ekimde klomen kullananlar destekleşelim

aynen... cook gıcık bşey gerecekten de benm de bu ay cok yumurtam oluşmuş ama inş kiste dönüşmezler ya. solda 25 mm bi tane sağda 15 ve 12 mm olmak üzere ıkı tane...dun çatlatma ıgnesını yaptık.bugun ev ödevimiz var artık :KK70:
Kolay gelsin canım :KK70:

o belli olmaz tatlımm..kimisinde hıc belırtı olmadan gelıyo bak sana..hayırlı ve sağlıklısı olsun inş : ) test yapmadan bekleyebılıyomusun?

Kız benim de 5 tane yumurtam var bu ay 21 20 18 18 15 bana catlama iğnesi yaptı dr hıcte öyle demedi çoğul gebelik olur ilişki yasak dye bı problemımde yoktu benm sebepsz olmyodu ılk tedavım

Aaa msjını daha yeni gördüm canım :) hangi hastanede tedavi oluyorsun:) ben zekai tahirde oldum tedavimi ama sonradan başka doktora söyleyince durumumu neden aşılma yapılmadı dedi çok üzüldüm ama vardır bundada bir hayır. şuan çok üstüne düşmüyorum bakalım bizdede sıkıntı yok ama henüz nasip olmadı malesef :) Hamilemisin şimdi merak ettim

Kizlaaar birsey sorucaam hic yasayan veye okuyan diyan oldumu igneden sonra 10. Gun pozitif cikip 14. Gun negatif cikip sonra reglisi gecip hamile oldugunu ogrenen varmi benim reglim gecti ama 10. Gunu ilac etkisi diyorum 14. Gun gercektir diye dusunuorum ama reglde gecikince bi umut ettim yalan yok boyle bisi duyan goren yasayan varmi

Kizlaaar birsey sorucaam hic yasayan veye okuyan diyan oldumu igneden sonra 10. Gun pozitif cikip 14. Gun negatif cikip sonra reglisi gecip hamile oldugunu ogrenen varmi benim reglim gecti ama 10. Gunu ilac etkisi diyorum 14. Gun gercektir diye dusunuorum ama reglde gecikince bi umut ettim yalan yok boyle bisi duyan goren yasayan varmi
MRB CNM GÜNAYDIN BENCE BIR GEBELIK TESTI DAHA YAP SEN

aynen... cook gıcık bşey gerecekten de benm de bu ay cok yumurtam oluşmuş ama inş kiste dönüşmezler ya. solda 25 mm bi tane sağda 15 ve 12 mm olmak üzere ıkı tane...dun çatlatma ıgnesını yaptık.bugun ev ödevimiz var artık :KK70:
inş bu ay tutar canımm guzel haberler verirsin bizee :)

Bugün ilk iğnemi vuruldum. Yarın akşam için saat verdi, Çarşamba ve perşembe de gün aşırı dedi. Hayırla sonuçlanır inşallah dua edin

Her gittiğimde alt muayene yapıyor doktorum size yapıyor mu. Ben çok kasılıyorum aslında çok anormal bi durum Değil ama sizde Nasıl geçiyor muayeneler

Her gittiğimde alt muayene yapıyor doktorum size yapıyor mu. Ben çok kasılıyorum aslında çok anormal bi durum Değil ama sizde Nasıl geçiyor muayeneler

Bana da yapıyo canım, yumurtanın takibi için yapması lazım, ben de hoşlanmasam da kendini rahat bırakınca hiç sıkıntı olmuyo

Kızlar dün akşam adet olmam gerekiyodu olmadım, bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı, kan verdim kan da 21.32 çıktı. Doktoruma yazdım şimdi ama cevap vermedi, çok düşük geldi bana değer :(

Kızlar dün akşam adet olmam gerekiyodu olmadım, bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı, kan verdim kan da 21.32 çıktı. Doktoruma yazdım şimdi ama cevap vermedi, çok düşük geldi bana değer :KK43:

cnm çok sevinfdim deger düşük die düşünme tatlım inş hamişsındir zaten daha bir kaç günlükse deger düşük çikıar bir gün sonra ik katı olacaktır bn inanıyorum cnm :) ayy bnde hamiş olmak istiyorum :):):):)

cnm çok sevinfdim deger düşük die düşünme tatlım inş hamişsındir zaten daha bir kaç günlükse deger düşük çikıar bir gün sonra ik katı olacaktır bn inanıyorum cnm :) ayy bnde hamiş olmak istiyorum :):):):)

Canım çok sağol güzel dileklerin için, inşallah inşallah inşallah diyorum hepimiz için!

Sen doktora gittin mi canım tahlillerin için?

Kızlar dün akşam adet olmam gerekiyodu olmadım, bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı, kan verdim kan da 21.32 çıktı. Doktoruma yazdım şimdi ama cevap vermedi, çok düşük geldi bana değer :KK43:
tontikto valla senı merak ettiğim için girdim siteye dun gece olacağını soyluyordun ya... şimdi o değer kaç olursa hamiş oluyosun normalde. ben bu değerlerden pek anlamıyorm.ama testte silik çıktıysa hamış olabılırsın bence tatlımm :) atmadıysan foto göndersana bı testının

tontikto valla senı merak ettiğim için girdim siteye dun gece olacağını soyluyordun ya... şimdi o değer kaç olursa hamiş oluyosun normalde. ben bu değerlerden pek anlamıyorm.ama testte silik çıktıysa hamış olabılırsın bence tatlımm :) atmadıysan foto göndersana bı testının

Canım evet 21 kesin pozitif değer yani döllenme olmuş ama işte kimyasal gebelik olarak kalabilir diye korkuyorum düşük bi sayı olduğu için...Şu an 4 hafta + 2 gün oluyo, bilmiyorum normal mi, doktorum da hala cevap vermedi...Fotoyu eklemek istedim ama nerden ekleniyo canım? Bulamadım ben...Sağolasın bu arada beni düşündüğün için :)))

Back
X