ekimde klomen kullananlar destekleşelim

@fbnrdn
ELA3411 ELA3411
@
elfbrask
@mer_4260
@nurduaa
@asya_01
@Aysegullllllll
@Serali
@ebrummm88
@Boncuk2227
@MrvEfe
@sabis35

Kızlaar napıyosunuz herkes terketti bu topiği heralde, sizde durumlar nasıl, keyfiniz yerinde mi?
CANIM KEYİFLER PEK YERİNDE DEĞİLL, KLOEMNLE YUMURTALARIM ÇOK BÜYÜDÜ VE KİST OLDU ŞUAN KİST ERİTMEK İÇİN DOĞUM KONTROL HAPI KULLANIORUM HEM GEBELİĞİ ASKIYA ALDIM HEM KİST SIKINTISI PEK KEYFİM YOK İNŞ SZLERDEN İYİ HABERLER ALIRIM TATLIMM :(

Eklentiler

• QuickMemo+_2015-12-08-19-58-45.webp
    QuickMemo+_2015-12-08-19-58-45.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 36
CANIM KEYİFLER PEK YERİNDE DEĞİLL, KLOEMNLE YUMURTALARIM ÇOK BÜYÜDÜ VE KİST OLDU ŞUAN KİST ERİTMEK İÇİN DOĞUM KONTROL HAPI KULLANIORUM HEM GEBELİĞİ ASKIYA ALDIM HEM KİST SIKINTISI PEK KEYFİM YOK İNŞ SZLERDEN İYİ HABERLER ALIRIM TATLIMM :KK43:

Canım evet klomen kist yapabiliyo, özellikle de fazla yumurta gelişince...Çok geçmiş olsun inşallah hemen kurtulursun..

Ben Kasım ın 25 inde saat aksam 5 de iğne vuruldum cnm

Canım o zaman 26 Kasim sabah 5 gibi yumurtlamis olman lazım, bu durumda 10 Aralık sabah 5 gibi de adet olman lazım. Yani yarın sabah kalktığında adet olmuş olmazsan bi idrar testiyle bak bakalım, hayırlısı olur inşallah canım..

Canım o zaman 26 Kasim sabah 5 gibi yumurtlamis olman lazım, bu durumda 10 Aralık sabah 5 gibi de adet olman lazım. Yani yarın sabah kalktığında adet olmuş olmazsan bi idrar testiyle bak bakalım, hayırlısı olur inşallah canım..

ayyyyyyh inşallah canııım uzmanlaşmışsın bu konuda he :) hadi bakalım yarın sabah işe geleden bi test yapayım ben dua edin de inşallah bu sefer sağlıkla gelsin bebeğim

ayyyyyyh inşallah canııım uzmanlaşmışsın bu konuda he :) hadi bakalım yarın sabah işe geleden bi test yapayım ben dua edin de inşallah bu sefer sağlıkla gelsin bebeğim

Eheh şöyle hesaplanıyo canım, sen iğneyi olduktan tam 36 saat sonra yumurtan çatlıyo. O zamandan tam 14 gün sonra da adetin geliyo hamile kalmadıysan. Ben geçen ay böyle hesaplamıştım, resmen saati saatine oldu adetim :) Allah hakkında hayırlısını versin...

Eheh şöyle hesaplanıyo canım, sen iğneyi olduktan tam 36 saat sonra yumurtan çatlıyo. O zamandan tam 14 gün sonra da adetin geliyo hamile kalmadıysan. Ben geçen ay böyle hesaplamıştım, resmen saati saatine oldu adetim :) Allah hakkında hayırlısını versin...

hımm anladım canımm amiiin inşallah eğer değilsem bile yeterki düzenli adet olayım yaa düzensiz olması beni daha da strese sokuyo senin kaçıncı ayın bu klomeni kullanışın

hımm anladım canımm amiiin inşallah eğer değilsem bile yeterki düzenli adet olayım yaa düzensiz olması beni daha da strese sokuyo senin kaçıncı ayın bu klomeni kullanışın

Aynen canım, işte klomen ve iğne kullanınca zaten illa ki düzenli oluyo..Benim klomenle 2.ayım, 1 ay daha kullancam sonra olmazsa aşılama dedi doktor...Senin kaçıncı ay?

Aynen canım, işte klomen ve iğne kullanınca zaten illa ki düzenli oluyo..Benim klomenle 2.ayım, 1 ay daha kullancam sonra olmazsa aşılama dedi doktor...Senin kaçıncı ay?

bu benim ilk ayım canım daha önce kendimiz 1 seneyi geçmesine ağmen denedik olmadı bu ayda ilk defa klomen çatlatma iğnesi oldum inşallah baska tedaviye gerek kalmadan olruz

Back
X