadım şimdi de ara verdim tekrar gidecegim
kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 13. günümm ne zaman test yapsam bi fikriniz varmı önce evde idrarla yapılan gebelik testlerinden yapayım diyorum eğer silik bi çizgi bile görsem hemen giidp kan vericem
tontikto MONO % DÜŞÜKLÜğü ne biliyormusun doktora gittim ve klomene başlyrum yarın
Canım yazdığın tam çıkmamış anlayamadım
KAN VERDİM HOMO% 2,7 yazıyor ne oldugunu biliyor musun
Canım 2 gün sonra adet olman lazım, bu durumda anca erken gebelik testinde çıkarsa çıkar, onu dene istersen, bize de haber vermeyi unutma :)